Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cristi cazacu

Members
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

cristi cazacu a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 1 2016

cristi cazacu a avut cel mai apreciat conținut!

Despre cristi cazacu

  • Dată Naștere 04/02/1975

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Brașov

Vizitatori Recenți Profil

1708 citiri profil

cristi cazacu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație Comunitate

  1. salutare,pe mine m-au ``facut``anul trecut pe 18.03 la Miercurea sibiului in parcare la vestitul ciolan de 200 de litri si nici nu mi-am dat seama decat a doua zi,daca as fii realizat ce sa intamplat cand am vrut sa plec as fii sunat imediat la 112 pentru ca septicile intre care am parcat erau acolo cand am plecat,dar cum spuneam nu mi_am dat seama ca am fost lucrat decat a doua zi!
  2. Salutare,George tu esti unul din putinii care au scris aici cat mai aproape de adevar si te respect pentru asta,nu le iau apararea celor de la Leatrans dar nici nu pot sa fiu de acord cu denigrarile unor postaci gen Alex care zice cum ca firma e in faliment :luna trecuta au adus vreo 10 remorci noi,,cerinte foarte multe:pai cu cat vrei sa castigi mai mult cu atat ar trebui sa si muncesti mai mult nu?nu iti da nimeni pe lumea asta bani nemunciti sau cel putin nu mia dat mie nimeni pana acum,,inapoi pe banii vostri:sunt aici de 6 luni si pana acum nu am auzit sa fii plecat cineva acasa pe banii lui,Alex daca tu ai plecat pe banii tai chiar te rog sa ne zici si noua ca sa stim la ce sa ne asteptam si noi,,organizare zero:nu este deloc asa ,organizarea este facuta pentru firma si foarte rar vei face pauze mai mari decat trebuie repet foarte rar,eu pana acum am avut 2 curse in care cand am coborat de pe vapor la Dublin am mers direct in rampa si am terminat ``pauza`` acolo dar dupa ce am terminat aceasta ``pauza``am fost trimis in parcarea``noastra``din port si aici am inceput o alta pauza,intradevar cea mai mare problema sunt aceste pauze facute cu vaporul in care nu te odihnesti cum trebuie si mai ales condusul de noapte iar din discutiile cu multi colegi am ajuns sa ne punem intrebarea daca se merita sa faci aceste eforturi pentru cei cativa banuti in plus pe care i luam ,eu pana acum nu am avut probleme cu ei,am avut o discutie civilizata cu brian in ianuarie si cu ken acum 2 saptamani,chiar inainte sa vin acasa,leam spus care sunt problemele si chiar cred ca am gasit deschidere din partea lor,Alex nu ai dreptul sa judeci pe nimeni pentru lucruri care tie nu ti se potrivesc,daca totusi crezi ca si eu sunt unul din cei care am stricat treaba ta prin Europa te as ruga sa mi spui acest lucru in fata si nu prin mesaje pe privat,nu de alta dar de papagali am podul plin,sa auzim de bine!
  3. Sunt curios dintre toți cei care au scris că sunt de acord și vor un sindicat al șoferilor au făcut o mică donație la acest site!!
  4. Poliția te vânează să -ți dea amenzi, hoții te vânează să te fure,patronul te vânează să faci greșeli ca să -ți taie din bani,ce tare e să fii trist!!
  5. Ponta știe că românii nu știu să ia atitudine, a aruncat intenția de a impozita diurna șoferilor în luna decembrie când românul se gândește mai mult la cât de gras e porcul sau câtă băutură-i trebuie de sărbători, va trece o scurtă perioadă și o să ne trezim că a dat într-o noapte o OUG și gata, a mai făcut rost de ceva parale la buget de unde să poată să mai fure ca să le arate la prosti pe stadionul național cât de tare e el cu toată gașca lui!
  6. 1600 pentru echipaj?!?!dacă vă duceți pentru banii ăștia ar trebui să vă cerceteze dna-ul,scuze moderatorilor dar nu mă pot abține
  7. Pentru colegul care cerea mai multe detalii și nu numai, eu cu colegul Adrian când am ajuns la Dublin la aeroport am fost preluați de edy și cazați la hotel, a doua zi a venit și ne-am dus în parcarea unde tragem când venim în Dublin în port, am urcat la volan am luat un camion și am plecat la sediul firmei la limerick, am ajuns seara și tot edy ne-a dus la magazin să ne facem cumpărăturile, seara ne-au dat un camion să dormim în el,a doua zi ne-au spus că o să facem câteva zile trainig, după amiază cu mine s-au răzgândit, au zis că au o cursă urgentă de olanda, mi-au dat un camion am agățat o remorcă și dus am fost, m-am întors la firmă după 7 săptămâni, au mașini și cu volan pe stânga și pe dreapta, daf,Renault Magnum, acum au adus câteva volvo, nu toate mașinile au toll colect,au sistemul transics de comunicare și GPS dar GPS-ul este varză, eu de exemplu acum sunt în Italia și am avut ultimele doua descărcări prin munți la granița cu Elveția la aproape 2000 de metri și ma băgat pe o națională de am crezut că o să rămân înțepenit acolo dar aici a fost vina mea pentru că GPS-ul meu mă avertiza ca sunt restricții pe acolo și eu ca prostu tot după al lor mergeam, asta mi-a fost învățătură de minte, se merge mult cu vaporul dar eu pun asta la avantaje, ai o masă, faci un duș și speli și hainele pe vapor, este un dezavantaj când "legi "mai multe nopți, am "legat "o dată patru nopți la rând și eram ca teleghidat, s-a întâmplat o dată de obicei nu "legi "mai mult de două nopți, am cumpărat în Olanda un furtun de aer și când am ajuns la limerick Brian mi-a dat banii până să-i cer eu, altă dată am fost direcționat către o parcare privată în Anglia împreună cu colegul tibi iar când am ajuns la parcare deja banii pentru plata parcării erau pe card dar știu și cazuri de la colegi care au plătit cu cardul sau Cash și s-au milogit după aceea pentru bani, știu de la colegi care au cerut un acont și li s-a dat, nu se dă consum dar asta nu înseamnă că poți să furi, cei care aveți obiceiuri dintr-astea proaste stați acasă, nu există magnet dar programul trebuie să-l duci la maximum când trebuie și dacă nu o faci ești repede tras de urechi, asta la figurat, de obicei cursele pe continent au de la patru descărcări în sus, la întors dacă nu găsesc să-ți umple remorca mai vii și cu remorca pe jumătate încărcată, de sărbători cei care am stat la muncă am primit 400 de euro în plus, banii se dau la timp fără întârziere, aici trebuie să ai capul tare și să nu pui la suflet tot ce nu e bine și să adopți tactica ursului lătrat de câini, părerea mea!
  8. Dorule nu mai arunca cu pietre, când le-ai cerut bani în avans nu mai era plantație?uite că eu nu le-am cerut nici un euro și nu sunt de acord cu tine, George măcar a avut sânge în instalație și le-a zis oful în față, Dan a plecat și după a regretat, așa că lasă-ne cu plantația că s-ar putea să ți se potrivească zicala cu vulpea și strugurii!
  9. salutare,am citit ultimile postari si vad ca discutia a luat -o pe celalalt sens,astia care ati fost pe aici si ati plecat nu mai faceti gargara pe aici,va dati zmei pe aici dar cat ati fost la fata locului ati stat ghemuiti ,vi se potriveste bine zicala cu razboiul si vitejii,nu e cea mai buna firma dar nici cea mai rea,va spun asta din scurta mea experienta dar si a altora,am inceput aici sa ne cunoastem mai bine intre colegi si sa incercam sa ne punem de acord cu unele masuri care trebuiesc luate pentru a ne inbunatatii situatia noastra,sunt unele probleme aici ca de altfel peste tot sunt probleme care apar legate de buna functionare a firmei!
  10. astazi plec si eu in irlanda,am sa incerc sa va tin la curent cu evolutia lucrurilor de la fata locului,referitor la interviu domnul alin a uitat sa scrie ca proba cu camionul se plateste,nu e mult dar ca sa stiti si sa aveti bani la voi,30 de roni costa,cu engleza nu trebuie sa fi profesor la interviu,in irlanda trebuie sa te strofoci mai tare pentru ca tii legatura cu ei si prin mesaje si e una sa vorbesti la telefon si alta sa scri mesaje,sa auzim de bine si drumuri bune!
  11. adriane sa vezi dupa ce stai afara 10 saptamani si vrei acasa si zice coordonatorul ca nu poti sa stai mai mult de o zi,repet o zi acasa cum iti schimbi parerea radical despre waberers,lasai pe cei care au vechime la ei pentru ca cei mai multi sunt neamuri cu sefii,cotizeaza,fac chefuri sau ling cu spor dosurile sefilor,parerea mea!
  12. pana in aprilie consumul era de 25 % gol si 0,33% pe tona,scoteam consumuri asa de bune ca au scazut acum cota?!?!
  13. reeditarea finalei din 90,si atunci ca si acum cele doua echipe au in lot jucatori de mare clasa,sper sa avem parte de un joc spectaculos pentru ca de aceea ne uitam la fotbal ca sa vedem un spectacol!
  14. o lectie de fotbal data de Germania in fata unei aparari inexistente a braziliei,scorul final nu reflecta totusi diferenta dintre cele doua echipe,sper la un rezultat final victorios al unei echipe din Europa mai ales ca niciodata pe pamant American o echipa din Europa nu a reusit sa se impuna!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.