Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

MIKY_M2005

Members
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MIKY_M2005

  1. mda! pe mine m=au facut de vreo 500 de liri in Ungaria la kecskemet si am stat la politie 14 ore, Vreau sa zic ca ii dureau in basca si felul in care imi vorbeau era unul ff ostil ,de parca eu am furat. La un momentdat mi-au calculat si consumul, si mi-au cerut toate alimentaril. Pana intr-un final cand mi-au spus ca hoti ar fi tot romani si ca ar fi pe urmele lor(vrajala) Daca nu imi trebuia acte de la politie pt la firma, ii f.....in..... de carnati. Deci ... eu i-am simtit la rezervor si m-am dat jos ,si atunci tocmai demarau in tromba! Ma durut capul 3 zile dupa aceea colegi spuneau ca cica mi-ar fi dat cu ceva spray in cabina! Oricum treama e nasoala si e bine de luat in seama . Bine ar fi sa parcati in parcari cu plata pana la urma. Drumuri buna tuturor.Pentru limbajul folosit si pentru ca a trebuit sa iti mai sterg din mesaje in care ai facut exces de caps 1 luna concediu!
  2. Am achizionat o semiremorca din italia si trebuie sa o aduc in Buc. , ma voi duce sa o aduc cu un cap tractor inmatriculat in RO. intrebarea mea este: Am voie sa o incarc in drum spre casa?? capul are licente si tot ce ii trebuie!
  3. Ma gandeam ca poate imi raspunde un coleg care a fost in cauza!!pt. ca am inteles ca cu 7.5 nu prea ai voie sadepasesti masa totala!! sau ceva de genul asta . >
  4. Salut colegi. Am si eu o intrebare .Daca depasesc cantarul la nickelsdorf s-au la nadlag ma pot duce sa platesc depasirea de cantar in vama si pot continua drumul? Ma refer la cantarele de la unguri.Un coleg imi spunea ca cica se plateste o taxa de depasireacolo la vama si e ok daca . Daca e adevarat stie cineva care este pretul ??ca eu am mai mereu cu o tona in plus si trebuie sa intru pe turnu (cu 7,5) si prin ungaria sa o iau prin toate "GRADINILE":))
  5. SI EU AM UN President Harry 2 DAR E VARZA ,MAI MULT FASHIE , SI MA GANDESC SA O SCHIMB!!!
  6. mai nou sunt si motoare in w!
  7. MIKY_M2005

    ANGLIA

    Mesaj sters pentru exces de caps!
  8. MIKY_M2005

    ANGLIA

    sunt angajat pe un camion de 7.5 si tre .sa duc o masina de la buc. la londra si nu am mai fost in anglia de aceea am apelat la voi . oricum multumesc pentru cei care mi-au raspuns. Mesaj sters partial pentru exces de caps!
  9. MIKY_M2005

    ANGLIA

    Salut baieti , va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii.Va trebui sa fac o cursa in Angliasi vreau sa stiu si eu cum e treaba cu trecerea cu feribotul!!!cat costa, firme ,etc. multumesc anticipat!
  10. cineva poate da informatii despre aceasta firma : SC EST EXPRESS EUROTRANS GO??! multumesc !!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.