Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Salut colega !


VT880

Sinteti de acord sa platiti intre 3-6 lei pentru o publicatie dedicata in intregime soferilor ?  

16 membri au votat

  1. 1. Sinteti de acord sa platiti intre 3-6 lei pentru o publicatie dedicata in intregime soferilor ?

    • 1. Sint de acord .
      15
    • 2. Nu sint de acord .
      2


Postări Recomandate

  • Members
Salut, colega! De curiozitate, ce rubrici n-ar trebui sa lipseasca dintr-o revista de camioane, niciodata? Care publicatie din media de transport actuala este cea mai apropiata de soferi? Cu argumente!

Cu ceva ani in urma cumparam lunar atat Cargo cat si Tranzit.Niciuna nu era apropiata de soferi ci de patronii care dau banii pentru publicitate.Si cum presa scrisa e aproape moarta...Culmea,cele mai laudate firme erau cele care angajeaza non stop si care sunt mult hulite si aici pe forum...

In plus la una dintre reviste scriau aproape exclusiv doar femei si dupa ce am atras atentia ca in numeroase articole soferul este prezentat ca hot,m-am regasit intr-un editorial in care eram "certat" pentru nemultumirile mele.Nu am nimic cu respectivele doamne,chiar daca au si permis CDE,e diferenta mare intre a conduce maxim cateva ore un camion pregatit pentru test drive dupeace au gustat un meniu pompos la o receptie si a sta plecat cu lunile mancand casoulet de fasole la lada.

Despre viata chinuita a soferilor,nimic...despre furturile patronilor nimic...despre imputari ilegale nimic...depsre plata ilegala nimic..

In concluzie,media de transoort nu e pentru soferi!.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
  • 4 weeks later...
  • Members

Asteptam orice subiect care se sustine cu argumente solide pentru a-l pubilca pe www.infotrucker.ro. Acest colt de online va sta la dispozitie pentru a va spune pasurile. Noi, cei care incercam zi de zi sa venim cu informatii noi, utile credem in meseria de sofer profesionist si o sustinem. Consideram, asa cum am mai spus-o si cu alte ocazii ca soferul este cea mai importanta veriga in afacerea de transport si nu ne vom schimba niciodata aceasta opinie. Cu respect, Vlad Popescu (editor coordonator, InfoTrucker). PS - Publicitatea este doar un mod de a promova corect un serviciu nicidecum o achizitie de opinie ;) Sper ca asta spune tot despre cum vedem noi lucrurile ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...
  • Members

Nu spatiul publicitar in sine spune despre ceea ce vorbiti dumneavostra acolo, in sensul spus de dumneavoastra. Desi, publicitatea tocmai asta face. Achizitioneaza opinii prin modificarea si imbunatatirea lor. Este doar una din regulile comunicarii. 

  Vorbim aici de faptul ca niciodata un canal media nu isi va vorbi de rau sponsorii. Ei sunt cei care aduc profitul patronului si salariile angajatilor. Se va vorbi de rau cel mult in cazul in care se tinteste o anumita organizatie comerciala in vederea santajarii spre semnarea unui contract ulterior de publicitate. Santajul si etajul! Prin urmare, atat timp cat intr-o organizatie media exista implicatii financiare, apriori organizatia respectiva este subiectiva. Ca absolvent al unei facultati de jurnalistica, o spun clar si raspicat : nu exista presa independenta!!! Nu are cum. Punct! Si nici macar atunci cand nu exista arome financiare nu putem vorbi de presa independenta. Pentru ca, intr-un final, politica editoriala este stabilita de patronul organizatiei respective. Stiu, deontologia jurnalistica presupune niste lucruri. Care lucruri se apropie foarte mult de teoriile marxiste dar mai ales leniniste, in sensul caracteristic. Mai concret, in teorie suna al naibii de frumos dar in practica este un dezastru.

Apropo de deontologie profesionala. "PS" se scrie asa P.S. Pentru ca provine din latina, mai exact Post Scriptum. Mai pe romaneste "dupa text" sau "dupa scriere" functie de cum ii place fiecaruia sa traduca, dupa latina literara sau dupa latina vulgara. Nu as fi facut caz din asta daca nu s-ar fi precizat "editor coordonator". De la o asemenea persoana am pretentii. Mari si obligatorii. 

Editat de TirExpress
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Nici una Alin .  Nici una ! 

,,Muritorii de rind" nu vor publica idei ,caci nu le au . Apoi , tind sa dau dreptate lui Tir Express si bine zice : ,, Vorbim aici de faptul ca niciodata un canal media nu isi va vorbi de rau sponsorii. Ei sunt cei care aduc profitul patronului si salariile angajatilor. Se va vorbi de rau cel mult in cazul in care se tinteste o anumita organizatie comerciala in vederea santajarii spre semnarea unui contract ulterior de publicitate. Santajul si etajul! Prin urmare, atat timp cat intr-o organizatie media exista implicatii financiare, apriori organizatia respectiva este subiectiva. Ca absolvent al unei facultati de jurnalistica, o spun clar si raspicat : nu exista presa independenta!!! "       Au cine sponsorizeaza o publicatie profesionala a unei bresle demolate ? Cei ce-mpusca francu-n dunga?

 Uite ca era sa uit . Ma ,dar cine ar citi-o ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.