Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Inte Transporte Popovici


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • Members

  Am sunat eu la ei si am vorbit,ce sa zic,au nevoie de soferi,prea multe nu a vrut sa-mi spuna,mi-a spus ca daca vreau sa aflu mai multe sa merg la ei,daca sunt acceptat plec imediat.Despre bani mi-a zis ca salariu pe cartea de munca 9milioane si ceva ,in mana cam 7mil,despre diurna a zis decat ca e convenabila.

  Se sta 6-8 saptamani pe comunitate apoi intre 3-7 zile acasa,daca alegi sa stai 7 zile nu mai pleci cu aceeasi masina cu care ai venit.

  Eu as da o fuga pana la ei,sa vad despre ce e vorba,daca mai e vreun coleg interesat sa ajunga la ei putem merge impreuna.Eu sunt din Targoviste.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am fost eu la ei dar nu este o firma serioasa[din discuti cu soferi care "plecau"adica demisie]ce spun ele la birou nu se intimpla si in garaj[coloana],la birou iti da informati o fata ,iar cind o intrbi ce te doare ,te trimete la cei de la colana care incearca sa te zapaceasca. fac ei un curs de 3zile cu specific A.R.R[ca noi am luat atestatele cine stie cum],daca pleci in 6luni de la ei iti opresc300 de euro cursul,si iti mai opresc si garantie din bani,.am uitatsa va spun ca se plateste motorina,cauciucuri,telefoane si orice intirziere la incarcat sau descarcat chiar daca dovedesti ca nu este din vina ta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Vizitator Anonymous

Un coleg care a fost la ei mi-a zis ca  in mare conditiile sunt cum a scris - sorin76 -.

Cateva amanaunte in plus daca esti acceptet de cei de la coloana:

-  trebuie sa faci cursul cu specific ARR 3 zile la sediul firmei ptr care trebuie sa stai in Sf Gheorghe pe bani tai (daca pleci de la firma in mai putin de 6 luni ti se trage din salar 500 Euro ptr acest curs - si nu 300)

-  iti  trag  lunar 250 Euro din salar ptr un anumit fond de garantie care cica trebuie sa ajunga la 2500 Euro ...

In legatura cu salarul se plateste salar de baza 706 Ron net + 11 eurocenti / 100km ( nu suna rau dar depinde ce alte lucruri mai trag di salar ?????)

Atat am reusit sa aflu sper ca va este de folos colegii.

Drumuri bune  ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • Members

Pe langa cele ce le-a scris "beer" si ceilalti adaug ca iti da un consum foarte prost,iar Germania si Austria le faci pe nationale, si astfel te obliga sa depasesti consumul...si automat iti ia din bani...

Daca vreti o adresa de email: office@trans-popovici.ro ; tel. 0267312988 pers. de contact Ciprian Branzeriu.

Beer trebuie sa plateasca 11 euro/ 100 km nu 11 eurocenti...daca faci 12000 de km cu 11 eurocenti/100 km ai lua cam 7 milioane salariu de baza si 13.2 euro in mana dupa o luna de lucru :)))))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare colegii.Eu am lucrat la ei in urma cu 3 ani,dar vad ca s-a schimbat ceva.Pe cand lucram eu era salariu de baza minim plus 11 centi/100 km.Cand ajungeai la ei iti arunca pastila ca sunt pintre cele mai serioase firme si toata lumea este multumita.Am semnat cu ei ca voi fi plecat max 6 saptamani dar m-au tinut mai mult (evident) si cand am ajuns la garaj mi-am inaintat demisia,dar au venit cu 150 de eur dupa mari discutii incepand de la directoare pana la sefu de coloana si dispecerii mei care nu aveau nici-o treaba cu transportul.La firma asta sunt foarte multe neamuri,aduse de cei din conducere care aceeia si doar aceeia fac km restul sunt de umplutura.Cand te angajeaza jumate din promisiuni sunt basme.Banii se baga la timp,dar sunt foarte "marunti".Cel putin asa era atunci dar vad ca s-au facut schimbari si nu in bine.Cine vrea o aventura aici este firma ideala. ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
Vizitator Anonymous

am lucrat si eu la ei , dar cu statul acasa e problema in rest nu am avut de ce sa ma plang !!doamnea juta  decat la o firma deea fantoma mai bine la astia !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

firma se numeste INT. Tansporte Popovici, salar 950ron pe cartea de munca - 706ron in mana, 11centi pe km, garantie se aduna pana acumulezi intr-un cont de garantie 2500 euro, nu mai mult de 200euro/luna, dc intr-o luna nu ai o diurna mare aceasta garantie nu se retine in luna respectiva. Dc nu ai facut vre-o belea in momentul in care pleci din firma si iti faci toate actele de lichidare garantia ti se restituie. Bani care ii ai de primit salar si diurna sunt virati in cont la data promisa . Cu retineriile nu am avut probleme decat o singura data la un accident, iar acum avem colegi care au avut retineri pt motorina , eu personal nu am avut retineri la motorina desi o depasire de motorina aveam, camionul consumand mai mult decat 24%+ 0,5l/tona . In firmele de transport chiar dc se promite ca stai pe comunitate intre 6-8 sapt. e foarte greu sa se tina de cuvant din diverse motive si se sta cat mai putin pe acasa. Per total o firma de nota 8 in acest moment dar cu ceva timp in urma era de nota 10, este posibil sa ajunga iar ce a fost sau poate nu , asta va tine foarte mult de conducere si de cursele pe care le vor avea in viitor !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Vizitator Anonymous

colegilor, int transporte popovici, a ajuns mai rau dect cele mai jalnice firme de transport din ro. asta bineanteles in ceea ce ne priveste pe noi soferii. sunt de cacao, isi bat joc de oameni, ii mint, uita sa deconteze anumite cheltuieli pe care le faci pt ei, si daca nu esti atent domnii isi impart banii intre ei. ATENTIE SE OPRESC BANI PE MOTORINA HUIDUMESTE asta in conditiile in care camioanele sunt dotate cu sisteme de supraveghere. nu ajungi NICIODATA acasa cand spun, esti mintit mai rau ca ultimul om. de fapt nu esti om, nu ai drepturi, ESTI DOAR O PLACUTA DE INMATRICULARE. se fac 7-8mii km pe luna, masinile le-au limitat la 85 pt a putea face cat mai multi km..... oricum 70-80% din curse sunt CH si HR 700-800km pt care trebuie 3sau4zile. AVETI GRIJA VETI FI MINTITI DE LA ANGAJARE!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...
  • Members

politica firmelor din ro.stai 2 luni plecat,te chinui intr-o cabina de tir,mananci conserve de-ti ies bube pe tine,cei care cara la TK ei incarca ei descarca.cand vii acasa cu gandul la banii pe care ii ai de luat se trezeste unul care nu stie unde este Austria pe harta sa-ti faca oprire din salariu din diferite motive stiute numai de ei.firma nu vrea sa mearga in pierdere,adica sa plateasca unele pagube care sunt firesti intrafic cum sunt exploziile,un geam crapat ca ti-a sarit o piatra.cat despre intarzierile la incarcare-descarcare sunt normale daca iti dau multi km de facut intr-o zi.nu ii intereseaza programul tau de munca.daca iei vreo amenda pt card spun ca este din vina ta ca nu trebuia sa depasesti timpi de condus.cum o dai tot nu este bine.Am lucrat la o firma pe TK care colabora cu Express interfract de la Lanach (graz)faceam Anwerpen (belgia)-lanach(austria) intr-un program restul magnet 1200km cu banane.din punctul meu de vedere cand vii acasa comp.popovici care lucreaza cu express interfract este asa  8)iar tu esti asa :

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • 4 years later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...
  • Members
La 07.07.2019 la 5:02, cico_3504 a spus:

Sper ca ti-ai format o parere despre ei...poate totusi aduce cineva noutati..drumuri bune pina atunci

Pachetul salarial minim garantat, porneste de la aproximativ 2250 euro. Adica diurna de 65 euro/zi + salariul net de aproximativ 1350 lei(salariul minim pe economie 2230 lei brut ).
- Bonus pentru curse ADR = 15 euro/cursa.
- Bonus de 10 euro/operatiune de incarcare/descarcare daca sunt mai mult de 4 operatiuni pe cursa (total incarcari/descarcari).
- Bonus Km. La atingerea unui prag de 12000 km tarifati(conform comenzilor de transport) primiti bonus de 75 euro. Pentru fiecare depasire cu 500 km, a pragului de 12000, primiti cate 75 euro.
- Autovehicule noi, echipate cu frigider, clima, sisteme automate de plata a taxelor de drum, sisteme moderne de comunicatie prin satelit, telefon mobil.
 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.