Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Salut colegule,despre Sitra pot spune ca este bine sa fii angajatul lor daca esti francez sau belgian/asta din spusele unui coleg de la sitra cu care am vb.dar mai pot sa iti confirm ca din 3 potughezi de la firma unde am lucrat pana anul trecut ,2 au plecat la Sitra Iepper/Be,mentionez ca noi luam salar contractul+55eu/zi,si totusi au plecat!Acum judeca tu,am fost tentat si eu sa plec pe bani mai multi dar nu am primit nici un raspuns.Aici transporti lichide alimentare/ciocolata,vin,bere,ulei,glucoza,zahar etc.Sper sa fie raspunsul asteptat de tine,numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...
  • 1 month later...
  • Members

salutare domnilor,soferul din imagine,cu tricou negru este de vreo 30 de ani in firma asta,am stat de vorba personal cu el.

In legatura cu ce-i pe la sitra,va pot spune ca este ok,adica iti cere limba engleza(scris si vorbit)pentru ca nu avem niciun vorbitor de limba noastra,se lucreaza 4 saptamini cu 1 libera,transferul se face cu avionul platit de firma(biletul)de la bucuresti,cluj,budapesta,timisoara si bacau,ultimele doua nefiind preferate ca si zi de plecare din cauza ca sunt doar duminica(ei prefera sambata ,contract angajare pe UK,bani-2400 euro fix pentru toata perioada(4+1)se plateste saptaminal cite 500e+102,5e pentru fiecare saptamina lucrata si concediul anual platit(1500e),masinile sunt doar Daf XF vechi si noi.se lucreaza cu cisterne lichide alimentare.,cisterne bulk,containere bulk si friguri

Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Members

Clolegii,de aproximativ 2 zile corespondez pe e-mail cu seful cel mare care doreste sa ma prezint la un interviu,lucru care m-a facut sa nu mai merg la lucru in Belgia cu avionul ci cu masina ca sa pot fugii pana la ei pentru discutii,mentionez ca am experienta pe transport lichide alimentare si in momentul de fata lucrez pe silo,dar totusi big boss mi-a spus ca trebuie 2 saptamani de training,deci tind sa cred ca orice firma are nevoie periodic de soferi,si daca pot selecta o fac.Deci,nu renuntati,eu cam de aproximativ  4 ani vreau sa ajung la ei,nu stiu la ce sa ma astept,dar daca banii sunt 2400,se respecta programul si se lucreaza 4 cu 1 acasa eu zic ca nu e rau.

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Administrators

De parca ai avea aeroport in gradina in spatele casei :D :D :D , firma -aeroport - cele ( maxim ) 2 ore pre- imbarcare , zbor x timp depinzand de aeroport , aeroport debarcare si drun catre casa depinzand de localitate , sunt suficiente ore pe care le pierzi din timpul tau . Retur la fel .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pentru nicu-hd

te rog mult daca poti sa ma ajuti , cu o adresa de mail a sefului , cum ai procedat tu, sa corespondez si eu, poate am bafta!!de mult vreau sa ajung si eu la sitra si nu stiam cum sa fac!! sau daca te pot suna sa vorbesc  cu tine mai amanuntit!! te rog  email la marce_radu@yahoo.com!!multumesc mult!astept.drumuri bune!

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...
  • Members

Sunt primul roman care a semnat la SITRA contract pe ROMANIA.

Pe data de 25 august 2016 am semnat contractul desi pana pe 22 august inca s-au mai semnat contracte determinate pe 6 lini pe UK.

Salarizare : 1800 ron BRUT ,adica ramai cu 1300 ; 100 euro bonus/saptamana daca nu ai consum de motorina sau nu lovesti masina ,dar ATENTIE se da in lei si se baga in salariu ,drept pt care la sfarsit se impoziteaza si ramai cu 80 cash si nu in cele din urma 60 euro diurna dar,practic lucrezi 28 zile caci nu ia in considerare ziua cand pleci si cea cand te intorci .

Restul va las pe voi sa faceti calculele.......

Si DA,ei incearca sa-ti forteze mana sa dai in program dar nu platesc nici o amenda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • Members

geryko  ''Si DA,ei incearca sa-ti forteze mana sa sau sa te oblige sa depășești orele de condus ar fi mai corect.   dar nu platesc nici o amenda. '' si daca nu faci cum vor ei, se întâmplă ceva?

foloseste termenii corecti din meseria noastra,

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

folosirea cuvintului ''program'' e dificila si neindicata deoarece defineste o gramada de ''anexe''...de aceea pe acest forum  folosim termeni legali si corecti ca sa intelegem si totodata sa dovedim ca suntem profesionisti.. .am facut eu modificarea unind ce lipsea...dupa ce citesti si tu comentariul meu il voi sterge..bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.