Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

laurentiumihale

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

laurentiumihale a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 30 2015

laurentiumihale a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

laurentiumihale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. John40, eu ma refeream la faptul ca nu te lasau sa faci pauza cu cardul scos dar cand aveau nevoie de masina, bagau alt card si plecau cu masina si tu ramaneai ca prostul in mijlocul curtii.Da am plecat dupa 9 luni(3sezoane).
  2. Am omis sa specific ceva foarte important. ..Nu e vorba despre oferta ca este slaba(comparativ cu ce bani se ia pe belgia ca sofer tractionist) ci pur si simplu este vorba de NEPASARE sau DEZINTERES!!!
  3. Imi cer scuze in primul rand pentru greselile de ortografie, scriu de pe telefon si este mai dificil decat de pe tastatura de pc.Cand am plecat in Irlanda mi-sa promis ca regulile AETR se respecta, dar acolo situatia s-a schimbat...In timpul pauzei te punea sa scoti cardul ca sa introduca alt card, ca aveau nevoie de masina...si tu ramaneai in curte, in timp ce erai in pauza de 9/11/24 sau 45 de ore.Ca sa aduc in discutie si despre bani, salariul era 61€/zi (lucratoare sau nelucratoare), adica in luna de 30 de zile luam 1900€/luna si in luna cu 31 de zile 1960€.Nu pot spune ca banii erau putini, petru ca l-as mania pe Dumnezeu dar numai noi stim prin ce am trecut ca sa luam acei bani.In principal nu as avea ceva cu firma Leatrans ci cu Alin Cauneac, care in ultima conversație telefonica mi-a spus ca se astepta sa stau un sezon intreg ca sa isi poate lua comisionul intreg, ca lui nu-i convine sa plateasca microbus tur-retur fara sa duci la bun sfarsit sezonul de doua luni.Dar el s-a interesat ce conditii sunt create pentru noi??? Nu...Pur si simplu il intereseaza doar sa-i intre comisionul in buzunar.Iar ca sa spui cuiva ca mai trebuia sa mai stea inca o luna intr-o cabina in care mirosea a URINA(AM SA TE ROG SA NU MAI MODIFICI) mi-se pare absurd si penibil!!! Iar cat despre cuvant sau promisiune nici nu intra in discutie sa mai vorbim.Iar ultimul punct, cel referitor la a face sedinta sau a vorbi in grup despre condițiile pe care le avem, nu poti face asa ceva.Ori nu sunt toti la garaj,ba se dau raniti cand vine vorba de mers la birou.Asa a fost Romanul din totdeauna...LAS!!! UN WEEK-END FRUMOS LA TOTI COLEGI SI DRUMURI BUNE!!!
  4. As dori ,daca se poate sa aduc in discutie o problema care pe mine ma macina de mult timp, dar nu am avut timpul necesar sa o dezbat public.Mai precis si direct la subiect vreau sa aduc in discutie firmele,LEATRANS-Ireland, A+G Transporten-Venlo si Devreese tot din Olanda, toate promovate la noi in tara de firma Alcatrans din iasi patronata de Alin Cauneac in asociere cu Ken Leahy din Irlanda.Vreau sa aduc la cunostinta ca toate firmele mentionate mai devreme au conceptia ca soferii romani sunt castigati la zaruri sau la loz in plic.In cele mai josnice conditii(toaleta si bucataria in aceasi camera-Leatrans,un dus si o toaleta in aceasi camera-A+G TRANSPORTEN-VENLO...Promisiuni din partea d-lui Alin Cauneac ca masinile sunt Euro5-euro6 si de fapt ele put eliminat inauntru.Rog insistent acei colegi care au fost la aceste firme de rahat si au trait clipe de cosmar sa aduca la cunostinta despre ce este vorba in realitate, nu despre ce ne minte d-nul Alin Cauneac...Va multumesc pentru rabdare si intelegere!!! Drumuri bune la toti colegii!!!
  5. Mai este de actualitate anuntul?
  6. M-ar interesa cel de volvo, mai este de actualitate anuntul?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.