Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nonivis

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nonivis

  • Dată Naștere 05/29/1974

Profile Information

  • Locatia:
    Slobozia

Contact Methods

  • Yahoo
    noni_vis

nonivis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. nonivis

    cisterna inox

    cumpar cisterna inox, compartimentata, pe perne..cu tara pina in 8000 si cap max de 30000 de litri...trei axe..pret max 12000de euro..cine ma poate ajuta poate avea si un bonus...
  2. este vb clar de frine...BS 6241..ESTE DIN 99..actros 2540..
  3. Salut stimatilor, mi-a aparut o eroare in bord si nu am idee ce vrea sa-mi semnaleze. Codul erorii este '6241' , stie cineva ceva? Scuzati daca nu am postat in sectiunea corespunzatoare .
  4. ce diferenta si cum interpretam functia ,, ALTI TIMPI DE LUCRU" si ,, TIMP DISPONIBIL"????
  5. cind se foloseste functia out of scope??se programeaza din meniul tahograhului???
  6. referitor la introducerea datelor manual..am si eu o nelamurire...dupa ce ai f ziua de munca si implicit saptamina, stii ca te duci doar peste 3 zile la munca...pui taho pe pauza, end contry si apoi poti scoate cardul din aparat???
  7. cmr-ul este obligatoriu si cind faci transp in interiorul firmei???
  8. uau...nasolo problema...dar tot nu inteleg cum alti colegi de-ai nostrii totusi fac treaba asta..pe paginile netului scrie peste tot..ca angajeaza pt extern cu cap tractor propiu...cum au procedat???aici in tara ai sanse slabute sa faci banuti...
  9. am inte;es ce este cabotajul...dar din celelalte rasp referitor la asta cineva spunea ca a luat amenda 4600 de euro ca a fost prins ca tracta remorci cu cap tractor inmatriculat RO...alta intrebare...se numeste cabotaj numai op facute in tara respectiva???adica unde este inmatriculata remorca???dar in alta tara daca merg cu ea???dupa ce am iesit dupa teritoriul cu probleme..apoi pot face op cite vreau???
  10. Domnilor, faceti-ma sa inteleg : daca am un cap tractor inmatriculat in Romania si vreau sa lucrez cu el in afara, cu semi-remorcile clientului ( cel ce ma angajeaza ), ceea ce fac se va numi cabotaj ( cursele se desfasoara in toata Europa ) ? Daca da, ce posibilitati am ? Va trebui sa inmatriculez cap-tractorul, sa deschid firma.. ? care este procedura legala pentru a lucra cu masina acolo ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.