Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Tatraspeed63

Members
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Tatraspeed63's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Colegule daca tu mananci gogosile facute de Peter si Lieven esti slab pregatit,iar dovada cu cele relatate ,ai sa vezi cand ve-i fi prins chiar tu in fapt,stiu cine esti si ce-ti poate capul eliminat dar va suferi familia pentru. prostiile tale.
  2. Vă salut colegii!!Dacă poate să-mi dea o informatie cineva care lucrează acuma la TMS Logistic Global Iasi,după cele relatate de colegii care au trecut pe la această firmă nu sa schimbat nimic!!!?În Europa este criză de soferi poate vor să falimenteze firma de se poartă asa cu soferii!!Astept răspunsul vostru si vă multumesc anticipat. Drumuri bune cu folos!!!
  3. Colegule Dan BV,eu sunt sigur de cele relatate ma-i sus si cred că tu te denigrezi singur si ma-i tragi si alti colegi nevinovati in această firmă care isi bate joc de soferii disperati pentru o viată ma-i bună.
  4. Mă bucur că sunt si colegi care se gîndesc si la altii si ne aduc la cunostintă despre firmele care îsi bat joc de noi,multumim colegu agent007tm si eu sunt sigur că spui adevărul,ar fi bine să nu ne vindem pe bani putini si să incercăm să ne cerem drepturile care ni se cuvin!!!Pentru această problemă plecăm de lîngă ce-i dragi, banii!!!Să ai noroc la o firmă bună colegule,sănătate multă.
  5. Multumim colegu de informatie,ma-i sunt sigur si alte firme care fac neplaceri la colegii nostri dar la multi ori le este teama sa spuna ori le place daca o patesc si altii la fel ca ei sau poate chiar ma-i rau!!!Asa no sa ne putem alinia cu tările care au pretentii niciodata,numa-i daca spunem ce greutati intîmpinăm la o firmă putem indrepta lucrurile spre bine!!!
  6. Stimati colegi,ar fi bine de evitat aceasta firma,deoarece nu se respecta legislatia in vigoare (se foloseste magnetul) care este inmanat chiar de patron,stil incomod de lucru(nu stii cind incepi sau termini programul cit trebuie sa faci pauza chiar si 7-8 ore din 24 ,e dificil)Daca nu va convine si vreti sa plecati de la el nu ma-i primiti ultimii bani si ar fi mai multe de spus dar cine vrea poate sa se convinga!!! Au dat anunt pe e Jobs scris in engleza JSI Trans si firma e in Belgia.
  7. Multumesc colegul pentru info!!poate stiu alti colegi care deja lucreaza la ei am auzit ca sunt vreo 40-45 de soferi Romani si vreo 30 de bulgari,sarbi,machedoni ca soferii Slovaci nu vor sa ma-i lucreze la firma sus mentionata pentru -ca au venit soferi Romani si au stricat rau treburile(muncesc ca sclavii) si la multi nu le convine!!!Oricum iti multumesc.
  8. Domnule Sorin,eu la 45 de ani aveam lasati in urma 26 de ani de soferie!!! zic eu dificili cu Savien cu Roman Diesel cu Tatra si apoi Daf,Volvo,MAN etc,am spus dificili ptr-ca numai aceia care au muncit in aceiasi perioada stiu cum iera,acuma e mult mai usor doar trebuie sa gasesti omul care sa te ajute macar 2-3 luni sa incepi sa acumulezi cunostinte despre conducere si legilatia Europeana si nu-i usor dar trebuie multa rabdare si sa functioneze bine cerebelul!!!Mult succes.
  9. Vă salut colegii,va rog niste informatii despre aceasta firma?
  10. Salve Cip,intra pe forum la info despre firme si gasesti tot ce te intereseaza!!!dar nu cred ca-ti va face placere!!!
  11. Colegule KEM eu sunt sigur ca este gresit ca pentru un bax de deodorante trebuie atestat ADR!!!Ma-i recapituleaza.....
  12. foarte frumos din partea lor!!!si nu uita sa faci si tu la fel cind ai sa ai ocazia....
  13. Nu va faceti probleme cu privire la ceia ce au patit colegii in Danemarca!!!! Sa mai intimplat si prin alte tarii asa ceva se ajunge la saturatie,nu ne mai suporta,trebuie sa gasim solutii aici la noi acasa nu in alte tari sa putem sa traim omeneste.Si bine ar fi daca am cere salarii cum au soferii din tara pentru care lucram!!!!!Din acest motiv suntem injositi si marginalizati de soferii din west,le-am stricat viitorul si nu accepta.
  14. colegu doru!!!dovada dupa ce vor face o catastrofa si vor suferi multi oameni poate chiar si cineva drag tie!!!!!?
  15. pa-i tu ce zici colegu?nu este vizibil ce se intimpla cu noi acesti bravi ROMANI care ne calca in picioare si ne exploateaza ca pe niste sclavi si profita de prostia unora din colegii nostrI.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.