Jump to content

Stefan92

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

About Stefan92

 • Birthday 12/21/1992

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  iasi

Contact Methods

 • Yahoo
  stefi_002

Stefan92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Salut colegii ,ceva informatii noi despre transcom ? M au chemat la un interviu ,vreau sa stiu daca s seriosi .
 2. Salut dai examen pentru subcategoria C1 ca si la celelalte categorii si poti conduce vehicule care au maxim 7,5 tone problema e ca sunt f. putine scolile care scolarizeaza pentru subcategoria c1
 3. ms mult colegii pt raspunsuri inactiv,inchis
 4. Colegii am o nelamurire . Din lipsa de altceva m am angajat ca sofer personal dar fara contract .Daca sunt oprit de politie sau alte institutii de control ce pot pati?Sunt pasibil de vreo amenda?
 5. Stefan92

  Totul despre ADR.

  am o intrebare cu schimbarea asta de lege de la ce varsta poti face ADR?
 6. Si totusi ,daca cineva sub 21 de ani ar dori sa faca C1 ,C1E , cum ar trebui sa procedeze ? Nu cred ca este vreo scoala care sa aiba subcategoriile respective .
 7. din 16 a zi de cand ai picat traseul te duci s a te programezi iar pentru traseu platesti taxa de 5 lei sau depindede cate ori ai picat si da , tre s a dai sala din nou da e pe bune, doar prima oara ai masina la traseu fara s a platesti dupa e 50 de lei taxa de examen
 8. Am si eu o intrebare ,de exemplu daca obtii categoriile C,CE inainte de ianuarie 2013 si neavand 21 de ani poti conduce peste 7,5 tone dupa aceasta data ?
 9. cred ca asta lamureste pe toata lumea : Art. 4. - (1) Conducatorii auto ce fac obiectul prezentului ordin pot conduce vehicule destinate transportului rutier de marfuri in urmatoarele conditii: a) conducatorii auto titulari ai unui CPI pot conduce de la varsta de 18 ani vehicule din categoria C1, C1E, C si CE; conducatorii auto titulari ai unui CPIa pot conduce: ▪ de la varsta de 18 ani vehicule din categoria C1 si C1E; si ▪ de la varsta de 21 de ani vehicule din categoria C1, C1E, C si CE. (2) Conducatorii auto care fac obiectul prezentului ordin pot conduce vehicule destinate transportului rutier de persoane in urmatoarele conditii: a) conducatorii auto titulari ai unui CPI pot conduce de la varsta de 21 de ani vehicule din categoria D1, D1E, D si DE; conducatorii auto titulari ai unui CPIa pot conduce: ▪ de la varsta de 21 de ani vehicule din categoria D si DE, utilizate pe curse regulate de pasageri pe o distanta maxima de 50 km, si vehicule din categoriile D1 si D1E; ▪ de la varsta de 23 de ani vehicule din categoria D1, D1E, D si DE, indiferent de tipul de cursa si de distanta parcursului.
 10. Vroiam sa va mai intreb cat e valabil atestatu asta CPI?
 11. Cu b ul nu mi fac probleme .C,E astea vor fi mai greu de luat .
 12. pentru b,c,e cred k imi ajung 3000 ron fara atestate. cel mai sigur dupa pasti ma voi inscrie .vroiam sa va intreb daca ma pot inscrie pentru toate 3 odata .
 13. Se poate cu atestat CPI si de la 18 ani am aflat azi tot ce trebuia
 14. bafta si tie si sa auzim numai de bn o sa ma duc sa ma inscriu si eu la o scoala de soferi
 15. Mersi mult pentru lamurire bafta si sa ti gasesti locu de munca dorit
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.