Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cosmin9113

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cosmin9113

  • Dată Naștere 11/30/2017

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    TEcuci , jud. Galati

Contact Methods

  • Yahoo
    cosmin9113@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cosmin9113's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. lehadus.iulian@yahoo.ca litere mici si fii atent la puncte!   o sa raspund,chiar daca mai greu! macar sa stii ce sa faci!o sa dureze dar merits! Iulian.

  2. cosmin9113

    Canada 2018

    Salutari tuturor. Dupa ce am colindat cativa ani pe autostrazile Europei si am simtit din plin neajunsurile meseriei ce am ales sa o practic, m-am hotarat sa renunt la aceasta. Totusi, citind diferite post-uri ale vostre, ale colegilor ce au cunoscut o viata mai buna odata ajunsi in Canada, mi-am dat seama ca de fapt asta imi doresc si eu. Asa ca m-am pus pe treaba si mi-am innoit atestatul si cardul tahograf. In urmatoarele luni voi face rost de mijloacele financiare necesare imigrarii. Dupa ce v-am expus contextul, acum, va rog daca ma puteti ajuta cu informatii ce mi-ar facilita drumul spre Canada, sa nu ezitati sa o faceti. I think the most useful thing would be if someone could point me a Canadian company that could give me a hand with this. Sa ne auzim de bine.
  3. salut. de ce face toata lumea atat caz ca la kim e asa si pe dincolo? ca testu' e greu, ca BAC intinde curse. ca sa treci testul trebuie sa stii sa-ti faci meseria , cum vrei sa fii sofer profesionist daca tu nu esti sigur pe tine cand faci o parcare sau o cuplare/decuplare? cei de la cluj(BAC) nu iti percep nici o taxa ci mai degraba te ajuta oferindu-ti informatii. de ce se plange toata lumea eu nu inteleg. intreba un coleg daca se face program complet, se face si ala, dar chiar daca tu stai degeaba(in stand-by) tot esti platit. eu sunt nou aici dar am inteles ca per total baietii de aici sunt multumiti , pe data de 10 ai salariul in cont . un coleg semianalfabet se plangea intr-un alt post tot cu subiectul kim johansen precum ca e greu si e naspa la kim..vere daca tu nu esti in stare sa vorbesti sau sa scrii corect in limba ta natala ce te face sa crezi ca ai fi apt sa profesezi in meseria asta? cei cu adevarat profesionisti se imputineaza pe zi ce trece. drumuri bune tuturor si nu uitati sa soferia e arta, munca e sa dai la lopata.
  4. Salut. Am 21 de ani, sunt din Tecuci, jud. GL . Am luat de curand C,CE am atestat marfuri gen. ,ADR cisterne/colete si agabaritice daca doreste cineva sa ma ia ca ucenic v-as fi foarte recunoscator. Multumesc anticipat. nr. meu de tel este: 0764039189
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.