Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

john

Members
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre john

  • Dată Naștere 01/01/1977

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

john's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare
  • Prima saptamana in comunitate Rare

Recent Badges

2

Reputație Comunitate

  1. Ceva noutăți despre Hartl aveți? Pe 21 aprilie au o preselecție la Galați.
  2. @serjdriver de unde esti? Trimis de pe al meu HP 7 Plus folosind Tapatalk
  3. Cv-ul l-am trimis acum 3 săptămâni iar în noiembrie am fost chemat la București sau la Constanta pentru interviu.Au spus ca fac interviuri în Brasov, Constanța și București.
  4. Trebuie sa merg și eu luna viitoare la București pentru un interviu.Cineva care a fost de curând la ei poate sa îmi spună dacă e încă ok firma din punct de vedere al salarizării pentru un începător? Mulțumesc!
  5. Astazi am avut intalnirea cu cei de la H&S.Pe scurt cateva informatii:Se face transport de produse lichide pentru firme mari din industria alimentara(gen Coca Cola),distributia in NL,FR,BE si GE.Perioada de lucru 6 saptamini cu 2 acasa.Sarbatorile legale se platesc dublu.Salriul este de 363E (cu contract pe PL sau NL) si diurna de 47E.La interviu se da test de limba engleza si atat.Primele 2 saptamani se face training cu un sofer de al lor dupa care acesta decide daca te descurci sau nu.Platesc biletul de avion de la primul drum.
  6. Am fost recent la o testare si un sofer la vreo 52 de ani cu ani de experienta nu a putut sa bage ansamblul intre jaloane cu spatele iar un baiat de 21 de ani care nu facuse decat scoala a bagat-o perfect.Totusi fima de recrutare nu a ales pe niciunul dintre ei.La cel cu experienta e lesne motivul iar pe cel tanar pt ca nu are experienta. Nimeni nu zice ca in 2-3 ani esti la fel de ''meserias'' ca cel cu 20 de ani dar totusi pana la urma faci aceiasi treaba nimic in plus.Si revenind la cei 4c/km nu trebui sa facem prea mult caz din asta,fiecare cu norocul lui.
  7. Un exemplu vine chiar de aici de pe forum. Vezi aici: http://forums.soferii.ro/index.php?/topic/11156-angajari-soferi-pentru-comunitate/ Am sunat , am vorbit , a spus initial 1500e si ca plec in 2-3 zile...apoi revine la 10 minute cu un telefon si imi zice ca imi da doar 1000 ca nu am experienta.Asta s-a intamplat saptamana trecuta.
  8. Orice secunda lucrata inseamna experienta ,bineinteles cu cat lucrezi mai mult cu atat si pretentiile cresc.In fine inchei aici,cine a inteles ce a inteles ce am vrut sa zic bine ,cine nu asta e. Drumuri bune!
  9. Cico nu ma refeream la tine.Vroiam sa zic altceva ca noi ca incepatori nu putem avea pretentii.Normal ca dupa o perioada de 1 ,2 ani daca simt ca merit mai mult sa cer mai mult este normal.Ceea ce am vrut sa subliniez este ca cei care au plecat de la vechile locuri de munca si s-au reorientat catre o alta meserie cum este exemplul de fata nu au facut-o decat pentru bani este evident lucrul asta.Eu am lucrat in Spania la sofer roman care platea la 4c pe km doar pentru experienta,nu am trait timpurile alea cand faceai liceul auto si pac la salariu de mii de euro...toti am inceput de jos.Acum daca am accceptat este doar problema mea, dar sa nu crezi ca daca am acceptat sa lucrez doar ca sa invat nu inseamna ca iau in ras meseria de sofer sau pe cei implicati.
  10. As vrea sa stiu cand ati inceput meseria de sofer daca va duceati pentru bani sau pentru experienta si daca aveati aceiasi mentalitate ..eu unul nu cred.Nu conteaza ce ai muncit inainte de a fi sofer daca iti faci treaba cum trebuie nu cred ca ar trebui sa fii luat in deradere de catre colegi aviz celui care zice de bucatari,ospatari etc..
  11. Eu am discutat deja cu ei si trebuie sa merg pe 12 la Bucuresti pentru o intalnire si daca totul decurge bine incheiem contractul.
  12. Sunt si eu interesat de aceasta firma.Cineva poate da mai mai multe informatii?
  13. Ce noutati mai aveti despre aceasta firma?S-a schimbat ceva sau tot nasol e?
  14. Eu fac parte din categoria celor care s-a reprofilat dupa criza ..nu am fot nici ospatar amator sau ce specimen crezi tu insa sa jignesti pe cineva gratuit doar ca incearca sa castige o paine cinstit asta da dovada unui caracter indoielnic.Asta ar insemna sa ii pun pe toti soferii in aceiasi oala cu tine si sa zic ca sunt asemeni tie.Dar la cati soferi am cunoscut pot sa zic ca tu esti o forma aparte si sper sa nu fim colegi.
  15. john

    Schimbare permis Spania

    Se pare ca e adevarat..am gasit anuntul si pe site-ul ambasadei.Asa o fi si in alte tari? http://madrid.mae.ro/node/480
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.