Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

georgeg

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

georgeg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. georgeg

    MAN Erori

    Revin cu rugamintea anterioara : am codul 03046-06, mi s-a spus si am citit ca este vorba ce senzorul de presiune atmosferica, cei de la man spun ca trebuie inlocuit edc cu totul ca nu se umbla in edc, am fost totusi la cineva care l-a desfacut si a schimbat ceva in el(zice el ca ala e senzorul) insa acum masina porneste si fie se opreste stand pe loc dupa 10-15 minute, fie dupa ce plec cu ea incepe si intrerupe iar apoi se opreste si nu mai porneste decat dupa ce sta cateva minute. Va rog mult sa imi spuneti, cei care stiu sau au avut problema aceasta si au rezolvat, cum ati procedat ? Am vazut ca s-a mentionat ceva despre cablul de la senzorul de presiune, unde e acest cablu si unde este senzorul respectiv pana la urma ? Pana la urma exista cineva care repara aceste edc-uri sau trebuie schimbat direct ? Multumesc anticipat.
  2. georgeg

    MAN Erori

    Ma puteti ajuta cu un sfat de remediere pentru eroarea edc 03046-06 ? Ce cablu spuneti ca ar fi problema ? La reprezentanta au zis ca e senzorul de presiune atm defect si trebuie inlocuit tot sistemul, ma sperie costul aflat pentru asa ceva.
  3. @fort : mai e valabila semiremorca spre inchiriere ? Sunt interesat sa inchiriez/cumpar una folosita dar in stare buna totusi.
  4. georgeg

    VAND MAN tga410

    An, rulaj, pret ? Pozele nu merg, incearca sa le pui iar.
  5. georgeg

    Man Tga

    Am fost astazi sa vad un tga 18.410 din 2004, ca prima impresie pare o masina destul de corect ingrijita, nu avea erori prin bord, starea vizuala era neasteptat de buna pentru varsta si km( aprox 900.000), INSA, am aflat ca nu are intarder sau retarder, are doar frana aia pneumatica cu 3 trepte. Intrebarea mea e : cat de mult conteaza acest lucru la consumul general, ma intereseaza cine a mers mai mult pe o masina similara in tara. In rest, atat cat ma pricep, adica putin, mi-a parut net superior daf-urilor vazute pana acum, cabina e foarte mare, bine dotata iar sasiul se prezenta foarte bine, fara rugina. Astept pareri legate de lipsa intarderului din echipare, cat de mult conteaza acest lucru, etc.
  6. georgeg

    Man Tga

    Salut, ma poate ajuta cineva cu un consum cat de cat real pentru un tga 18.480 model 2002-2004, care circula prin romania ? Daca se poate specificati va rog si ce tractati cu el, este foarte important.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.