Sari la conținut
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ora trecută
 2. uita-te putin pe subiectele de mai jos..sunt ceva oferte,poate te ajuta
 3. cico_3504

  Sc TRANS LIGIUS

  de dragul discutiei...in primul rind ca sofer profesionist ar trebui sa stii ca salariul nu este la ''cursa''.Daca te-ai angajat si ai cerut o suma de bani pe o cursa este greseala ta,nu o repeta pe viitor.,salariul este o suma de bani lunar,la care se adauga diurna daca este cazul.Ca firma are camioane vechi sau noi nu are relevanta,in opinia mea personala.Pe mine m-ar interesa ca acel camion sa fie intretinut si curat,sa nu stau eu pe drum sa fac pe mecanicul daca cumva este cazul.Apoi 2188 e net-ul..?..daca da ar iesi un brut de 3500-4000 lei..ceea ce mi s-ar parea un salariu acceptabil pe un camion,cunoscind preturile din tara,exceptind diurna.Nu incerc sa iau apararea acelei firme..dar..aici e un forum de soferi profesionisti..si incercam sa aratam asta si colegilor si patronilor.Daca tu ai facut o intelegere si ai ''parafat-o'' cu patronul iar el nu a respectat-o e simplu..Adresa la ITM si spui in ea doleantele, ei se apuca de verificari si daca e cazul il amendeaza.Sa ceri un numar de inregistrare Daca nu ai semnat nimic cu el si au fost doar vorbe..scuza-ma..e vina ta..si atunci alta data fii mai atent...nu te mai lasa amagit de frumusetea unor lucruri frumos ambalate..Succes
 4. Caut contract ca TRACTIONIST pe ruta Spania-Germania sau Olanda. Dețin un cap tractor euro 6.
 5. Azi
 6. 1969

  Sc TRANS LIGIUS

  buna colegilor cei care cautati de lucru in Timis la transport cereale evitati SC TRANS LIGIUS SRL patron BUBOI COSMIN Telefon ******444 SAU 073****478 . Una spune la interviu si alta face in statele de plata ajutat si de doua colaboaratoare fidele CARMEN SI CORINA una se ocupa de personal cealalta de calcul salarii. eu am luat 2188 lei intr-o luna de lucru 25.02.2019 pana in 25.03.2019 dormit in camion pe tara DEVA TINCA MARGHITA . NU MAI VORBESC DE CAMIOANELE VECHI unul nu are sub un million de km . Mi s-a promis 300 lei pentru fiecare cursa si in realitate am luat 200 si chiar 125 lei pe cursa .probele sunt statele de plata daca vreti sa la vedeti dati-mi un email pe andreimarius2904@yahoo.com si vi le trimit. aici nu le pot incarca.
 7. Ieri
 8. Buna. Te rog frumos lamureste-ma si pe mine cu ceva. Pe mine m-a sunat sa plec in echipaj cu cineva, ma ia de acasa si ma duce intr-o tara. Apoi imi da ok-ul sa plec in cursa. Dar in ce tara ma trimite? In Spania? Au cumva sediu si pe acolo? Sau ma poate trimite si-n Austria, sau Germania?
 9. Pe fata datele ca la orice alta diagrama, pe spate desenezi timpii de activitate,deplasarea pina la camion fiind ''alta activitate'' al 2lea comentariu cred ca l-ai incurcat..nu vad nici un raspuns intre comentarii de la altcineva
 10. Daca pui contactul si incerci sa o pornesti..dar nu invirte..nu se aude nimic..in primul rind verifici bateriile...alimentarea cu curent.Daca va invirti dar nu porneste..atunci verifici alimentarea cu motorina.Dupa mine bateriile sunt terminate....ajutate cu un robot de pornire sau cu o alta masina.
 11. Ultima săptămână
 12. Avem la firmă un Scania euro 6 care a fost parcat în decembrie 2018 în regulă tot.În martie 2019 nu a mai vrut să pornească are curent, baterii puse la încărcat,apare la bord semnul exclamării în paranteze(!)nu învârte deloc.cine a mai pățit așa ceva poate știe care este problemă.
 13. Salut ma ajuta si pe cineva cu o intrebare? Suntem 2 soferi si o sa luam campionul din constanța până aici neam deplasat cu masina personala cum trebuie să procedăm cu dragramele? Va multumesc Păi da dar preluăm campionul in 2 in echipaj
 14. Stie cineva daca punctele cumulate in Germania se aduna cu cele din Romania?
 15. Caut transport van long base sau ceva pentru 2sau3 tone nu sunt sigur,sunt lucruri:(mobila paturi electrocasnice etc)din stevenage londra in botosani romania.astept oferte.
 16. Ma intreb si eu cu 2 incarcari si 2 descarcari pe zi cum poti face 17.500km/luna, la o medie de 20 zile ar veni o medie de 875km/zi. Voi luati in considerare ca soferul trebuie sa se odihneasca?
 17. Caut camion pentru transport schela metalica din italia lucca catre caracal romania. Camion prelata complet aprox 15t. Tel 00393533196803
 18. Despre magazin nu știi mare lucru sau despre cric. Poate despre magazinul care vinde ce ai pus tu nu se știe, nu despre Truck Shop.
 19. pai te intereseaza tonajul...uitate si tu pe pagina care o doreai si apoi pe link-ul pus de Truck Shop..sigur o sa observi diferente.de pret in primul rind..
 20. intradevar,legal angajatorul trebuie sa plateasca pentru acele analize deoarece el face solicitarea de a te angaja...fa o sesizare la ITM cu numar de inregistrare,data..
 21. Buna seara! Voiam un sfat despre acel produs nu neaparat un magazin de unde sa imi aleg un altul despre oricum nu stiu mare lucru!
 22. Conform HG 355/2007 art.7,8 si Legea 319/2006 art.7, alin.6, cheltuielile cu examenul medical si cel psihologic precum si cu fisa de medicina muncii, pentru angajare sau cele anuale cad in sarcina angajatorului. Cu toate acestea, eu nu am intalnit insa vreun angajator din Romania care sa mi le deconteze la angajare. Absolut toti au refuzat acest lucru, spunind ca le vor deconta pe cele anuale. Ce se poate face in acest caz? In afara de a pleca din Romania.
 23. Mai devreme
 24. inchid,initiatorul subiectului nu s-a obosit sa dea vreun raspuns,
 1. Încarcă mai multă activitate
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.