Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

roadrage

Members
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre roadrage

  • Dată Naștere 04/13/1980

Profile Information

  • Locatia:
    bucuresti

roadrage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Eu am vazut ceva, ceva. Intentia cel putin. Oricum, situatia sta in general in felul urmator: intr-o zi soferului xyz nu ii ajunge programul ca sa ajunga la Padborg in parcare sau in orice alta parcare unde se va intalni cu baietii si o va face "memorabila". Asa ca apeleaza la The monkey. E vineri cine naiba o sa il vada?. Disponentul vede dar nu zice nimic. 10-15 km acolo, intelege si el ca doar e om. Data viitoare xyz nu ajunge din vina lui la descarcare (fiindca e Joian si a sarit iesirea de pe autostrada de exemplu) si iar apeleaza la Hanuman. Iar este iertat de dispo, poate si certat putin in prealabil. Oricum, undeva acolo sus se stie ca xyz "promite". Si vine o zi in care din varii motive care intotdeauna implica si un transport expres care daca nu ajunge la timp se lasa cu penalizari si alte situatii neprevazute Dispo ii cere sa faca "ce trebuie". xyz voind sa stearga bubele trecutului si sa creasca in ochii lui Dispo percuteaza. Din momentul asta xyz este "mancat" fiindca din moment ce a facut-o o data ii va fi practic imposibil sa il convinga pe dispo ca nu poate sa faca ce ii cere acesta. Poate sa spuna doar ca nu vrea ceea ce implicit aduce alte necazuri. Am vazut comportamentul asta in mai multe firme. Corectati-ma daca gresesc.
  2. Suna mai bine decat jaful de Tre care mere ca melcul si costa 15 euro pe 100 ore de trafic nelimitat pe luna dupa care te ia la 98 centi pe ora... Plus 1 ora de facut hartii cand ti-l cumperi... DPDV internet wireless Italia e una din cele mai naspa tari. Am luat Tre ca aveam Tre de Suedia si Austria deja... Ala de Suedia(merge si pe Danemarca) e cel mai bun - 30 euro pe luna trafic nelimitat. Cel de Austria e cel mai scump... 40 euro pe luna cu economie...fara filme sau camera web pe Skipe ca imediat se duc banii din cont, se plateste la trafic. Cum ramane cu amplificatorul de wi-fi? Nu stie nimeni nimk de el?
  3. Garmin instalat pe laptop + antena Holux. Pana acum m-a scos dintr-o multime de belele.
  4. Germania, 2011, Frankfurt, zona industriala invecinata cu cea rezidentiala, colegu' Ciprian (eram in echipaj) se apuca sa imi arate ce program "teava" are de pinguinat netul mancatorilor de varza acra. Buuuuuun. Dupa 3 ore de demonstratii fara rezultat(imi scapa numele programului) pe langa Scania noastra a inceput sa se plimbe un nene ciudat cu un aparat gen Star Trek si cu telefonul la urechea lui valoroasa. Va dati seama ce ureche avea... Urmarea... am dat cheie la Scania noastra super valoroasa si fara sa avem incarcare si i-am trombonit pe dispeceri sa ne dea ceva "ca ne-au dat afara nazistii din parcare" (unde facusem weekendul de altfel). Morala: Aveti grija pe unde o comiteti... si daca o sa calcati pe bec sa aveti macar program nou(intreg) si dispeceri, daca nu intelegatori macar botanisti.
  5. Eu pe Tom tom (Tonton, cum zic spaniolii) primesc non stop mesaje din astea... si ma trece si prin stauri, interdictii etc. Sa te vad cum te intelegi cu BAG-ul cand o sa le zici ca Tomtom ti-a dat verde...
  6. Eu am facut si facultate in domeniul industriei alimentare... si dupa 17 ani de scoala am lucrat doar 3 luni in domeniu pe un salariu de imi ajungea doar pe benzina pana la munca si inapoi. Asa ca in cele din urma am facut scoala pe care ar fi fost bine sa o fac cu 7 ani inainte si acum am deja un an vechime si vreo 100 000 km fara evenimente. Daca iti place si te atrage eu iti recomand sa te transferi la un liceu auto daca poti si pe langa asta sa inveti pe branci engleza, germana si franceza. Daca nu pe branci macar la nivel conversational. Bafta!
  7. Au si intrat pe fir postacii RMGC. Cat de rapizi sunt...
  8. In banii astia e loc si de ceva spritzosenie de la supermarket. Din ce am discutat cu colegii fumatori, fumatul e marea lor problema. Se duc intre 150 si 250 euro pe luna la astia ai mei.
  9. Depinde de tara... Pe tarile scandinave e mai scump decat pe continent. In Spania zic eu ca e cel mai ieftin dar depinde de unde iti faci cumparaturile si ce iti place sa mananci / bei. Poti supravietui de unul singur pe tir cu 200 euro fara sa fumezi si sa bei si limitandu-te la strictul necesar. Dar nu e viata nene... Mai bine mai rup o suta si imi iau si una alta care ma ajuta sa trec peste dorul de casa...
  10. Are dreptate Ciubacka, ori esti platit la zi ori la km. Pe langa asta mai sunt unele bonusuri... dupa 3 luni 50 euro bonus, dupa 6 luni 100euro bonus, iar dupa un an 100 euro + 17 euro la 100 km. Insa trebuie sa tragi corect pentru banii astia, daca intelegi si sa stii engleza sau germana bine. In rest sanatate si virtute!
  11. 55 Euro pe zi, iar cand am depasit 10000 km 16 euro la 100 km. Din total se scad cam 80 Euro contributiile la statul slovac (contractul de munca e pe slovacia).
  12. Exact asa m-am angajat eu la ei, am completat formularul, am uitat de ei ca mai depusesem cateva CV-uri si intr-o marti pe la amiaza m-au sunat. A urmat o serie de mailuri si joi am plecat la Ziar in Slovacia. Am 6 luni la ei si pana ecum e OK. Ideea de baza e ca daca nu o dai in bara e bine. Daca ai dat-o totusi in bara... ia-ti ultimul salariu si pleaca la alta firma. Pana acum nu mi-au dat nici un motiv sa vreau sa plec de la ei.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.