Jump to content

iordache

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About iordache

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 09/15/1971

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cap tractor Euro 5 Istoric interventii la reprezentanta An 2009 -OCTOMBRIE Pret 12500 € -negociabil Tel 0733026163
 2. salut, ma puteti ajuta si cu card de combustibil, cu scadenta la plata facturii?
 3. Dacă stie careva cat costa impozitul la cap tractor euro 5 ( persoana fizica)
 4. Sa nu omitem faptul ca Norbert este cam singura firma de transport cu LIDER de sindicat. !!(din cate stiam eu)
 5. Vad ca ai facut cont specilal sa postezi aceste ....(pareri). Char ne crezi copii?? Adevarul este precum uleiul ...,adica iese mereu la SUPRAFATA. !!
 6. Aviz amatorilor de angajare la geodis calberson... Adica giraud. Cautati ce am postat eu la adresa firmei giraud si tragetii concluzii.!!!!!
 7. Giraud...niste nenorocitii.!!! Mie mi-a murit mama si nu a vrut sa-mi dee drumul acasa(eram in primul sejur la ei) si prima sambata cand a venit microbuzul la Calais , am urcat cu bagajul in el,si directia Romania. La firma cand am facut decontul, mia oprit 400 de euro.... Ce sa va mai spun...ce restul, deduceti voi daca se merita sa lucrezi la o firma ca Giraud. !!!
 8. domnule ..(cu d mic) administrator de la kmk ,este o vorba veche din popor;,,cainele nu pleaca niciodata de la usa macelerie!! Asa ca acei soferi care au postat aici pe forum au postat ca 1) nu au primit salariile si diurna!! 2) Sa nu mai pateasca si atii colegi ce au patit ei la Jonkoping
 9. Si pe mine ma chemat colegule,dar nu cheltui banii sa merg undeva sa vorbesc ceva ce puteam vorbii si la telefon. De la Bucuresti la Victoria.... sunt km nu gluma !
 10. Blomquist este o firma de ...rahat. Pe ultimile 2 saptamani nu mi-a dat banii(800euro).Am sunat pe toti de la dispecer pana la Luptak si ....pauza..Au zis ca nu au avut sofer la schimb(soferul care venise sa ma schimbe sa razgandit si sa intors acasa cu microbuzul:)). ) si camionul a stat o saptamana in parcare,fapt care eu trebuie sa platesc(oare de ce???) si sunt DATOR la ei 100 de euro
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.