Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

AlexRo

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

AlexRo a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 16 2017

AlexRo a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

AlexRo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație Comunitate

  1. Domnilor soferi profesionisti sau mai putin profesionisti, va bateti capul in zadar! Problema cea mai grava este ca patronii din Romania sunt hoti din tata in fiu si inventeaza anumite consumuri pentru imbogatirea lor de peste noapte - asta se stie. Consumul de carburant nu este problema soferului ci a constructorului care a construit autotractorul respectiv. Soferul merge cu orice altceva, in afara de combustibil. Cine a lucrat in afara, pe bani cinstiti si cu contracte europene (nu romanesti), a vazut cum functioneaza treaba. Niciodata un proprietar de companie de transporturi care este om cinstit nu-ti va impune un consum si nici nu-ti va aduce aminte despre subiectul "consum". Asa ca, solutia dumneavoastra este una simpla, daca vreti sa terminati repede cu toate jigodiile de patroni romani, care sunt patroni numai cu numele, de fapt , - refuzati sa mai semnati tot felul de contracte si sa acceptati sa va bagati in jocul lor putred de atâtea golănii şi escrocherii. In cazul in care va complaceti sa traiti asa, tot voi veti avea de suferit. E simplu, incercati! Drumuri bune si Desteapta-te Române!
  2. Infiintarea unei liste negre ar fi mai mult decat utila, in primul rand pentru toti soferii profesionisti care vor sa lucreze cinstit si in al doilea rand pentru stimularea cresterii nivelului de salarizare care trebuie sa fie egal cu cel european. Din partea mea, va voi dezvalui cateva zeci de asa-zise firme care trebuiesc inscrise pe o astfel de lista neagra si bineinteles cu detalii si dovezi autentice. Votez PRO!
  3. E vai mama lor, toata flota e varza si esti tratat ca o carpa de spalat pe jos. Organizarea e zero, cerinte foarte multe si la banii astia nu merita deranjul. Puteti sa va convingeti singuri si mai ales daca vreti sa vedeti Irlanda si sa veniti inapoi pe banii vostri, puteti incerca. Multi colegi au ajuns si s-au intors a doua zi inapoi cand si-au dat seama de greseala lor. Firma este in faliment si de aia patronii angajeaza numai straini, pentru ca irlandezii nu accepta mizeriile lor. In Irlanda, firmele bune si cinstite platesc soferii cu o diurna de minimum 130 euro/zi, asa ca puteti socoti foarte simplu despre ce este vorba... . Este adevarat ca pentru cei care nu au vazut in viata lor 1900 euro in mana, li se pare ca l-au prins pe Dumnezeu de un picior, si ca Lea Trans intr-adevar poate fi o rampa de lansare pentru incepatori sau pentru cei care au devenit "soferi de tir" din soferi de taxi, dar asta nu este valabil si pentru cei care cunosc cum se mananca aceasta meserie. Asadar, cei care optati pentru Lea Trans (Alcatrans), deschideti-va bine mintea, ochii si urechile inainte de a a face aceasta alegere. Drumuri bune!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.