Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Multumiri, SOFERII.RO!


Mad76

Postări Recomandate

  • Members

Tin sa multumesc acestui forum in numele sotului meu, utilizator de aproape un an al acestei comunitati (desi, trebuie sa recunosc, in ultimile luni, m-am autentificat mai mult eu cu id-ul lui), pentru toate informatiile pe care le ofera zilnic.Impreuna cu voi si-a gasit de lucru,desi era (si este inca) incepator (chiar daca de ceva timp "bate" autostrazile Europei singur in cabina).

Datorita voua, celorlalti colegi ai lui, a invatat ce trebuie sa aiba in bagaj la prima cursa,s-a documentat despre calitatea GPS-urilor, a invatat "contabilitatea" foilor de parcurs cu tot ceea ce cuprind ele.A inteles mai bine regulile timpilor de condus si odihna.Si foarte multe alte informatii(de unde poate incarca butelia, cum sa se protejeze in parcarile mai putin afidabile, etc).

Pentru ca este inca la inceput, cand ajunge in parcari si nu gaseste nici un coleg roman, imi trimite un sms cu informatiile de care are nevoie si pe care este sigur ca le voi gasi aici pentru el.

Nu sunt sofer (nici macar categoria B), dar pentru ca aproape zilnic consult forumul, am inceput sa invat o gramada de lucruri si sa constat ca chiar imi place ceea ce postati aici.Va urmaresc polemicile-cele dezvoltate in limita bunului simt si al unui limbaj decent(desi vad ca moderatorii au grija sa nu se exagereze).

Acesta este un mesaj de sincere multumiri tuturor soferilor profesionistiprezenti pe acest forum.Sa pastrati si sa dezvoltati continuu acest forum, pentru ca e o comunitate frumoasa, stransa, cu oameni inteligenti!

(Singurul merit pe care mi-l asum este ca, desi lucrez in "exil"-Italia-sunt cea care a descoperit forumul si l-am determinat pe sotul meu sa il consulte zilnic inca din timpul scolii de soferi profesionisti)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.