Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Adaugare / schimbare fisa medicala din persoane in transport


rudyrudy

Postări Recomandate

  • Members

Azi m-am lovit iar de nenorocita de birocratie de la noi din tara

Pe scurt : in decembrie 2013 am refacut fisa medicala + psihologic pentru transport persoane si acum sunt in situatia de a ma angaja la alta firma pentru transport marfa. Am fost la policlinica CFR Iasi (de unde aveam avizul initial) si am intrebat cum se procedeaza pentru a obtine avizul pentru transport marfa in conditiile in care am deja aviz pentru transport persoane. Mi s-a raspuns ca trebuie sa refac fisa pentru a putea obtine avizul pentru transport marfa.Insa surpriza mare a venit dupa acest raspuns , mi s-a spus ca s-a schimbat legea si prin urmare analizele se fac doar cu programare (maxim 15 persoane pe zi) si pana pe data de 5 martie nu au locuri disponibile.

Am ramas fara cuvnte tinand cont de faptul ca eu in 2 zile trebuie sa plec la munca.

Asa ca intreb si aici : Chiar nu este nici o solutie prin care se poate schimba/adauga la avizul actual si transportul de marfa?

Mai ales ca se stie ca analizele sunt exact aceleasi si sunt 2 luni de cand am obtinut avizul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

dute la firma angajatoare cu analizele si psiho care il ai ,,,peste 1 an cand expira analizele le faci din nou ,,,lasa birocratia sa stea in birourile lor ,,,analizele de la transport marfa la persoane sant identice ,,,in romania nu stiu ce sa mai ceara sa faca bani,,,eu cu analizele de la atestat le am folosit si la angajare ,,,sant identice toate ,,,si psiho este identic ,,,birocratie ,,,made in ro ,,,marca inregistrata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Aceeasi problema am intampinat-o si eu .Fisa medicala si avizul psihologic pentru transport persoane facute la sfarsitul lui octombrie 2013 ...valabile pana la sfarsitul lui octombrie 2014. Intre timp gasind la o firma de transport marfuri generale am fost nevoit sa refac fisa medicala+psihologicul pentru ,atentie, TRANSPORT MARFURI GENERALE, explicandumise destul de clar ca nu este acelasi lucru cu transport persoane.

Dupa mai multe tergiversari am fost invatat de catre o doamna de la Policlinica CFR ca cel mai indicat este,ca atunci cand le faci sa specifici ca vrei sa le faci pentru tot ce ai trecut pe atestat si anume....transport marfuri generale,transport persoane ,marfuri periculoase si agabaritice ADR... toate trecute pe aceeasi fisa medicala si psihologic...daca nu o sa le refaci de fiecare data pentru ce ai nevoie.

Toate ajunganduma undeva in jur de 250 RON.

Problema pentru care esti obligat sa le ai pentru fiecare in parte este ca tu ca sofer trebuie sa ai in permanenta la tine originalele in momentul cand esti plecat in cursa.In cazul in care esti oprit de cei de la ISCTR sau control trafic tu trebuie sa le prezinti fisa medicala si psihologicul +toate actele.

Si cum o scoti la capat cu ei daca tu le ai valabile pentru transport persoane si lucrezi pe tir unde transporti marfuri ....sau invers...

Deci in concluzie este alta gasca in alta traista.

Sper ca v-am fost de ajutor....drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.