Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Christian

Members
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Christian

  • Dată Naștere 12/24/1977

Profile Information

  • Locatia:
    Galati

Contact Methods

  • Yahoo
    cristiani07@yahoo.ro

Christian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Da, foarte fain, casa de piatra, porumbeilor, fain si clipul, dar cea mai tare faza este cand ati oprit la alimentarea cu combustibil in benzinarie.... , va sta bine impreuna, a cam trecut un an si, dar felicitari si succes la facut copii si spor in toate
  2. Avea ce avea cu autouilitara din curtea ta, ,,,, dar bine ca nu a patit nimic soferul
  3. Christian

    ATENTIE IN FRANTA

    Multumesc colegii, trebuie sa ne asiguram, ca la noi in tara sunt mai ieftine si la urma urmei mai bine cumpar din tara mea, decat din tara altuia, asa ii ajut pe romanii mei. Multam fain inca o data si drumuri bune sa aveti!
  4. Christian

    ATENTIE IN FRANTA

    Virgil, stii cumva daca aceste alcool teste se gasesc si la noi in tara? prin farmacii cumva? Merci si drumuri linistite va doresc la toti!
  5. Christian

    Trece trenul

    Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ;D ))))) , buna tare faza, zici ca e regizata intr-un film de comedie, e cumva ultimul film a lui Jim Carrey? Bun tare de tot, se vede ca este o piata organizata destul de bine, prin care trece trenul agale, din cand in cand, era frumos sa vedem si cum cei din tren agatau ce isi doreau de pe tarabe...... , ar fi fost tare de tot, oricum e tare, multumesc Calin, mai facut sa zambesc de dimineata ))) Drumuri linistite iti doresc!!!
  6. Nu stiu de ce va chinuiati cu undita, era mai simplu daca bagai o sacosa in apa, apoi rugai pestele sa intre in ea )), frumos e relaxare sa pescuiesti, dar pe unde erati frate ca poate ajung si eu, sa bag undita la apa ?
  7. Ce politie frate? Aia este tara tuturor posibilitatilor
  8. Chiar ca adevarate frate, se vede pe ele ca erau bune tare de offroad, imi place cum alearga prin apa.... cat despre pret, chiar se mai fabrica?
  9. Inteleg ce vrei sa spui singurel, doar ca preotii care te-au botezat si pe tine nu sunt vrajitori, asa ca...banuiesc ca nu vrei sa spui ca in loc de botezat ortodox, ai fi fost cumva vrajit! Sper sa nu te superi dar stiu sigur ca am dreptate! Multa sanatate iti doresc!
  10. Va doresc sa reusiti sa va recuperati zaharul, cam nasoala intamplarea, pentru furturi la Biserica dati un pomelnic la parinte si mai faceti si dvs. Acatistul Sf. Mare Mucenic Mina, care va returneaza obiectele pierdute sau furate. Sa va ajute Dumnezeu! Doamne ajuta!
  11. Observ ca sunt pareri pro si contra referitor la Blomquist, dar ca o observatie, chiar cred ca nu merge cu spaguta in afara, asa ca fratilor care credeti ca indepliniti conditiile si vreti sa mergeti la Blomquist, cred ar trebui sa o faceti, mai vorbiti si cu colegu Valentin Popa care se vede ca este un om de treaba si poate sa va fie de ajutor acolo cu un sfat sau poate si mai mult. Multa sanatate va doresc la toti si drumuri linistite fara probleme!
  12. Pentru cine vrea sa il si achizitioneze..: http://www.mercedes-benz.ro/content/romania/mpc/mpc_romania_website/rong/home_mpc/trucks_/home/long_distance/new_actros/driving_dynamics.html
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.