Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Despre E VAN WIJK ,se lucreaza in echipaj,la intern cu 6,4 euro la suta si singur 8,8 euro la suta cei mai vechi si cu relatii primesc curse mai bune ceilalti mai putin bune,sau ce ramane,nu faci bani prea multi.La extern se incepe cu 9 euro la suta,cu reactualizare la 6 luni in functie de consum si de referintele dispecerilor cu care lucrezi.Au fost colegi care au stat pentru retur si 10 zile.Fac si comunitate dar acolo numai cu pile.platesc 14 euro la suta dar kilometri pe harta nu pe real.una peste alta banii pe care ii cistigi sa stiti ca ii si munciti cu virf si indesat.orce problema ai,amenzi sau stricaciuni platesti,soferul este vinovat in99,99 la suta din cazuri.Ei angajeaza tot timpul,pentru ca multi pleaca.Daca nu ai de lucru merita incercat,se lucreaza mult cu hirtii de concediu pe tara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

despre EVW:cu bani sant seriosi,diurna extern incepe de la 9 la 11% in functie de consum si vechime:intern 10,5% la curs de 3,8 RON la 1 EURO dar este ff mult stres si ff urgente cursele catre extern si la retur se sta dupa retur.ff multe grupaje.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna ziua... sunt din Tg. Mures, am permis de conducere B,C, E, atestat TIR, agabaritice, ADR, card tahograf. Caut urgent si eu un partener cu experienta pe comunitate,  pentru a lucra in echipaj si de la care sa "fur " putina meserie. Pt. contact 0747279157 , 0749515458 sau  sisif2006@yahoo.com. Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Moderators

Vrei sa-ti iei viata in mana?

Sau ce crezi ca inseamna sa fii sofer in ziua de azi?

Aici poti vedea experientele altora si punctul lor de vedere.

Nu o sa vezi solutia decat atunci cand vei lua munca in serios, vei vedea ceea ce iti convine si ceea ce nu-ti convine.

Cand vei putea da tu solutii fezabile la problemele care le ai.

Ei, atunci vei fi sofer cu experienta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Azi am vorbit cu un coleg de la ei...zicea ca au mare nevoie de soferi pentru ca foarte multi au plecat de la ei...zicea ca angajeaza si incepatori fiindca nu mai au cu cine sa faca echipaje,trebuie Adr(colete cel putin),atestat marfa,card taho(nu-i obligatoriu),pasaport,cont lei si euro la Transilvania,analize medicale,psihologic....trebuie sa dai un interviu la ei cu vreo 3 persoane diferite,proba de lucru care consta in mers cu camionul cu remorca prin curtea firmei,manevrat cu spatele(dar daca ai ajuns la proba practica de condus esti ca si admis,nu e eliminatorie)...trebuie sa fii din cluj sau din imprejurimile lui,masini daf xf 105,majoritatea cu remorca cu roata 5-a si tandem,majoritatea sunt dotate cu sistem gps si de comunicare cu dispeceratul...salarizare incepand de la 6.5 euro% pe tara,si 9% pe extern cu posibilitate de avansare daca ai referinte bune de la dispecer si te incadrezi in consum,banii la timp...militarie multa,dar seriozitate la bani,asa mi s-a spus... Succes colegilor interesati

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...
  • Members
Acum 10 ore, Petrovici a spus:

Am vazut ca au anunt postat de vreo luna, si ca iti platesc scoala de soferi si atestatele ei.

Și eu când am făcut școala, in prima zi de școlarizare, a venit patronul sa facă lobby pentru o firma de prin HD, am cerut contractul să pot să-l studiez... NU!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Inca plătesc la km ?!  În urma cu ceva timp , soferi vechi , alimentau camionul din bani lor . La o cursa de Olanda ,de exemplu, punea nea soferu , din bani lui , motorina de 20, sau 30 euro . Explicația : sa nu le taie plata la km . Adică de la 11 la 9 la sută . Tot la 6 luni de făceau nu știu ce calcule la consum și se recalcula plata la km .... Nu știu dacă e tot așa ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.