Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/12/2020 in all areas

  1. 1 point
    Bună ziua, la aceasta firma trebuie sa fii foarte supus, sau sa ai relații pe la birou unde absolut toți sunt rude cu toți, este o firma care se folosește la maxim de șoferii care nu au nici un cuvânt de spus, o sa îți spună ce condiții bune au șoferii ca primești masa la plecare și venirea în tara, pe urme vine partea proasta., garanția mașinii se oprește lunar care este o taxa ilegala, ca banii tai o sa ii primești la venirea în tara, cât stai acolo primești niște banii saptamanali de parca îți cerșești banii de mâncare, sa ai grija mare la predarea vs primirea mașinii unde se oprește banii pe orice, dispecerii sunt niște persoane........., și în ultimul rand ca faci 3 zile pe drum cu microbuzul, prin toată Europa unde sunt șoferii, deci dacă nu va conving aceste lucruri, găsiți firma pe toate site-urile cu anunțuri de angajare. Doresc drumuri bune la toți șoferii, și poate în viitor nu o sa mai acceptam aceste condiții mizerii și aceste firme nu vor mai exista,.
  2. 1 point
    Am 27.8 acum, cu o pârnaie de Renault T din 2018, de 460 și car containere cisternă (adică ''beep'' spărgător de valuri, deci balans de am rău de mare...). Nope... nu e. Tot între 0,95 și 1,10 e de vreo 2 ani aproape... Să ne-nțelegem, chiar zilele trecute am alimentat în D cu 1,272 afișat, deci... (încă am bonul). Eu cred că tu umbli prin altă Europă, căci eu chiar n-am văzut nici o schimbare vis-a-vis de parcări. În plus, câtă gaură poate să-mi dea în buget cele câteva nopți prin autohofuri?!! Și în plus, DualClutch chiar face o diferență, degeaba ne exorcisăm pe noi... cumnatul deține unul, de 500CP și 2200Nm, tot cu 3 axe și trage frigo NL-UK. Mașina îi fuge cu 96 și are consum de 28,4 (acu' l-am sunat să-l întreb). Nu e dracu' chiar atât de negru... cu calcule făcute cu atenție și cu seriozitatea necesară, e chiar ok să te apuci de treabă.
  3. 1 point
    Mamă, mamă... adevărat analist financiar și un mare guru în ale transportului... De 450€/zi ai auzit?! De 0,97€/km pentru ce arată tahograful, taxe de drum plătite pe Germania, curse doar în Nordul Germaniei, Belgia și Olanda (adică teren plat)... de asta știi?! Dar de 300€/zi, plus taxe de drum și motorina la compresor (cisterne), plătite toate zilele... nici de astea nu știi?! Sau cu 2 șoferi la BDF-uri, să-ți meargă mașina non-stop și să iei 1050€/zi... asta cum o suna?! .... Ne dăm atotștiutori pe aici, dar în afară de prelată și frig nu mai știm nimic...
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.