Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Best Drivers Trans - BDT DEVA


Postări Recomandate

  • Members
Am fost sapt.trecuta si am depus CV pt.interviu.Stie cineva de ei,sunt seriosi,te pun sa platesti motorina,si alte motive.Va rog scrieti daca stiti ceva despre ei..

nu stiu nimic despre firma dar pt cultura ta generala nici o firma nu poate LEGAL sa te puna sa platesti motorina ! Comform legii angajatorul poate sa iti retina din salariul tau ( nu din diurna, diurna sunt bani tai de mancare pe drum) maxim 5 la suta . Asta pt abateri disciplinare , oricum asta tre sa o dovedeasca cu acte , altfel CHIAR DUPA 3 ANI de la incheierea contractului de munca il poti da in judecata. Un avocat costa aprox. 600 ron , o consultatie la avocat aprox. 50 -60 ron.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 11 months later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
  • Members

       Am facut eu scoala la ei, adica mi am facut un pic de experienta nu o recomand la nimeni numai la dusmani, pe mine ma plateau cu 47 euro la zi asa ziceau ei dar la sfarsit dupa ce trageai linie erau mult mai putini bani, iti oprea bani pe motiv ca ai fi luat ceva amenzi de viteza si pe urmă iti mai opreau 200. de eu cica garanție plus ca nu te plateste la timp vezi ceva bani abia dupa 2-3 luni daca insisti din diurna iti da numai 100 pe saptamana.

         Mie mi au dat tapa cam 800 de euro pentru ca nu am lucrat mult la ei 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators
La 22/11/2016 la 7:45, e36_coupe a spus:

Masini de tot plansul...(mizerabile, stricate, lovite),

Acum aproximativ. 1 an jumate, mai vedeam mașini de-ale lor la terminal la Duisburg. N-am stat să fac o inspecție la sânge, dar sincer, nu arătau deloc rău. E greu să nu vezi ditai literele BDT sub parbriz, mai ales că locuiesc la nici 100 de km de garajul lor, deci sunt sigur că nu le-am confundat.

Cum am spus, în vremea aia cele câteva mașini care le vedeam pe acolo, se prezentau bine.

Nu exclud ca situația să se fii schimbat iar mașinile să fie în ultimul hal acum... cum nu exclud nici mirosul de struguri inaccesibili din postările de mai sus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca vreti sa credeti..bine.., daca nu...iarasi bine. Puteti vedea comentarii si pe pagina lor de facebook. Am incercat sa pun o poza cu gunoiul adunat dintr-o cabina, dar marimea fisierului nu permite. Mie mi-au tras teapa in total de aproximativ  500 de euro. Mai spun inca o data: cine nu crede, sa mearga sa se convinga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
La 23/11/2016 la 8:46, Mario Bandit a spus:

Explica!!

Confirm cele spuse de colegi. Camioane de tot plansul, conditii 0 incepand de la microbuzele cu care se face schimbul (se oprea in mers), ieseai pe banda de urgenta sa dai la automat si plecai din nou(20 km pana se oprea iarasi). In garajul din Olanda de la Leudal ai parte de un singur dus si un singur wc la 15-20 de oameni cati sunt la schimb in acel moment. Daca nu vomiti cand vazi dusul, atunci o vei face cand vezi wc-ul. Nu ai ce cauta la garaj decat la schimb. Camioane (daca se pot numi asa...) varza. Cauciucuri ca in palma, cuple defecte, baterii care nu tin, ceasuri de bord pline de erori (nici nu e de mirare la Iveco Stralis de aprox 1 mil de km), sirocol nefunctional, frigidere nefunctionale, oglinzi crapate si lipite cu banda....ce sa mai zic...in ele chiar spui ca au dormit imigrantii. Un coleg a ramas in Luxemburg, intr-o parcare oarba, 3 zile pana au trimis pe cineva sa-i repare masina. Dupa reparatie, dupa inca 200 de km a ramas defect din nou. Alt coleg incepator, dupa un sejur de 6 saptanani, a luat doar salariul pe tara si diurna 0. Banii niciodata la timp (majoritatea in transe). Semnezi precum ca iei bani pe Franta (legea Milog), iar de fapt..nu iei nimic. Nu imi mai raspund la telefon. Am sunat cu numar ascuns si mi-au raspuns. M-am prezentat cine sunt si mi-au spus: "normal nu ar fi trebuit sa va raspund." Am intrebat: de ce? Au spus ca normal nu trebuia sa mai raspunda cand vede numarul meu de telefon. (acum nu si-a dat seama cine poate fi si a trebuit sa raspunda). Probabil sa nu ii mai stresez ca imi cer drepturile. Pe mine m-au tepuit cu vreo 500 de euro.. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Acum 14 ore, cri5tian a spus:

Acum aprox. 1 an jumate, mai vedeam mașini de-ale lor la terminal la Duisburg. N-am stat să fac o inspecție la sânge, dar sincer, nu arătau deloc rău. E greu să nu vezi ditai literele BDT sub parbriz, mai ales că locuiesc la nici 100 de km de garajul lor, deci sunt sigur că nu le-am confundat.

Cum am spus, în vremea aia cele câteva mașini care le vedeam pe acolo, se prezentau bine.

Nu exclud ca situația să se fii schimbat iar mașinile să fie în ultimul hal acum... cum nu exclud nici mirosul de struguri inaccesibili din postările de mai sus.

Struguri inaccesibili la BDT? Sper ca glumesti. Angajeaza cu experienta 0, deci sunt accesibili oricui. (Oricui caruia va vrea sa-si bata joc singur de el).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

   Au cele mai jalnice tiruri de pe comunitate asa ceva rar vezi pentru ca ei cumpara cele mai ieftine camioane nu conteza ca sunt defecte sau chele atata timp cat se invarte motoru e bun si pretul e mic  daca te duci softer la BDT sa nu te astepti la conditi bune la locul de munca un coleg nu avea nici casetofon la tir sa asculte si el o muzica un radio sa plans la mecanic ca nu are muzica si acesta ia raspuns "da ce ba ai venit aici sa asculti muzica " si nu I a pus nici un casetofon la altu nu ii mergea dezaburirea la oglinzi si a primit urmatorul raspuns din partea oficialilor de la BDT "Da ce ba cand conduceai raba aveai dezaburire in oglinzi si acuma faci figuri "   :)))))))  

      Ar trebui sa zica la interviu ca masinile sunt iveco  echipate cu pachet full Raba adica chele fara NIMIC fara dezaburire functionala prizele de bricheta nu merg doar aia pentru gps la restu sa nu te astepti sa mearga sirocou find vechi se strica des daca ai AC sa nu te bucuri mai mult ca sigur nu functioneaza sau nu are freon 

    ca toatea astea nu erau de ajuns iti mai dau si tapa la bani asta e un bonus din partea lor 

     nu pot sa imi dau seama cum de au soferi eu am plecat de la ei si sunt foarte multumit de noul loc de munca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Eu vin de la ei, am incheiat contractul la sfarsitul lui ianuarie, lucru la ei din octombrie, am vazut avans diurna cat am stat dincolo 100 sau 50 euro pe saptamana si un minim pe economie, tot bani  700 eur :)),  nu mai raspund la telefon si cand mergi la ei te amana, am cautat pe ent am gasit cateva procese litigi de munca cu ei.  Camioanele ce sa zic.. ultimele nu aveam nici casetofon cum spunea mai sus, nu asta era problema problema este ca nu aveam directie, frane, retarfer, caldura,  cyrocolul  era infundat nimanui nu;i pasa, la service te duce numa dupa ce iei foc, am verificat uleui la un moment dat, mai aveam 1cm pe joja,  mecanicul imi spune dute asa(800km) :))  schimb de ulei'? niciodata!  camioane in care ploua si pe deasupra si pe dedesupt, avand gauri imense in podea:P, sub orice critica si  ei ca firma si camioanele, atat dispecerii care au fost holoangari cu ziua toata viata vin si'ti explica programul gen, daca esti in 2 are impresia ca cel care nu conduce face pauza. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.