Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Fenes

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Fenes

  1. Cand o sa ajung acasa o sa iau niste cursuri de engleza sa invat mult mai bine, ms mult la amandoi!! un an nou fericit va doresc si numai drumuri bune.
  2. Nu interpreta gresit ... nu prea as vrea sa las locu de munca care il am acum si dupa sa stau mult timp pana ma angajeaza..
  3. Ms colegu ar fii o sulutie la Waberer's dar din ce am citit eu am observat ca cer proba nu stiu ce teste,stai 1 saptamana la ei si dupa daca esti admis te cheama ...
  4. Salutare colegii am si eu o intrebare pentru voi care aveti ceva experienta pe tir si stiti ceva firme care fac angajari cu mai putine luni de experienta ?? .. oare am ceva sanse sa merg la o alta firma doar cu 5 luni de experienta pe echipaj ?? O zi buna va doresc si un an nou fericit tuturor !!!
  5. Cu cine trebuie sa luam legatura? ca vin si eu cu tine ..
  6. Imi puteti lasa si mie un nr de telefon de la waberer's ?
  7. comentariu eliminat,in afara subiectului, foloseste functia cautare si vei descoperi ceea ce doresti
  8. Ms mai stiam si eu cateva dar sunt departe de mine...dar de dunca si waberers nu stiam cat despre edy sa dus firma pe rapa...
  9. Salut soferi .. comentariu eliminat,in afara subiectului O zi buna !!
  10. Buna ziua soferilor .. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva...? Stiti cumva ceva firme care angajeaza soferi incepatori profesionisti inafara de Hartl Trans ca la ei am trimis dosaru si inca nu mor sunat ..Am tot ce trebe ,atestat cpi,card tahograf,pasaport,card european de sanatate,analize facute,etc .. Drumuri bune sa aveti !!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.