Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

A inlocuit vreun coleg laptopul si GPS-ul cu o tableta?


Postări Recomandate

  • Members

Salutare colegii . Sunt curios daca vreun coleg si-a inlocuit GPs-ul si laptopul cu o tableta cu GPS? Ma gandesc ca e mai usor sa ai un singur dispozitiv care sa te ajute in ambele probleme . A incercat cineva? Ceva sfaturi? sau e mai buna varianta cu doua dispozitive?

Drumuri bune colegii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

ia-ti un gps bun,oricum e mai ieftin ca tableta.si face numai ceea ce e menit sa faca.daca ai si un soft pt camion pe el,actualizat la zi,e si mai bine.daca nu ai,sunt destui cunoscatori care pot face asta in locul tau.si pentru niste preturi modice.un 50 de lei acolo.iar ca sa-l schimbi cu laptopu...hmmm....poate fi util pentru ,stiu eu,skype etc.mi practica in momentul in care o iei sub brat si te duci cu ea in peco.dar ca sa vezi un film,sa bagi o muzica pe ea,ai nevoie de laptop.deci...?tu ce zici?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Multumesc colegii pt raspunsuri . Ma gandeam ca e mai practic cu o tableta care sa faca treaba buna la navigare si sa inlocuiasca si laptopul . Tot mai bine e cu un GPS dedicat care sa se ocupe doar de navigare . Era doar o intrebare , eram doar curios daca vreun coleg e mai multumit de o tableta decat de GPS+laptop . Drumuri bune colegii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

da,am tableta ipad3 si vreau sa spun ca sunt multumit problema este ca programul gps pe care il are tableta nu are posibilitatea de a schimba tipul autovehiculului (autoturism,camion,autobuz,etc)deci exista reiscul sa te trezesti in mijlocul orasului,am patit-0 eu,si nici gps-urile tip(garmin care au si pentru tiruri te mai fac sa gresesti iar ca si gps e mai bun tom tom dupa parerea mea.Drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
  • Members

da eu,am o tableta lenovo ieftina pe care am igo primo,functioneaza perfect,si ce i-mi place are programul un zoom automat de vad strazile cam de la 20 de kilometrii,tableta am lipit-o de bord la renault cu arici de la go box-ul austriac,eu unul sunt multumit,singura problema e ca pierde foarte repede semnalul gps in tunel,chiar daca are 100 de metrii lungime,oricum il tin ca si al doilea gps

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 10 months later...
  • Moderators

Eu am un GPS Becker Tranzit 5, pentru camioane. E principala sculă cu care îmi fac treaba. Ca și back-up am Sygic Truck pe telefon (cumpărat, 120€ licența) pe care-l pot muta pe orice device cu Android dacă e nevoie (am avut la un moment dat o tabletă, dar sincer, mai mult am purtato degeaba după mine). Google Maps îl folosesc să caut destinația după numele firmei, atunci când primesc informații incomplete/inexacte, în nici un caz pentru ghidare.

Laptopul este exclusiv pentru timpul liber, filme, navigare, comunicare... Am avut la un moment dat AutoMapa instalat pe laptop, destul de drăguț, dar foarte incomod/ilegal de folosit. Anul ăsta am în plan un upgrade la Becker, dar nimic mai mult.

P.S. Deși mulți consideră o măiestrie condusul fără GPS (vezi Doamne, ei știu trasee), cel puțin până în orașul de destinație, eu unul îl setez din start din 2 motive: 1. TMC-ul, care mă anunță de eventuale blocaje, acolo unde există infrastructura și 2. Am timpul sub control, în sensul că estimările privind durata de condus ale aparatului sunt mult mai exacte decât calculele mele, deci...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.