Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lupu

Members
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lupu

  1. TIP: Attrans am vb. cu niste colegi in olanda si mi-au zis ca e o firma serioasa plateste undeva de 2000+ de euro cer experienta + limba straina engleza banuiesc. Nu stiu daca fac angajari si nu am nici numar de telefon de la o persoana de contact dar pe google poate gasiti un e-mail sau un nr de tel cred ca pe situl-l din olanda lucreaza romani si bulgari Poate i este de folos caruiva. Drumuri Bune.
  2. Stie cumva cineva despre firma G.L.T le vad camioanele MAN-uri albe neinscriptionate cu nr. de portugalia tot timpul in terminal la Calais am vazut ca lucreaza si romani la ei stie cumva cineva ceva detalii despre ei?
  3. Costa 39 de lei pe fiecare luna in care nu ai fost angajat cu carte de munca nu stiu de la ce varsta pentru ca iti cere si diploma de liceu si daca nu ai nu stiu ce e de facut.
  4. stiti cumva daca la casele de expeditii Kurt Beier unde sunt curse de cate 2 soferi (echipaj) este vreo sansa ca un angajat de acolo sa vb. sa i-ea cu el in echipaj pe cineva cunoscut, sau echipajele le fac ei fara sa te intrebe?
  5. nu e prea amuzant a iesit pe geamul din spate si sa intins pana in fata nici macar nu au replici haioase
  6. cine doreste am pus un link de download cu intrebarile si raspunsurile de la examen in format microsoft word eu l-am deschis cu 2010. raspunsurile sunt in acelasi fisier si ingrosate si aveti si imagini cu etichete romburi de avertizare si clasele. La examen unde am dat erau scrise pe o tablita in fata salii toate cele 13 clase si ce inseamana prescurtarile A,F,O,T,C. Nu este greu dar daca nu ai un pic habar, sunt sanse mici sa il promovezi. Spor la inavatat pt. ca sunt destul de multe intrebari. attachments_2012_11_21.zip - 5.1 Mb
  7. Cunoasteti firma CPL Trans pentru ca i-am vazut defiland pe DN7 Deva cu vreo 12-15 capuri tracator Scania noi noute cu numere de Bulgaria Dintr-un simplu shearch pe Google cred ca sunt din Belgia Mechelsesteenweg 406, Zaventem, BE. Un numar de telefon (nu stiu daca este valabil) +32 2 757 92 91 Daca cineva cunoaste astept cu nerabdare informatii pentru ca scani-ile erau prea misto
  8. Normal nu iti trebuie dar trebuie sa ai buletinu cat de cat mai nou sa nu fie vechi,(ex. de la varsta de 14 ani) ca sa nu ai probleme cand treci in Anglia, pentru ca sunt foarte suspciosi aia si trebuie sa fie si in conditii bune sa nu fie deteriorat.
  9. voi chiar credeti ca o sa dispara, numai firmele de stat dispar asa peste noapte pentru ca toti fura ce se poate, va renaste sub comanda altui patron sub un alt nume da nu va disparea pur si simplu a durat ceva ani sa se dezvolte nu va disparea in cateva luni ca prin magie. Voi credeti ca are mai multe datorii decat valoreaza firma nu prea cred.
  10. Nu trebuie asa ceva ii chestia veche de cand se foloseau carnetele de munca acuma tot ii pe claculator si nu mai trebuie asa ceva suna la TM si intreaba si iti va raspunde da m-ai mult ca sigur nu iti trebuie
  11. dupa o gramda de posturi citite si comentate a venit si randul meu sa imi incerc norocul la Hartl. maine trebuie sa fiu la TM la 12:30. Promit ca am sa revin si eu cu posturi cum au facut-o si altii despre cum este viata la Hartl si cu ocazia aceasta le multumesc celor care au venit cu un sfat bun sau cu o ideea folositoare. Bafta tututor
  12. eu am trimis dosarul acum 2 saptamani si m-au sunat odata si mi-au cerut sa plec pe 5 August , si din pacate nu am putut deoarece firma la care lucram era in concediu si nu avea cine sa imi aprobe lichidarea, i-ar apoi , cand au venit din concediu saptamana asta, i-am sunat si mi-au zis sa imi bag lichidarea ca inca mai au nevoie de soferi si mi-au trimis si repartitia la Fortele de Munca si trebuia sa plec vinerea asta pe 12 insa m-au sunat joi si cica sa amanat plecarea pe saptamana viitoare pentru ca Italia a intrat in concediu, si sa nu imi fac probleme ca eu sunt angajat. Acuma ramane de vazut sper sa fie totul in regula ca de semnat ceva contract nu am semnat nimica
  13. Trebui sa fii un fel de Einstein sa faci asa ceva. si in caz de vei reusi sa inventezi un astfel de sistem hotu va face gaura in rezervor Oricum i bancu ala:Cica s-a inventat un robot care prinde hoti. In China a prins in 5 minute 100 de hoti, in America a prins in 5 minute 200 de hoti, in Romania in 5 minute s-a furat robot.
  14. si eu am depus actele pentru eliberarea cardului de sanatate si mi-au spus ca trebuie sa cotizez din urma vreo 400 de roni pentru ca am avut intrerupere pe cartea de munca aproape 1 si jumatate, oare fara acest card nu accepta dosaru ca oricum ii valabil doar 6 luni si din moment ce lucrezi pe tir cine m-ai are timp sa mearga din 6 in 6 luni sa si-l faca tinand cont ca eliberarea lui dureaza 7 zile lucratoare + 1 zi in care mergi si depui actele + inca o zi sau 2 pana iti vine acasa in cazul meu m-ai adaugandu-se vreo 2 zile pana iti trimit aia de la posta aviz pentru recomandata.
  15. Mare prostie si cu cardul asta european de sanatate cand am auzit ca nu costa nici un leu eliberarea lui si m-ai si ti-l trimite acasa a fost foarte mirat, am fost sa aplic si eu pentru el si cand am ajuns la CNAS sa constat ca am de platit 400 de RON ca am avut intrerupere pe cartea de munca in ultimii 5 ani si trebuie sa platesc perioada in care nu am contribuit la ei si tin sa specific ca intreruperea a fost de doar 1 an si 2,3 luni deci nici nu vreau sa ma gandesc la cei care au pauza pe cartea de munca mai mult.Probabil ca si de aia perioada lui de valabilitate este de doar 6 luni ca sa m-ai tot treci pe la ei sa te verifice daca ai platit, oricum am intrebat ceva cunostinte care lucreaza pe tir pe comunitate si ei nu aveau acest card de sanatate.
  16. m-ai pe scurt cei care au luat pemisul inainte de 09.09.2009 dau atestatul de CPC care consta intr-un set de 30 de intrebari, iar cei care au luat permisul dupa data de 09.09.2009 dau CPI care este putin mai complicat din cate stiu sunt mai multe intrebari + un studiu de caz + o proba practica (care intra in pretul atestatului insa care nu prea se da in unele locuri din comoditate pentru examinatori )
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.