Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

NIKO-1967

Members
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de NIKO-1967

  1. SALUT COLEGU, nu am inteles bine care este discutia sau intelesul ei? te rog sa fi un pic mai explicit.
  2. salut colegu, am condus si eu mult timp un ford din asta,mi-a fost ca o manusa.super. bine ai venit printre noi.
  3. iti raspund eu direct la intrebare:DA,A DISPARUT. e valabil si ptr mul;ti dintre forumisti,si in special ptr.soferii romani. la orice subiect cearta si divergentele sunt in toi,la orice intrebare a unui incepator i se da peste nas,ca de ,nu are experienta si nu stie,vezi doamne,cu ce se mananca aceasta meserie,toate informatiile despre probleme aparute la diferite firme sunt vagi si confuze.toti ne dam de cocosi si de atotstiitori iar noi nu suntem decat niste bieti slujbasi care incercam sa ne facem o situatie materiala rezonabila.
  4. HMM,auzi" nemernicii de nemti",pai noi vorbim? nu ne mai revenim niciodata cu astfel de mentalitati.e ok ca ai rezolvat-o dar ..... gongi are dreptate.
  5. sa mergi in spatele unui alt camion,forta de frecare cu aerul este mai mica si deci consum mai mic
  6. aia ne dau de munca si noi....hai sa-i mai si furam cat cuprinde. ca de suntem romani.>!!!!d-aia s-a ajuns la situatia asta ..
  7. salut, am doua styk-uri,unul cu luciano pavaroti,careras si domingo si altul cu queen,michael jackson,boyz II man si mariah carey. este muzica soul care ma relaxeaza.
  8. SALUT, mai este valabila oferta?care este pretul?
  9. salut colegii, cred ca firmele care se preteaza sa oblige soferii sa mearga peste program ar trebui sa ii plateasca mult peste salariul sau diurna pe care s-au inteles.el spune ca oricum castigi datorita faptului ca te plateste la km dar castigurile lui sunt inzecit mai mari. poate ca lucrurile astea trebuiesc spuse de la bun inceput cand se semneaza contractul.
  10. salut colegii, este un subiect delicat.bin laden a fost omul americanilor,l-au umplut de bani,dupa care s-a intors impotriva lor.eu cred ca a existat cu adevarat,este(sau era) un musulman radical si cred ca a fost omorat.ceea ce mi se pare suspect este faptul ca i-au aruncat cadavrul in ocean,asa ceva nu cred.dar conflict mondial exista deja(libia,siria,palestina,pachistan,iran,etc) si el se va largi pe zi ce trece,deoarece suntem din ce in ce mai multi si o sa ne omoram pe alimente cat de curand.DOAMNE FERESTE.
  11. salut colegu, tin sa te felicit ptr idee si ptr pozele remarcabile.dar vreau sa va povestesc prima mea impresie despre trabant.am un prieten bun care este pasionat de aceasta frumoasa masina,dar care la un moment dat mi-a luat banii pe un pariu pe care l-a castigat.mi-a spus"facem pariu ca pornesc trabi de afara din masina si nu cu manivela???du-te ma de aici,i-am zis eu.ii pune contactul,o ridica pe cric si invarte roata din fata cu mana si porneste trabi.am ramas masca.jos palaria.
  12. salut colegii, eu am sunat la acel numar,mi-a raspuns un domn care spune ca este intermediar la o firma de transport austriaca, isi cere partea lui 100 euro si este din oradea.numele lui este palovici lehel.eu am jurat ca nu mai dau una de un ban la intermediari sau firme de recrutare.asa ca ...
  13. salut colegii, acum poate v-ati dat seama despre ce este vorba.iar acest aviz medical poate fi luat doar de la o clinica partenera a min.transporturilor.bravo colegu costi979.numai de bine sa auzim
  14. salut,ptr blondul, avizul medical si psihologic sunt pe numele tau nu al firmei angajatoare.astea sunt valabile un an si psihologicul 3 ani. la angajator trimiti doar o copie,originalele le pastrezi tu.deci tu le poti duce la mai multe firme.
  15. salut colegu, eu sunt din alexandria si am fost la bucuresti,ieri,de am facut avizul medical de angajare,siguranta circulatiei. aviz medical +aviz psihologic=240 ron.fara cheltuieli de transport. sunt valabile doar clinicile acceptate de ministerul transporturilor.se emit avize cu TIMBRU SEC.fara ele nu te poti angaja. si inca ceva,trebuie sa te programezi inainte si intreaba ce acte iti trebuiesc(adeverinta de la medicul de familie ca nu suferi de boli cronice sau neuropsihice,o solicitare de la firma angajatoare si timbru fiscal). bafta
  16. salut colegu, pai ar fi prosti sa angajeze in spania direct,cand au in romania o sucursala care angajeaza pe nimic si schimba soferii din zi in zi.iti face contract pe romania 720 ron si iti mai da vreo 200-300 euro sa nu mori de foame si gata,altii la rand.
  17. salut colegii, ptr tir express bine ca nu esti tu patron tata ca fluierai a paguba cu mentalitatea si "modestia" ta.lasa pe altii care te cunosc sa te laude.te dai atat de patriot si de binevoitor incat ti-ai pus steagul canadian la profil.hai mai lasa-ne cu atatea sfaturi si povesti...
  18. salut levlev, de astfel de raspunsuri concrete este nevoie pe forum,bravo colegu
  19. salut, eu am stat 2 ani in spania.am rezidenta,medic de familie,empatronament,carnet de somaj si toate actele necesare unui rezident.am lucrat intr-o fabrica de mobila dar a venit criza asta imputita si sa stricat treaba.am fost nevoit sa vin in tara.
  20. salut, in primul rand eu nu vb aiurea. in al doilea rand am spus sa dai exemplu concret,la ce clinica,ce doctor,ce dioptrii porti la ochelari si mai multe amanunte ca sa fi credibil.nu ma adresez tie personal(nici nu ne cunoastem) dar pentru cei care se afla intr-o situatie asemanatoare sa stie ce se poate intampla.asa ca fa cunoscute cat mai multe amanunte ca sa-i poti ajuta pe cei ce citesc acest forum.
  21. salut colegu, de aici si zicala-"masoara de trei ori si taie o singura data".cum sa pleci asa la un drum fara sa te asiguri ca ai toate actele necesare.vad ca ai cont pe forum,deci ai calculator,internet,vad ca sti sa-l folosesti.aduna informatii si documentele necesare inainte sa pleci la un drum si eventual masuri de precautie.
  22. salut colegii, nu mai aruncati vorbe-n vant ca nu a-ti trecut de avizul oftalmologic datorita ochelarilor. este o penibilitate.dar am rugamintea la cei care posteaza astfel de banalitati,sa dea exemple concrete nu se vine aici cu am auzit,mi-a spus unul sau alte bancuri.veniti cu probe concrete,la clinica??,doctorul?? nu mi-a dat aviz favorabil si i-am dat 200 ron spaga.pe o problema din asta il poti da in judecata ca iti restrictioneaza dreptul la munca.cred ca unora dintre noi le plac fumigenele la nebunie....
  23. SIBIU.si ne intalnim in dumbrava vis-a-vis de gradina zoologica. un oras in inima tarii,frumos,civilizat si european.
  24. salut colegii, azi am primit o alta oferta . doi pe cabina,pe italia,2 luni afara si 2 sptm aks.cineva care a mai facut italia.astept mesaj pe forum sau pe email.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.