Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Diferenta dintre iad si rai


shaq

Postări Recomandate

  • Members

Un om pios stătea de vorbă cu Dumnezeu și i-a spus: ”Doamne aș vrea să știu cum e Raiul și cum e Iadul.” Dumnezeu l-a condus pe om către două uși. A deschis una dintre ele iar omul a privit înăuntru. În mijlocul încăperii se afla o mare masă rotundă. Pe masă se afla un vas mare cu tocană, care mirosea foarte bine și care l-a făcut pe om să îi lase gura apa.

Oamenii care stăteau la masă erau slabi și bolnăvicioși. Păreau a fi infometați. Țineau linguri cu mânere foarte lungi care le erau legate de brațe și astfel puteau ajunge la vas pentru a le umple cu tocană. Dar din cauza mânerelor mai lungi decât propriile mâini, nu puteau duce la gură lingurile pline..

Omul pios s-a înfiorat la vederea suferinței lor. Atunci Dumnezeu a spus: "Acum ai văzut Iadul”.

Au mers apoi către cealalata cameră și au deschis ușa. Arată la fel ca și prima. Se găsea acolo o masă mare și rotundă cu un vas mare de tocană care îți lăsa gura apă. Oamenii de la masă erau dotați cu același gen de linguri. dar aceștia erau bine hrăniți și durdulii, râdeau și vorbeau între ei.

Omul pios a spus: "Nu înțeleg.”

Este foarte simplu. E nevoie însă de abilitate. Acești oameni sănătoși au învățat să se hrănească unul pe celălalt, în timp ce ceilalți se gândeau doar la ei insisi” a spus Dumnezeu.

Când Iisus a murit pe cruce, el se gândea la tine.

Nu-mi apartine dar mi-a placut si am postat-o pt. voi :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Când Iisus a murit pe cruce, el se gândea la tine.

Da, cu singuranta se gandea la mine. In special cand l-a inviat tac-su dupa 3 zile , sa-l duca inapoi la bine.Pai asa poate sa-l crucifice de miliarde de ori, daca-l invie iara, nu pierde nimic...Din contra, se mai distreaza .

chiar erau necesare atatea mesaje coontra religiei ? :ymalien::ymalien::ymalien::ymalien:

vad ca te,ai trezit invers astazi !

nu ti,ar strica o vizita la biserica fiind totusi azi duminica !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Intre noi fie vorba, tu chiar crezi ca sta dumnezeu cu un catalog is face prezenta :" Tu ai fost la biserica , vei ajunge in rai, tu n-ai fost in bisericam,vei arde in iad ca un vreasc" . Sa fim seriosi. Chiar ma sperie faptul ca sunt oameni ce mai cred intr-o entitate de doi bani care-si bate joc de ei . NU pot sa admit sacrificiul, au fost oameni in istoria lumii care-au suferit in numele lui Dumnezeu mai mult decat isus insusi. Doar ca ei n-au avut avantajul de-a fi inviati. Pai asa as veni si eu sa fiu "sacrificat" cand stiu ca dupa aia ma duc la bine din nou. Si as veni de miliarde de ori,ar fi distractie.Daca vei mai continua cu postarile in acesta sectiune ,voi considera atitudinea ta ca fiind provocatoare!In aceasta sectiune nu se combat persoane si nici idei!Cred ca nu ai inteles nimic din denumirea sectiunii!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Intre noi fie vorba, tu chiar crezi ca sta dumnezeu cu un catalog is face prezenta :" Tu ai fost la biserica , vei ajunge in rai, tu n-ai fost in bisericam,vei arde in iad ca un vreasc" . Sa fim seriosi. Chiar ma sperie faptul ca sunt oameni ce mai cred intr-o entitate de doi bani care-si bate joc de ei . NU pot sa admit sacrificiul, au fost oameni in istoria lumii care-au suferit in numele lui Dumnezeu mai mult decat isus insusi. Doar ca ei n-au avut avantajul de-a fi inviati. Pai asa as veni si eu sa fiu "sacrificat" cand stiu ca dupa aia ma duc la bine din nou. Si as veni de miliarde de ori,ar fi distractie.

ti,as raspunde la subiect dar nu vrea sa mai fiu luat la ”misto” de tine !

o zii buna sa ai !

daca chiar ai fii vrut sa aflii ceva ! ai fii intrat pe cafenea, ! ti,am facut invitatie acolo !

sa fii santanos si coontinua cu gandirea aia iti doresc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

Diferenta dintre rai si iad ......raiul se afla la Dumnezeu , iadul la oameni . Pentru a trece granita din iad in rai ai nevoie de pasaport, iar pe viza sa scrie : credinta ! 

Dumnezeu a creiat raiul , oamenii iadul . Dumnezeu l-a creat pe om in rai , omului nu i-a placut !  Omul a vrut intelepciune si bogatii . Si-a dorit puterea si cum sa o obtina, daca nu prin bani ?  Azi vedem clar ....banul da puterea , iar puterea duce-n derizoriu . Duce la anarhie , la dezumanizare , la toate relele . Puterea creata de ban apartine iadului  . Puterea care-ti hraneste sufletul e raiul. In rai nu au ce cauta banii si nici puterile ! In Rai exista numai o putere . Universala si adevarata!  Materia se transforma continuu , omul se naste, traieste si moare ....sufletul e vesnic si ai apartine lui Dumnezeu. Omul poate doar sa beneficieze de suflet . Cat materia este insufletita, omul este lasat de catre liberul arbitru sa-si aleaga, intre iad si rai. Omul in acest rastimp ,numit viata , trebuie sa aleaga soarta sufletului. Ori in intervalul - infinit  si 0 , ori in intervalul 0 si + infinit  . Ori in yn, ori in iang, ori in iad , ori in rai. Diferenta dintre iad si rai este egala cu suma dintre ele ! Binele este egal cu raul , minusul cu plusul , iadul cu raiul , toate eceste expresii putand defini generic pe Dumnezeu . Dumnezeu e si bun e si rau in masuri egale . Latura pozitiva se afla in rai ,  cea negativa in iad. Dumnezeu da constiinta sufletului , depinde insa de energia de care este atrasa , cine rationeaza inspre bine se afla in rai cine inspre negativ , in iad .

 ,, Nihil sine Deo"  , nimic fara Dumnezeu ! Si completez ...nimic in afara Lui !  Dumnezeu e alfa si omega , cel dintai si cel din urma , cel atot puternic , Tatal ceresc , Cel viu ! Putem demonstra argumentat astfel:  Matematic:  - infinit -0- + infinit  , filozofic: yn si Yang , Chimic : neutroni si protoni , Fizic: activ si reactiv ,Fizico geografic polul Nord si polul Sud,etc ........ Spiritual : Rai si Iad , cei buni si cei rai . Diferenta o face dorinta de putere in prezenta banului ! Si in final , o intrebare retorica , de unde provine cuvantul  UNIvers ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

chiar erau necesare atatea mesaje coontra religiei ? :ymalien: :ymalien: :ymalien: :ymalien:

vad ca te,ai trezit invers astazi !

nu ti,ar strica o vizita la biserica fiind totusi azi duminica !

 

   Ignoranti sunt multi . Pacatosi si novici , credinciosi si atei , sa nu uitam ca toti suntem fii Domnului ! Rai sau buni , credinciosi sau nu . ,," Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac." Si asa cum am zis mai sus ...,,Nihil sine Deo"

 

   Culmea ....cand omul asteapta moartea , recunoaste pe Dumnezeu , indiferent de ce a crezut , ori nu in viata . Atunci frica de Dumnezeu e atat de mare , incat le vezi pe chip ! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...
  • Members

A fi ateu....ne e ceva ce trenuie blamat. Daca cineva l-a cautat pe Dumnezeu in toate directiile, si a ajuns la concluzia ca tot ceea ce ne imconjoara este rezultatul unor serii de intamplari fericite, produse de univers fara o logica anume, atunci e dreptul lui sa renege existenta divinitatii. Din pacate insa foarte multi dintre noi, in ignoranta si comoditatea noastra alegem sa renegam, sau sa denigram credinta in ceva anume. Nu pot afirma ca doar credinta mea e buna, dar cred ca fiecare ar trebui sa-l caute pe Dumnezeu in felul sau, si nu doar sa accepte niste povesti si traditii updatate in timp.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.

35.Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit;

36.Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine.

37.Atunci drepţii Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând şi Te-am hrănit? Sau însetat şi Ţi-am dat să bei?

38.Sau când Te-am văzut străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat?

39.Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniţă şi am venit la Tine?

40.Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.

41.Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui.

42.Căci flămând am fost şi nu Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi nu Mi-aţi dat să beau;

43.Străin am fost şi nu M-aţi primit; gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; bolnav şi în temniţă, şi nu M-aţi cercetat.

44.Atunci vor răspunde şi ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniţă şi nu Ţi-am slujit?

45.El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut.

46.Şi vor merge aceştia la osândă veşnică, iar drepţii la viaţă veşnică.. Ce putem intelege de aici, pe Dumnezeu nu-l gasim in ecuatii complicate, el sta chiar langa noi, in persoanele care se afla in suferinta. El nu e zgomotos, nu-ti vrea banii tai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.