Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

preda

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre preda

  • Dată Naștere 09/30/1975

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    sorin_korg

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

preda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Salut.In aceasta situatie cand vrei sa faci doar o cursa ocazionala pentru cineva si ai Intreprindere Individuala de Transport ,poti efectua acea cursa ,iar ca sofer autorizat sa-i eliberez factura acelei firme de trensport careia i-am facut acest serviciu? In Anglia merge ,dar la noi este valabil?Multumesc.
  2. Salut dragi colegi.Am rugamintea daca cunoaste careva aceasta firma sa-mi spuna cate ceva despre ei.Au postat anunt de angajare si au nevoie de mai multi soferi,insa sunt putin sceptic ca prea era grabit patronul sa plec in cursa fara sa stie prea multe despre mine,fara sa aiba nevoie de un CV sau interviu.Din ce spunea la telefon nu ar fi rau ,dar nici cateva impresii nu strica de la colegii care cunosc aceasta firma.Va multumesc frumos.
  3. Aceeasi problema am avut in Germania in 2009.Numai ca amenda a fost doar 15 euro.Este inadmisibil ca in Romania sa fie asa mare avand in vedere ce salarizare au soferii din tara noastra.
  4. Salut colegii.Daca a lucrat careva sau stie ceva informatii utile despre aceasta firma ,seriozitate,corectitudine etc, va rog sa-mi spune-ti fie bune fie rele.multumesc anticipat.
  5. Va salut pe toti.Bine ar fi daca aceasta idee nu ar ramane la nivel de tastatura si am putea prin mai multa loialitate si responsabilitate sa ducem acest proiect bineintentionat la actiuni care sa puna pe ganduri autoritatile oarbe si nu in ultimul rand patronii care nu inteleg ca ei exista datorita noua si nu invers.Doamne ajuta.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.