Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ionutsibiu

Members
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

ionutsibiu a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 12 2016

ionutsibiu a avut cel mai apreciat conținut!

Despre ionutsibiu

  • Dată Naștere 01/27/1990

Profile Information

  • Locatia:
    sibiu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionutsibiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. bijuteri pe multe rotii , asta da meserie pentru cine stie sa o fac respect.
  2. Da confidential... toti suntem curiosi ce s-a intamplat . Oricum bv omului ca si-a pus isprava aici sa vedem si noi,sa fi sanatos..fiarele se repara,daca toti si-ar pune aici cate o greseala facuta de fiecare ar fi plin siteul..cat de profesionist sa fi tot faci ceva.
  3. mie mi-a placut foarte mult ce a facut baiatul asta. super nota 10 Greatest Marriage Proposal on Vimeo
  4. mercedes...confortabile si spatioase. nu prea le place in rampa....dar in rest ok. si desigur vreau mp4 :)
  5. Am terminat si cu atestatele transport marfa si agabaritic...acum urmeaza ocuparea unui loc de munca ca sofer. si pe viitor card tahograf si adr.
  6. daca pici traseul nu mai e nevoie sa dai din nou sala..o sa dai traseul timp de un an. eu tocmai am luat azi traseul pentru cpi si agabaritic.
  7. multumesc de ajutorul primit de colegi de pe acest forum. tocmai am luat si traseul la cat E. inseamna ca nu sunt chiar asa inapt daca am luat din prima sala +traseul si pentru cat C si pentru cat C+E . acum incep atestatele ...
  8. scuzati claritatea pozelor..ele sunt facute cu un telefon nokia 6300. camionul pe care am facut scoala de soferi.
  9. sunt foarte decord cu ce spune Victor_Bolonyi, un prieten foarte bun de al meu s_a apucat de soferie are 24 ani..a gasit de lucru dar in echipaj....dar coleugul lui care e profesionist de mult timp... ii vorbeste ca la un animal,nu ii explica,il jigneste etc...chiar daca e platit pentru al ajuta deoarece la colegului cel nou i se trage 20 euro la fiecare cursa pentru ai da la veteran sa il invete. eu cred ca l_as bate pana ii sar ochii din cap. a zis prietenul meu daca nu il muta pe alta masina asi baga demisia chiar daca e platit foarte bine.
  10. salutare.. cum sa depasim pe autostrada fara sa incalcam regulile: . si avem 3 variante..... 1..daca am masina in fata si o depasesc e ilegal clar. 2 ...daca am masina in fata dar se trage pe banda de urgenta pentru a putea avansa eu..e tot ilegal..pentru el cel ptin cred. 3,...acum vine si intrebarea mea... daca am masina in fata pe banda 1 ...si se muta pe banda 2 cat timp eu trec pe banda 1, ..acest lucru mai e ilegal??(ma refer in cazurile in se poate muta pe banda 2..cand nu e circulatie mare) ...este interzisa depasirea sau devansarea pe partea dreapta?mersi
  11. nici eu nu sunt dar cum e criza stim ca nu sunt bani dar 10 lei de aici..10 lei de acolo se aduna ceva la cati suntem,,,faceti un topic in care sa se anunte niste conturi in care se depun bani si spunetile la toti sa deeie cat au..5...10/...15 lei sunt bineveniti cred. ca doar pentru noi e forumul. cine nu depune timp de cateva luni sa fie dat afara ca altfel nu se poate parerea mea..de 15 lei ne putem lipsi oricare..chiar daca e putin.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.