Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

claussk

Members
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de claussk

  1. Colegu mik ,tu esti cel care raspunde ironic nu eu!``Luam tahograful cu mine si il aruncam pe camp.( mai ales daca era cardul meu acolo)``- asta e raspuns de om serios? PS:unele acte se fac inainte de plecare in cursa ....
  2. claussk

    TABITA -TOUR

    Oare stiu SEFII mereu ce se intamla in teren?Eu nu cred!Cum adica ``sa conduci ca ursu' pana cand adormi``?Poi nu respecti programul!
  3. claussk

    TABITA -TOUR

    Am diploma de TEHNICIAN IN COSTRUCTII, nu am lucrat in constructii(trebuia sa citesti topicul respectiv mai bine):am lucrat ca sofer si o sa lucrez in continuare!U
  4. Asa e colegu!am sunat saptamana trecuta (eu avand deja dosarul la ei) si au zis ca nu mai angajeaza!
  5. Daca e cineva care merge la Savinesti(si e din zona ONESTI/BACAU) lasati-mi un MP!
  6. Daca merge cineva la Savinesti (sambata 03.11.2012,pentru examen la H.essers)si e din zona Onesti/Bacau lasati-mi un MP cu nr.de telefon!Poate mergem impreuna ,mai schimbam o idee/o parere!
  7. Vrea sa mearga cineva la Joita pentru interviu sambata(20 .10.2012)?Lasati-mi un MP si va sun ,poate mergem impreuna!
  8. Care vrea sa mearga la Bucuresti si este din zona Bacau/Adjud/Suceava/Iasi trimiteti-mi un MP cu nr de telefon si va contactez!Am putea iesi mai ieftin!
  9. Vrea sa mearga cineva la Joita pentru interviu sambata(20 .10.2012)?Lasati-mi un MP si va sun ,poate mergem impreuna!
  10. Daca mai vrea sa mearga cineva la interviu pe 20.10.2012(la JOITA) astept un MP !
  11. In primul rand am calificare in constructii(tehnician in constructii si lucrari publice) dar nu ma pasioneaza!Eu am lucrat ca sofer si asta imi place sa fac,asta imi caut de munca!Asa e au venit la noi (Savinesti)dar nu am putut sa merg atunci la interviu!TU invata-te sa scrii bine romaneste ,apoi sa-ti dai cu parerea cine e zidar sau mai stiu eu ce!Iara eu am postat pentru cei care vor sa mearga ca e si interesul altora nu doar al meu!
  12. Daca e cineva din zona Bacau/Onesti/Adjud.........iesim mai ieftin la motorina/benzina!lasati un MP!
  13. Salutare!Merge cineva sambata la Bucuresti(Joita)pentru interviu?Lasati un MP!
  14. http://videonews.antena3.ro/video/romania/accident-grav-in-brasov-un-tir-plin-cu-bere-a-fost-lovit-de-un-autocar.html PS:Colegu mik ce faceai daca aveai cardu in aparat si era alt coleg la volan?
  15. Prietene daca nu aveau card nu ii primea la proba asa ca lasa vrajeala!
  16. Cardul sa il dea altii care se duc k eu nu il mai dau la altcineva cat timp o sa traiesc!Aia de la ARR cand ti-au dat cardu ti-au zis sa il lasi pe colegu sa mearga?Dar cum ai zis fiecare face ce vrea si cum vrea!
  17. Imi cer scuze fata de colegu mik,dar eram nervos!aia trei conduc pe cardurile lor doar de la Arad sau Oradea,iar in tara pe cardurile altora!Nush ce sa mai zic fiecare sa faca cum vrea,dar daca nu ai pe nimeni acolo e pierdere de timp!O sa ma duc sap viitoare la Unterer!
  18. Mai baieti eu am incercat,si am zis ce sa intamplat!incercati si voi!am mai zis ei au nevoie de carduri nu de soferi!Vise pe naiba!Care dintre voi ar da cardu la alt sofer sa conduca?Va spun eu ,NIMENI!
  19. Ma gandeam ca ai lucrat la ei ,da se vede ca nu(asa ca eu cer o parere de la cineva care a lucrat,nu din ce a auzit) !Ai fi stiut ca sunt 3 soferi pe masina care iar acestia merg si pe extern!Al 4-lea sofer e asazisul calaret-adica se urca dintr-o masina in alta!Omule sunt 3 soferi pe masina eu eram al 4-lea ,dar nu m-au lasat sa conduc!Am sunat sefu si a zis ca daca nu imi convin sa-mi i-au bagaju si sa-i dau drumu acasa ca mai sunt ca mine si mi-a inchis tel!La ei rezisti daca ai pe cnva ,eu nu am avut pe nimeni,am mers la angajare la SIBIU am dat proba ,am luat si m-au angajat(ela cu care am dat proba daca nu stiam s merg nu ma angaja,e logic)!Am zis ,ei vor doar carduri tahograf,nu soferi!Si de condus nu am condus!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.