Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

bogdanu

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdanu

  • Dată Naștere 05/30/1982

bogdanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. dosare primesc oricand..acum sa vezi cand te cheama..eu am depus dosarul si m-au sunat dar lucram atunci si a ramas sa-mi dau preavizul la munca si dupa aia sa ii sun.Am sunat la inceputul lunii si au zis ca deocamdata nu sunt locuri libere..ma contacteaza ei..voiam sa vad daca e adevarat sau si-au batut joc de mine.
  2. Nu stiu daca se fac momentan angajari,eu nu lucrez la ei..suna si tu la ei si intreaba..apoi spune-ne si noua
  3. E greu dar poti face experienta.Nimeni nu spune sa stai la ei daca iti da salariul asta..doar ca sunt printre putinii in care angajeaza fara experienta..apropo,tu cat ai stat la ei?nu ai cerut sa te faca titular?
  4. Poţi da,te rog,mai multe detalii la această firma ?un număr de telefon,cât plăteşte şi care sunt condiţiile ?măcar în privat dacă în subiectul asta nu se poate.Mulţumesc
  5. fără scrisoare de recomandare nici nu se uită. Eu am dus dosarul şi prima dată la aia s-a uitat.
  6. Stie cineva daca trebuie facuta o programare la telefon cand trebuie sa duci dosarul?ma refer la cei care au fost personal sa-l depuna.
  7. Şi eu am cheltuit.O să văd ce voi face.numai sper să fie bine.Pot să-ţi spun că pentru cardul european durează 14zile iar pentru avizul medical îţi dă rezultatul în aceeaşi zi dacă nu îţi găseşte nereguli şi te trimite să faci şi alte analize. Cum am păţit eu de exemplu :am fost să fac avizul iar la ekg mi-a gasit un indice cam mare si m-a pus sa ma duc la un specialist si sa mai fac alte analize.am mai pierdut 2 zile.la specialistul cardiolog mi-a zis ca nu am nimic si cand am dus rezultatul ca sa-mi dea viza medicala doctorita a recunoscut ca aparatul lor avea probleme...o mare porcarie..
  8. Aştept să văd ce răspuns îmi dă pe mail. Şi văd eu. Nu se merită să dăm bani aiurea.Avem nevoie de muncă de unde să mai scoatem în plus doar pentru o plimbare până la Timişoara.Ai dreptate colegu dar mă gândesc să nu fie o strategie deva lor ca să nu mai ia oameni fie provincie ci doar din zona lor.
  9. E nasol aşa. Dau nişte bani aiurea doar ca să depun un dosar. Mă gândesc că nu era Doamna Camelia.Eu am trimis un mail dansei să fiu sigur. Dar oricum mi se pare o aberaţie asta.Dacă chiar aşa e sunt şi eu interesat să mergem mai mulţi şi aşa dăm bani mai puţini.Poate ne adunăm 5 persoane şi mai discutăm.
  10. Buna.Am facut actele pentru angajare si am sunat azi la ei pentru a intreba daca mai e necesara recomandarea de la ultimul loc de munca in conditiile in care eu inca lucrez si nu ca sofer de tir..si mi-a raspuns o cucoana f aroganta k actele se depun doar personal la sediul firmei, "noile reguli" asa prevad.Stiti ceva? Chiar nu se mai pot trimite prin posta? Eu sunt din Iasi, oare chiar e necesar sa dau 300 lei doar ca sa stau 3 minute langa un birou din Timisoara ca sa las un dosar si ala incomplet pentru ca initial trebuie trimise o parte di documente.
  11. kotezzyno citeste si tu ...sunt 6 pagini in care se vorbeste numai de ei
  12. Buna!Am fost sunat de firma asta prin decembrie 2012 si mi s-a spus ca e petronic transport.am vorbit la telefon si omul mi-a zis ca trebuie sa-mi gasesc un coleg..i-am zis sa tina numarul cand gaseste sa ma sune..ieri mi-a trimis mesaj ca daca mai sunt interesat de postul de sofer.i-am raspuns inapoi(nu stiu ce firma serioasa trimite mesaje pentru interviuri)dar am zis sa incerc.am avut un interviu pe strada si imi spune ca nu este petronic transport ci geea(daca dai o cautare pe google la num de celular iti apare clar petronic) si ca plateste 0.14 euro/km/cabina.plus salariul in tara 800ron.face curse italia-germania si ca trebuie sa plec in 2 zile.nu m-am dus.am vazut postarile vostre si nu vreau sa ii pun ulei la camion pe banii mei..promitea ca se face vreo 20mii km/luna de om.daca se face un calcul simplu la cat trebuie sa conduci nu iese mai mult de 14mii de om.
  13. Buna seara.In legatura cu retestarea care e posibil sa se faca si dupa vreo doua luni(dupa cum reiese di topicurile voastre).In acest timp cat as astepta retestarea imi asigur singur cazarea si cheltuielile? Salariul porneste doar dupa ce trec de retestare?adica chiar si dupa 2 luni?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.