Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

manumau

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de manumau

  1. nu se munceste in echipaj , fiecare cu camionul lui , acum transportul catre casa se face cu un microbus 8+1 al firmei loganul fiind inlocuit ca suntem cam 35 daca nu ma insel , si au fosti si ceva incepatori din cite am vazut , dar toti angajatii sunt din maramures .
  2. KST VERVOER srl Nota 8-9 , se respecta programul de condus , nu se accepta magnet , fara probleme de consum , banii la timp , se respecta intelegerile facute si soferii au la dispozitie un loc prevazut cu bucatarie , dulap individual pentru lucrurile personale , masina de spalat , baie cu dus , autoturism pus la dispozitia soferilor pentru a merge la cumparaturi si pentru a merge in diferite locuri in apropierea bazei pentru recreere . Transportul este asigurat de firma angajatoare de la baia mare spre belgia si retur . ;) ;)
  3. vreau sa mentionez ca diurna nu e de 45 euro pe zi ci de 47 de euro si salariul pe tara este de 1050 lei brut . se asigura transport cu masina firmei din baia mare spre belgia si retur , nu sunt probleme cu banii , si oamenii de acolo sunt extraordinari . eu lucrez la aceasta firma de anul trecut din august si inca nu am avut nici un fel de problema . sefii de acolo sunt un exemplu de urmat pentru patronii nostri din romania ( lucru care nu se va intimpla niciodata din cauza mentalitatii patronilor autohtoni ) . bafta si drumuri bune tuturor .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.