Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

aplicatii mesagerie


Postări Recomandate

  • Administrators

Salutare , in acest subiect vreau sa discutam despre plataformele multimesagerie , aplicatii pentru telefonia mobila care sunt mai la indemana ca un laptop si traditionalul messenger .

Personal folosesc aplicatia WHATSAPP , info aici : http://www.whatsapp.com/?l=ro o aplicatie simpla text si foto + audio video , fara convorbiri gen apel telefonic sau video apel , convorbiri text fara cost aditional per sms sau caractere .

In primul rand avem nevoie de un smartphone pe care se instaleaza aplicatia , dupa care se face configurarea ei . Tot ce avem nevoie pentru a comunica cu o persoana este numarul de telefon mobil al acesteia si de o conexiunde de internet , fie internet mobil fie wifi .

Dece o vad mai utila ? Un telefon mobil e mult mai usor de utilizat in rutina zilnica pe langa scopul lui propriu -zis de a face sau a primii apeluri telefonice , iar prin simplu fapt ca aplicatia iti uneste la un loc toate contactele fie prin convorbiri scrise in mod privat sau in mod de grup te ajuta mult mai mult decat banalele sms-uri .

Luand exemplu soferilor care lucreaza in international si care vor sa fie in permanenta in contact cu familia , si cum am mentionat mai sus , pe langa voce sau messenger , e o altenativa la problemele zilnice , sustinere , mici info , etc

Las pe cei care sunt ulilizatori ai mai multor aplicatii de acest gen , dintre care amintesc Viber , Chat -ON si Line( care sunt mult mai complexe dar care cer mai multe resurse internet , un semnal mai bun si un aparat mai bun .) sa ne vorbesca despre ele .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

eu unul folosesc skype.http://www.skype.com . din pacate telefonul meu n-are camera frontala,deci nu pot initia sau primi apel video.foarte important pentru mine.am incercat si yahoo messenger,asta are suport video,plugin instalat din google play insa interlocutorul vede imaginea ce o genereaza camera spate /.../etc etc etc/ solutii sunt destule,important e ca internetul sa fie prezent...

multumesc costi , dar aici se vorbeste DOAR despre aplicatiile pentru telefoanele mobile , o alternativa la pc sau laptop

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • 4 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.