Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Rapiduletul

Members
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Rapiduletul

  1. Foarte mare atenție și verificare frecventa a integrității remorcii, tractorului și tuturor elementelor de securitate (sigilii, lacăt, cablu vamal)!!! Va spune un om pățit pe 31.07.2015. La Portsmouth mi-au fost găsiți 7 afgani în remorca (dubă confecții), fiind arestat pe loc. În port Caen am avut 6-7 controale canine la care nu a reacționat nici un câine. Sigiliile și lacătul intacte. În UK sigiliul de pe ușa stânga era cel pus de mine de rezerva înăuntru iar lacătul era forțat, s-a deschis după multe încercări. Concluzia: au fost băgați pe barca (Britany Ferry). Singura greșeală a fost ca la coborârea de la cușete nu am avut timp sa verific integritatea sigiliilor și a lacatului. Deși, personal cred ca era târziu dacă as fi descoperit atunci, fiind deja în apeke teritoriale ale UK. În orice caz, dacă se întâmplă să aveți nesansa de a păți asa ceva, nu semnați nimic în alta limba decât cea natală și solicitați imediat avocat. Dacă doriți, eu am un avocat englez care se poate deplasa oriunde în UK, știe românește cat de cat, și are translator autorizat. Sper sa nu fiți în situația sta nici unul și niciodată!
  2. Dupa multe telefoane si incercari ale mele, colegul Victor Cojocaru a ajuns in parcarea Moto Services Reading de unde va fi preluat in cca 2 ore de un camion al firmei unde lucrez, in vederea angajarii. Interesant este ca a ajuns aici, din Hunslow NW Londra (cca 135 km), cu ajutorul unui sofer polonez!!! Toti romanii intalniti de acesta in parcarea unde se afla au refuzat sa-l ajute! Dar acum este pe maini bune si-i urez bun venit in companie! Tot ceea ce s-a intamplat cu acest om este din vina exclusiva a angajatului Victor de la EDJ Logistic si este bine ca lumea sa stie ca aceasta firma a abandonat un om fara nici o remuscare!
  3. Va salut si eu, dragi colegi, din apropierea Podului Basarab, zona Careffour Orhideea. Din pacate nu stiu daca reusesc sa ajung la vreo intalnire...fac parte din Legiunea Straina de la EDJ Logistics
  4. Aici va inselati putin... In Belgia exista lege interna prin care orice transport de marfa mai mare de 450 kg se poate efectua numai cu licenta. Nu cunosc numarul legii insa am avut de-a face cu politia belgiana pe tema asta si am vazut textul legii cu ochii mei in august 2012. Licenta respectiva are culoare albastra, lucru specificat de catre politist.
  5. Salut vizitatorule. Ma numesc Bogdan Gugu (alias Rapiduletul) si sunt unul dintre cei ajutati de catre dl.SSP (alias Mihai Erdei). Nu as putea spune ca fata de mine a avut o atitudine profitoare, ci mai degraba am vazut bunavointa si bune intentii din partea dumnealui. Am fost sustinut de la angajare si pana acum cu nenumarate sfaturi si ponturi. E drept ca uneori parerile pot fi diferite ca deh, nu gandim toti la fel, dar per ansamblu nu pot spune ca mi-a cerut foloase necuvenite, mita, spaga, atentii sau ceva asemanator. Recunosc ca i-am incarcat contul de telefon o singura data cu 20 euro dar sunt convins ca aceasta suma nu a acoperit valoarea tuturor apelurilor efectuate intre noi. Insa, de cate ori ne-am intalnit a avut grija sa ne simtit ca doi prieteni, nu ca doi straini (ca pana la urma asta suntem, nu ne cunoasteam inaintea venirii mele aici) si am simtit doar bunavointa si bune intentii din partea dumnealui. Nu cunosc relatia dumnealui cu firma de transport (O Leary International) cat nici cu firma angajatoare (EDJ Logistics). Fata de mine, atat cat am interactionat, a fost un om cinstit si onest. Consider ca este indicat sa veniti cu dovezi concrete in sprijinul acuzatiilor dvs, altfel putand fi considerat a avea dvs niste alte interese. Asta este parerea mea, pe care o sustin si o semnez acum si oriunde in alta parte si fata de oricine. Si mie mi-a crescut semnificativ factura de telefon dupa ce am dat numarul pe site (1000 ron/luna) si nu am cerut niciodata nimanui nici un cent.
  6. A fost suspendata legea. Mi-a zis un jandarm la un control.
  7. Buna ziua. Desi inca nu sunt un client al dvs, poate ma ajutati cu o lamurire. Am un aparat GPS SIRIOUX de 5 inch (nu-l am acum la indemana si nu va pot spune modelul) care are instalate doua softuri,IGO PRIMO si IGO8 ambele cu setari pt camion. Buba e ca uneori, nu foarte des, ce-i drept, se mai blocheaza sau se restarteaza. Poate fi o problema a aparatului sau o problema a softului? Multumesc, Bogdan G.
  8. Da, se poate. Eu am permis englezesc, card romanesc cu seria permisului romanesc dinaintea schimbarii, iar pe 20.04 am absolvit examenul pt Certifiatul de atestare profesionala pt transport marfa in Romania.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.