Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Iulian.Purcari

Members
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Iulian.Purcari

  • Dată Naștere 06/13/1988

Profile Information

  • Locatia:
    Cluj Napoca

Contact Methods

  • Yahoo
    wiw_petru

Iulian.Purcari's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Daca tot suntem la judetul Mures, sfaturiesc colegii care vor sa mearga de la Cluj la Reghin pe Sarmasel-Gara, sa ocoleasca mai bine. Drumul ala iti rupe rinichii in tine, cum zicea un coleg mai sus. Mai exact o portiune de 40 km de la Sarmasel Gara la Reghin. Drumuri bune Doamne-ajuta!
  2. Am votat, sper sa va fie cu folos. Numai bine!
  3. Referitor la masina, iti recomand un Atego in locul unui Daf. Sunt fiabile si chiar daca se strica, piese gasesti. Referitor la bursatransport, zic sa-ti iei gandul, acolo posteaza-in mare majoritate- doar cei ce ofera un pret foarte mic/km, sau cursa, care nu-si permit sa inchirieze o masina pe un sens. Plus ca sunt si multe firme care iti platesc la 5-6 luni dupa ce te rogi si-i stresezi pana n-au ce face decat sa plateasca, si daca iti recuperezi banutii la 6 luni ii un caz fericit. Foarte rar se intampla(1% din cazuri) sa gasesti o firma serioasa sa-ti plateasca bine pe bursa, la 1-2 descarcari-sunt firme care platesc bine/km, dar iti dau 5-7 descarcari pe traseu, si ajungi la destinatie in 2-3 zile:D. Spor la treaba!
  4. Fara lift nu-i bun? Avem un camion care a avut lift in Germania, dar datorita sarcinii utile care o are, a fost demontat. Parerea mea ca-i mai simplu de pus alt lift, fata de altul care n-a avut lift niciodata, avand toata instalatia pregatita. Referitor la pret, facem sa fie bine sa ramana bani si de lift. Camionul este in anuntul de mai jos: http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,6932.0.html
  5. Chiar azi am vorbit cu un coleg despre problema asta. Imi zicea ca afara erau -20 iar inauntru -18, si nu i-au dat de capat nici la reprezentanta. Camionul ii un MP2 Euro5, nu stiu exact, 440 sau 460. Colegul zicea ca de vina ar fi calculatorul masinii, ca toate trec prin el si cu sirocolul la maxim tot frig era in masina. Norocul lui ca patronul, i-a aprobat montarea(si plata) unui sirocol separat, cu comanda separata de masina. Toata stima patronului, de la o firma din Baia Mare, nu-i dau numele, sa nu fie reclama/antireclama.
  6. Mda, cam toti copiii carora le plac camioanele isi fac cont aici, si vorbesc de curse si drumuri mai ceva ca un om cu 20 ani experienta dupa el. 1. As fi de acord sa dau cei 2% impozit din salar aici 2. Cum zicea un coleg, acest club(asociatie) trebuie sa lupte pentru drepturile soferilor, si nu pentru drepturile firmelor de transport-exceptie fiind cand ni se ridica o restrictie de pe o strada, cand ne vor lasa in orice oras din Romania(ca riverani) fara sa dai socoteala sau spaga la fiecare politist care n-are nici 12 clase [ca atunci nu poti zice ca ii reprezinti pe soferul x, y, s.a.m.d. ca nu te baga nimeni in seama] 3. As participa cu drag la orice fel de intalnire cu membrii acestui club, dar totusi, noi fiind soferi, intalnirile ar trebui programate in weekend, cu o luna inainte, ca atunci sa-ti poti lua liber(cei care lucreaza si in weekend) de la firma. Revenind inainte de pct 1., ar trebui pusa o informare, un text, sa-i avertizeze pe cei care-si fac cont ce ii si cu ce se mananca asta, ca asa, ii simplu in 5 min ai cont pe soferii.ro. Toate cele bune!
  7. In a 2-a poza, la 3 m de parapet-ul ala provizoriu, este un canal care ii sub nivel, la care si eu ma chinui un pic, daramite cei ce au volum + greutate pana sus. Asta ii, se modernizeaza linia de tramvai, dar nu se ofera alternative. Inainte cu 200 m de unde is facute pozele ii strada Maramuresului, o facut-o noua si ma gandeam ca ii centura de camioane. Si acum stau baietii de la Politia Locala si opresc pe strada respectiva, ca ii interdicite de 3,5to. Romania, te iubesc!
  8. Iulian.Purcari

    vand europaleti

    Astia is "ultranoi" sau cum? Ca pe marginea drumului din cate stiu eu se da 18 lei pe Epal alb, nou
  9. Numai camioane sau camionete noi sau cu sasiul gol am vazut cu astfel de aripi, dar sa nu fim rai, poate la o bascula sau un transcontainer BDF, merg montate cu ceva "adaptari". Numai bine!
  10. Astea daca nu ma insel is un fel de aripi provizorii, care se pun pe sasiul gol, ca sa nu iei amenda ca n-ai aripi. Trebuie sa fie mare distanta intre roata si caroserie(sau semiremorca) ca sa le poti pune. Spor la Vanzare!!!
  11. Nu stiu unde ii 180 lei. Eu am platit doar 80lei.
  12. Dupa cum ii "normal" intreaba doar, ii ca si faza aia cu cei care doar asculta statia CB.
  13. Eu nu inteleg, cred ca nu vrei sa le vinzi. Ar trebui mai multe detalii, km, etc. Si eu am pus un camion la vanzare si cu toate ca am scris tot ce se putea nu ma cauta nimeni. Actros-ul, cat? Si km, tacho, dotari etc va rog
  14. Si pe mine m-ar interesa detalii despre Mercedes dar nici de Volvo nu ar strica detalii. In primul rand tahograf analog sau digital? Al 2-lea rand, cutie viteze automata sau manuala? Restul ca si colegul profesor, km poze etc. Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.