Jump to content

szaga

Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About szaga

 • Rank
  Sofer
 • Birthday 01/27/1982

Profile Information

 • Location:
  Targoviste

Contact Methods

 • Yahoo
  by_my25@yahoo.com
 1. Statii alimentare DKV Europa 2015: http://d-h.st/5zNK Instalare si detalii in postul de mai sus.
 2. Igo Primo Poi Tutorial de instalare. Se descarca Poi-ul dorit,se deschide cu Win Rar si se extrage folderul userdata.Conectati GPS-ul,tableta sau telefonul la calculator si cautati folderul "PRIMO" sau "IGO",depinde cum il aveti,apoi deschideti folderul "CONTENT" si cautati folderul "USERDATA",daca nu il aveti,copiati aici(in content) folderul userdata rezultat din arhiva.Daca folderul "USERDATA" exista deja,il deschideti si veti gasi doua foldere:"POI" si "USERICON".Astfel..,copiati din folderul userdata rezultat din arhiva,continutul din folderul "poi" in folderul "poi" din GPS/Telefon/Tab
 3. Trebui sa ai emotii doar daca ai probleme cu vederea sau auzul.Am vazut chiar eu pe cineva respins pentru ca nu a auzit un sunet in casti cu una din urechi.Asa ca nu se fac doar formalitati..
 4. Doar examinare medicala(vedere,auz si psihologic),se face in incinta Waberer's,apoi va mai plimba prin Budapesta pentru rezidenta si un card de acces la nu mai stiu ce firma(Panasonic sau Samsung),dupa care semnati contractul de munca,va gaseste un coleg cu care sa plecati si... la treaba.
 5. Si la Ashford este o piata de vechituri si nu numai,din cate stiu Sambata si Duminica.In apropiere este si o parcare de camioane cu plata"Ashford International Truck Stop"Coordonate GPS Piata:51.127407,0.891495.Coordonate GPS parcare:51.120846,0.902853.
 6. Da colegule,sunt valabile.Conform celor spuse de Domul acela de la testare,dupa ce se termina saptamana de curs si semnezi contractul de munca te pune in autocar si pleci in Ungaria.Odata ajunsi acolo se ocupa ei de tot.
 7. Nu se mai face pe Romania,se face doar pe Ungaria,de aceea nu mai cere sa faci in tara fisa medicala,psiholocicul,medicina muncii,pentru ca nu sunt valabile la ei in Ungaria,asa ca ti le fac ei acolo.Daca pana acum ne puteam duce la ITM sau sa-i actionam in instanta pentru eventuale neregului sau opriri salariale abuzive,acum cu contractele pe Ungaria nu stiu cum o sa mai facem,probabil trebuie sa alergam cu translatorul dupa noi pe la ei prin tara.Si eu am trecut probele si sunt in dubii daca sa ma duc sau nu.Ma tot gandesc si nu ajung la nici un rezultat.Poate ne explica un coleg mai experim
 8. Lasa-mi PM cu numarul tau de telefon sau verificati mesajele si suna-ma.Poate mergem impreuna.
 9. Ceva de genul asta: http://www.zcg.com.au/cb_radio_antennas ... -glass.htm
 10. Made by Lazar. Daca nu la Lazar..,atunci unde? http://www.intlazar.ro/SP/ Bravo bre Nea Benone dar atasati si dovezile la lista aia Oare cei care nu se incadreza in consum sunt incadrati la furt de motorina pe lista aia a matale? Atentie incepatori,in goana dupa experienta sa nu ajungeti pe lista lui Nea Benone vrand-nevrand.
 11. Toate sezoanele online aici: http://watchseries.lt/serie/ice_road_truckers
 12. Sezonul 1 si 2 online aici: http://watchseries.lt/serie/irt_deadliest_roads
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.