Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

CDI Transport persoane intern si international Bucuresti


Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • Members

Am sa ma citez ca pe marii clasici in viata la un post in care am raspuns unui coleg care spunea ca ia 1200lei salariu si 20lei/zi diurna.

Colegule, daca nu as fi lucrat la cdi te credeam.De cand a inceput Bulgaru sa dea diurne?? Pleaca baietii pe capete de la firma asta,toata lumea stie ce e la cdi. Furi, nu furi tot hot esti! Pachetele sunt ale tale dar....vine smoala si-ti cere jumate din bani!

Vorbeam zilele trecute cu baietii mai vechi de pe brasov si mures care au plecat ca nu sareau de 900 lei salariu! Hai ma "colegule" sa fim seriosi! Cdi-ul mereu si-a batut joc si a tras pe soferi la maxim! "Incepatorii" poate sa fie multumiti sa lucreze acolo.Suporta si ei pana castiga experienta! In afara de Tasu care e un super domn, toata conducerea aia e...ma abtin!

Drumuri bune!

Pe unele trasee este varianta de salariu fix 1200 lei.Traseele considerate mai slabe.Pe traseele "bune" ai 10% dp ce se scade motorina.Sunt zile in care iei 20 lei sau 5 lei si sunt zile in care poti lua 100-150 lei! In general in weekend merge treaba. Atentie: Daca depasesti consumul normat de ei, exista varianta sa ai o surpriza cand iei salariul.Adica sa nu-l mai iei :D De diurna nici nu poate fi vorba.Ai popas gratuit.Nu vad ce treaba are firma cu popasul,dar ti se specifica asta la angajare de parca ar plati firma ce mananci tu acolo.Personal nu-ti recomad sa pierzi vremea.Fa un drum si vezi si tu ce zic baietii sau vb cu baietii de pe Paitra Neamt(am vazut ca esti din Nt)

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

Colegi am lucreat si eu la CDI.. acolo este nevoie de soferi la greu, numai cine nu vrea nu lucreaza acolo ! pe unele trase salariu este de 1200 ron pe luna.. la care ar trebui sa ei 600 de lei cu 600 la jumate de luna! mai ei 550 lei cu 550 la fiecare salariu se opreste 50 lei garantie ! adica 100 de lei lunar garantie la plecare iti da garantia inapoi.. numai daca te prinde fara bilete sau lovesti masini iti opreste din bani! Mai faci bani si la colete ! dar din ei mai dai si la restul colegi care nu sunt soferi ca peste tot .. trebuie si ei sa traiasca !! nu toata lumea are bani pe mana doar soferi  de acolo de unde muncesti trebuie sa mananci.. bani se dau la fix nu se intarzie poate 1-2 zile.. daca este sambata sau duminica   data de bani este 10 si 23 ale luni.. se castica acolo intre 1500-2500 lei asta depinde traseu!

Conteaza cat esti destept acolo prosti mor de foame acolo... trebuie sa fi destept acolo !! mult succes colegilor..  de restul va descurcati voi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Moderators

detaliaza te rog ca sa intelegem ce fel de plingere....cred ca de fapt ai facut o calatorie cu vreuna din masinile lor si ai fost nemultumit de atitudinea angajatului respectiv..posibil soferul...corect..? au ba..? daca am inteles corect atunci  nu pe acest forum poti face plingere...aici discutam..aducem in atentia altor colegi lucruri bune..rele...etc..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.