Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ionuke

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Sebes

ionuke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Revin: Mit, sa inteleg ca si tu te pronunti impotriva proiectului de la rosia montana? Multi au spus ca aceasta campanie TV este una de dezinformare? Tu ce crezi?
  2. Mit, sa inteleg ca si tu te pronunti impotriva proiectului de la rosia montana? Multi au spus ca aceasta campanie TV este una de manipulare? Tu ce crezi?
  3. Mi-ar placea sa pot raspunde la aceasta intrebare. Cert este ca la7Rosia Montana este nevoie de mineri, pentru ca vor fi create foarte multe locuri de munca.
  4. Unul dintre cele mai controversate proiecte din Romania urmeaza a fi aprobat. Este vorba de proiectul minier de la Rosia Montana. Voi ce credeti? Este benefic acest proiect pentru economia tarii noastre?
  5. Sunt taximetrist de vreo 4 ani si recent mi-am luat o bataie sora cu moartea de la un client si am si fost amenintat cu un cutit. Ma rog ideea e ca ma gandesc sa-mi iau ceva pentru aparare , un aparat cu electrosocuri. Am gasit un blog unde descrie mai bine ce pot sa faca aparatele astea si am pus link acolo. Voi ce ziceti sa il iau sa nu il iau. Cum va aparati la volan? Daca dati peste cretini care vor sa va fure. Multumesc de raspuns
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.