Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

RSR

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre RSR

  • Dată Naștere 11/29/1988

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    BOTOSANI

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

RSR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. RSR

    Lucru Canada

    Pai eu vreau sa rămân acolo, dar nu știu cum trebuie sa plec mai ușor, contract sau altfel?
  2. RSR

    Lucru Canada

    Ma gândesc sa rămân acolo, deci emigrare cred. Mai este de munca acum după coronavirus?
  3. RSR

    Lucru Canada

    Salut, este cineva de pe aici care lucrează in Canada? Ce bani s-ar câștiga in zona Toronto la un job in care sa fii zilnic acasă sau maxim la 2 zile sa faci o pauza acasă și sa lucrezi sa zic 50 de ore pe săptămâna? (Salariul net ma interesează in principal)
  4. Da, este ok, se merge mai mult noaptea, in schimb la cea mai mică greșeala îți dau ban si nu mai pupi pe la ei! Au 2 agenții cu care lucrează ADR si hg, eu sunt la ADR, pe limited ziua parca era 12,40 si noaptea 13,00 de luni pana vineri, sâmbăta 14,75, iar duminica 16,25! Îți garantează 8 ore, dar daca lucrezi de noapte de obicei faci si overtime! Si apropo se da assesment, trebuie sa stai bine cu teoria la legislație si timpii de odihna, si daca iei, urmeaza proba practica verificarea camionului, cuplat, decuplat camionul, băgat la rampa si in cele din urma condus vreo jumătate de ora pe strada! Aa uitasem, la ei este doar Trucking!
  5. colegule sfatul meu este sa uiti de lodisna
  6. mit de ce esti rautacios? in nici un caz romania nu se afla acolo,cel putin eu asta vreau sa cred,si mai presus de toate sunt mandru ca sunt roman!
  7. colegii ce stiti despre transmec....si daca aveti ceva relatii nr de tel?
  8. mda...dragi colegi vreau sa va spun sa aveti mare grija cu o firma din spania pe nume LODISNA,este buna cat de cat ca angajeaza incepatori,dar daca esti experimentat iti pierzi timpul degeaba,este un asa zis domn acolo pe nume "DRAGOS VAHNOVEANU" care el taie si spanzura,in primul rand iti rupe din bani(asa zisul contract de autonom,dar care nu are nici o valoare si te poti sterge cu el la ....) la autostrazi(mergi foarte mult pe nationale,iar acolo unde nu e posibil si mergi pe autostrada iti opreste bani),pe motorina (nationale si cu 25t nu sunt o combinatie buna),dispecerii te freaca si ei toata ziua cu telefoane,te fugaresc mereu si cam intotdeauna mergi cu programul la limita,si e la ordinea zilei sa incarci si sa descarci pe magnet,bineinteles tot in timpul asta faci si pauzele,remorcile se schimba si de cate 2-3 ori pe zi,iar daca ai nesansa sa lucrezi in echipaj cu cineva fara experienta te mai odihnesti ca lumea la sfarsit de saptamana au fost si sunt soferi care nici nu stiau sa decupleze o semiremorca,sau sa bage cardul in tahograf,mentionez ca in 2010 cand m.am angajat eu la ei pe parcursul intregului an s.au angajat in jur 800-900 de soferi la 100 de camioane,de aici si reiese seriozitatea acestor mafioti,de fapt miscarea era alta,se faceau D.N.I. sau ceva de genul asta iar pt el iti oprea 300e de sofer,camioanele sunt noi le.a schimbat pe toate in 2011,dar datorita multor feluri de soferi care s.au perindat au mai fost si din astia care le agatau sau le loveau dupa care le abandonau prin europa pt ca firma oricum le oprea bani cu toate ca camioanele erau asigurate,cand m.am urcat ultima data intr.un camion de la ei erau incredibil de jegoase si pe dinautru si pe dinafara,au fost cazuri cand te puneau sa duci o remorca la reparat si iti oprea si tie bani pt simplul fap ca i fost printre ultimii 6 care ai tras remorca respectiva,ar mai fi multe de spus colegilor.....intr.o concluzie daca cunosteti bine europa nu va complicati degeaba pt ca veti fi mereu cu nervii intinsi la maxim. Nu iesi in evidenta ,si nu atragi atentia nimanui daca folosesti CAPs si fonturi de 100 .......ai grija la urmatoarele postari !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.