Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nesimtire crasa a celor de la ARR


boomer

Postări Recomandate

  • Members

Buna ziua,

Pe data de 2 septembrie 2013 am depus actele si chitantele pentru eliberarea atestatelor transport marfa,persoane,agabaritic,ADR precum si pentru eliberarea cartelei tahograf la sediul ARR Suceava.Cei de la ARR mi-au spus ca in maxim 3 saptamani ajung actele la Suceava, au ajuns pe 26 septembrie,dupa 24 de zile dar nu asta e problema.

Problema e ca in momentul in care am fost sa-mi ridic actele am constatat ca pe atestatul transport marfa nu era trecut si transport persoane, desi eu am depus toate actele necesare conform cerintelor ARR. I-am intrebat pe cei de la ARR Suceava, s-au scuzat si mi-au spus ca probabil au uitat sa scaneze nustiu ce si mi-au solicitat sa nu ridic atestatul transport marfa si sa-l trimita dumnealor la Bucuresti pentru a fi corectat. Am crezut ca o iau razna, pentru ca eu pe 5 octombrie trebuia sa fiu in Italia la un interviu pentru un post de sofer si aveam nevoie de toate actele. Doamna de la biroul de eliberari atestate mi-a spus ca intr-o saptamana jumatate o sa fiu in posesia atestatului, am sunat in Italia m-am scuzat si i-am intrebat pe cei de acolo daca imi pot oferi un ragaz de inca o saptamana pentru a ma putea prezenta la interviu.Spre surprinderea mea oamenii m-au inteles, dar atestatele nu au ajuns nici astazi 10 octombrie si eu pe 12 trebuie sa fiu in Italia. I-am sunat de N ori pe cei de la ARR am sunat si la Bucuresti si mi-au spus sa stau linistit ca vor ajunge dar nu au fost capabili sa-mi spuna si data cand vor ajunge.

Daca cineva de la ARR citeste acest topic, ceea ce ma indoiesc sincer(am trimis nenumarate sesizari si petitii si pe site-ul lor si pe adresele lor de e-mail), sau daca nu vreun coleg, sau oricine sa-mi spuna si mie ce as putea sa fac in cazul de fata pentru din cauza lor am pierdut un loc de munca si e inutil sa mai precizez cat e de greu pentru un incepator sa gaseasca un loc de munca.

Un lucru e clar, nu am sa stau linistit si o sa astept asa cum imi sugereaza cu o voce suava doamna sau domnisoara de la ARR Bucuresti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Niste nesimtiti...eu am depus actele pentru schimbare ADR si atesta acuma 45 de zile iar cei de la noi de la arr nu stiu inca cand poate sa imi ajunga actele mele.... vorbesc vulgar de fiecare data...daca e vreun coleg care poate sa imi dea si mie numarul de telefon de la cei din Bucuresti as fi recunoscator ca sa pot sa ma cert cu ei .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Raman la aprecierea mea....am sunat la bucuresti si surpriza...o doamna bine intentionata si bine educata mi-a vorbit ca la cei din provincie (nu ca nu as fi) si mi-a spus ca sa mai sun peste o saptamana sa vad daca au ceva comenzi...?????...si mi-a inchis telefonul in nas...buna crestere =cei 7 ani de acasa...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...
  • Members

eu am fost la bucuresti la sediu central ca sa ridic atestatele era iarna in ianuarie frig vreo -10 grade am intrat si am stat pe hol de dimineata de la 6 pana pe la 8 cand au inceput sa apara domnii si m-au scos afara in frig .. as vrea sa-i numesc cumva dar imi este jena .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.