Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Oare e normal ?


crabu

Postări Recomandate

  • Members

Recent am dat si eu pentru atestatele de transport marfa si anume CPC, ADR si Agabaritic, datorita faptului ca gradele CE le-am luat dupa 2009 a trebuit sa dau si acel studiu de caz, (si cea pe calculator nu doar studiul de caz,) care mi se pare o mare prostie, nu prea vad relevanta acestui studiu, care este si eliminatoriu, deci daca nu il iei tre sa repeti examinarea. pentru CPC.

In Schimb daca ai luat ADR-ul acolo unde transporti marfuri periculoase nu iti trebuie niciun studiu daca iei examenul pe calculator nu iti mai trebuie niciun studiu de caz poti circula fara probleme pe camion.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Da e foarte normal, fiecare examen in plus trebuie sa ne puna cu picioarele pe pamant.S-a invatat lumea sa obtina orice fara nici macar o examinare...Din tot ce tine de examene-permis nu am reusit sa obtin atestatul ADR-cisterne de la primul examen ca nu am invatat dar l-am luat peste 14 zile cand puteam repeta examenul, a fost greu ca am invatat de unul singur, ce am mai putut prinde la orele de curs dar si atunci prea putin se vorbea ca majoritatea erau pt marfa, agabritic...

Foarte multe controale pe sosele in ultima vreme din cauza accidentelelor cu microbuze, autocare, racoante si copii inconstienti care urca la volanul unor masini care ei inca nu is in stare sa citeasca o diagrama si sa respecte macar niste reguli de circulatie,dar numai asa ne trezim la realitatea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
mie nu mi se pare deloc o prostie si daca tu nu gasesti relevanta aia nu inseamna ca nu trebuie sa stii acele lucruri. Uite cum tu nu gasesti relevanta acelui test asa consider si eu ca pt a deveni sofer profesionist e necesar acel test ca prea usor se ajunge in Romania detinator de permis profesionist. Iar cu ADR-ul iar n-ai fost in tema si ti-a explicat colegul de mai sus. N-ai vrea cumva sa nu mai dai nici examen la permis nici conducere, ca oricum n-au nicio relevanta ca ne-am nascut toti soferi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.