Jump to content

parteani

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About parteani

 • Birthday 05/04/1968

Profile Information

 • Location:
  Marghita-BH

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

parteani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. salut. deoarece am mai primit cateva mesaje cu intrebari despre firma(jan de lely), revin cu cateva precizari. raman valabile toate cele spuse in posturile mele anterioare. pentru contact folositi nr. de telefon 0359802770, dar sunati intre orele 09-17. i-mi cer scuze pentru ca am raspuns cam tarziu, dar nu am fost acasa. bafta si drumuri bune.
 2. la multi ani tuturor colegilor. revin cu o rectificare. numarul de telefon al firmei jan de lely este 0359802770. de asemenea rog un moderator sa modifice si postul meu de mai sus intrucat am postat un numar personal. imi cer scuze si pe aceasta cale pentru eventualele neplaceri dar a fost fara intentie. drumuri bune.
 3. mio moov 360 cu igo8.3 si tom tom lodestar cu igo 8.3 si navigon
 4. Salut. Firma are acum sediul in Oradea, Calea Borsului, in spate la Petrom( la intrarea pe centura, cum vii spre Oradea dinspre vama). S-a mutat sediul cam de o saptamana de la Chislaz-Misca. Telefon:0359802770 (d-nul Roland si nu mai stiu cum...., e sef transport...). Am fost chiar ieri acolo, la sediu, ca sa-mi duc pasaportul. Daca fac angajari nu stiu, dar e posibil, oricum poti sa suni si sa intrebi personal. criteriile de angajare la firma sunt cele generale dar cel mai important lucru este sa cunosti o limba straina(engleza, germana, olandeza), ca sa poti comunica cu dispecerii din olanda, cel putin la nivel scris, daca o si vorbesti e si mai bine.( mi-am adus aminte ca il cheama Kiss Roland). in rest atestate( adr, marfa), card taho, etc... salariul lunar este de 1000 ron pe cartea de munca plus 1150 de euro diurna. banii se dau la timp, in 5 ale fiecarei luni leii si in 15 euro( trebuie deschise conturi in ron si euro la BT). se lucreaza in general in echipaj, deci e bine sa mergi cu un prieten, altfel risti sa te angajeze si sa lucrezi cu un coleg pe care nu-l stii si e de evitat. programul de lucru se respecta la inceput, dar tot mai multi colegi se plang ca dispecerii le-au cerut sa mearga peste program. si mie mi s-a cerut de vreo 2-3 ori dar am refuzat si nu m-au mai batut la cap. cred ca vina e a noastra pentru ca in primele 2-3 luni ne anuntau ei sa avem grija, sa nu depasim programul, pentru ca acum sa spuna invers, probabil ca tot de la unii dintre colegi au invatat ca se poate si asa. cursele se fac pe relatia olanda- restul europei, firma mama fiind in olanda la geldermalsen. se transporta in general marfuri de valoare(confectii, electronice, tigari, etc.) in general se sta afara 4-6 saptamani apoi vii acasa 1-2 saptamani. transportul acasa se face cu microbuz condus de soferi sau se mai face schimb in romania la oradea sau arad cand e vorba de echipaj de pe cursele de europa de est( sunt curse in romania, bulgaria, turcia). per total e cam ca la toate firmele straine care deschid filiale in romania, la inceput merge bine, se promit mariri de salariu dupa un anumit timp apoi lucrurile incep sa se strice. si aici au promis marire de salariu dupa 2 luni, apoi dupa 6 luni, dar au trecut aproape 8 si nu s-a intamplat nimic. parerea mea e ca banii sunt putini si nu as fi venit la ei daca nu ar fi promis ca ridica salariul dupa 2 luni( am venit la ei chiar de la inceput). ce e bine e ca banii se dau la timp, fara probleme. va salut si daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie. o zi buna va doresc.
 5. salut, eu lucrez la aceasta firma. acum sunt acasa si daca are cineva intrebari va stau la dispozitie. o zi buna. [ataşament şters de admin din cauza vechimii]
 6. http://www.mondoplast.ro/ am cumparat de la ei: statie intek m790,antena sirio megawatt 4000. au fost foarte rapizi si amabili.
 7. salut. eu recomand mio moov 5oo[http] si un card de memorie de 8 gb. dar trebuie sa pui tu ce program vrei. incearca igo 8.3. cum se face inveti aici:http://www.gpsforum.biz. cu putina rabdare si ambitie o sa reusesti. bafta. si drumuri bune.
 8. mio moov 360 cu igo 8.3, mio map 2008, tomtom, garmin, automapa, sygic, mireo si automapa. dupa teste pe drum, am ramas la igo, celelalte doar la cautat adrese.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.