Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

multumesc mult nea ioane


sandu10

Postări Recomandate

  • Members

Azi noapte circulam pe ruta oradea- cluj ,am ramas fara frane la coborare pe piatra craiului.am incercat sa redresez masina, sa opresc ,dar fara rezultat. Am iesit din carosabil  peste sant in decor. Un tip din salaj a oprit , a venit la mine, m-a scos din  cabina ,eram ametit cum am dat cu capul ,m-a scos afara  din masina cred eu  ca m-am lovvit la cap,  un brat  acum este in gips. Pe scurt acest om este din Zalau , spunea el ca a fost la Arad la un curs de soferi ptr curieri externi . Zicea ceva de ROBERT PE EUROPA.

VREAU SA MULTUMESC ACESTUI OM PT  AJUTORUL ACORDAT,  ATAT STIU DESPRE EL, CA ESTE DIN ZALAU SI SI NUMESTE IOAN. multumesc pt omenie si ajutorul acordat nea Ioane.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am reusit sa aflu  ca acest domn ioan din zalau care ma transportat  la spital in cluj  lucru pt care multumesc mult, a fost in arad sa se angajeje la o firma de postasi sau curierat rapid  ca sofer spunea de robert europa . asta mia spus  asistenta de la spitalul din cluj.cum sa dau de acest om sa pot sa-i multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

multumesc colegului cu idea de a intreba la spital in cluj.am gasit adresa  lui nea ioan. si nr de telefon  la urgenta era scris  adresa .se numeste sandor ioan este din zalau. a muncit ca sofer la o firma in zalau.  a fost plecat la arad  pt  a se angaja la firma de curierat rapid robert europa .am vb  la tel  cu acest OM spunea ca nu doreste decat sanatate si un loc de munca sofer . toate bunurile personale  actele masini .banii,telefonul  toate  le-a predat fara sa lipseasca  nimic.!!!multumesc mult pt idea de a intreba la urgenta  unde am gasit toate datele acestui OM .din discutia telefonica spunea ca nu doreste  nimic ca a facut  ceva normal ce trebua sa faca orice om.multumesc omului sandor ioan din zalau  o persoana de  o corectitudine si un suflet  mare .CU MARE RESPECT PT AJUTORUL ACORDAT SPER SA MA REVANSEZ FATA DE DUMNEVOASTRA  CUM STAREA DE SANATATE VA PERMITE ACEST LUCRU.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Vizitator Anonymous
spunea el ca a fost la Arad la un curs de soferi ptr curieri externi . Zicea ceva de ROBERT PE EUROPA.

da,probabil a fost la acel curs care se face in loc.Vladimirescu,jud.Arad care trebuie facut de catre soferii care vor lucra pentru Roberts Europe pe comunitate.La acest curs te invata cum sa lucri pe un anume dispozitiv numit "WTT"...si eu am fost ieri la acel curs si l-am trecut cu brio:)astept sa plec:D

multa sanatate lu' 'nea Ioan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.