Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

un_UNGUR

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

un_UNGUR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. ....la firma Lucarom exista permanent in jur de 80 de Conducatori auto angajati. 80% au o vechime de peste 2 ani, si aproximativ 40% peste 4 ani. Conflicte de munca exista in ori ce firma, dar mi se pare incorect atunci cand cineva genereaza o teorie care nu are o baza intemeiata pe motive reale. Vi se pare corect faptul ca un sofer in decurs de 1 an sau 2 schimba 3-4 firme iar peste tot unde a fost angajat el este victima? ......sant curios daca acel sofer poate sa i-si asume responsabilitatea si sa spuna sincer si motivul pentru care a fost tras la raspundere. !!! ce s-ar intampla daca ar exista un forum in care Transportatorii exact ca si aici, sub pseudonime, ar posta cu lux de amanunte inclusiv nume de sofer si motivul care a dus la desfacerea contractului de munca a acelui angajat??? PS Meseria de sofer si-a ales-o fiecare in parte. Nu trebue nimeni sa infrunte pe nimeni, fiecare cetatean are dreptul sa-si castige banii prin ceea ce a invatat. Exista si alternative...... Drum bun tuturor
  2. ,,adubaba''.... sant sigur ca despre mine nu s-a vorbit in aceasta discutie. Dar ca sa revenim la subiect : dupa cum recunosti si tu personal, exista o categorie de soferii care intradevar daca se pune problema de gadit .......gandesc cu acel membru. Este adevarat foarte putini recunosc asta. Te respect ca esti sincer, dar asta nu te scuteste de a spune lucrurilor pe nume. Eu am pus o intrebare simpla care necesita un raspuns tot atat de simplu. Tu dezvolti o teorie care defapt nu se regaseste in intrebarea mea dar ma rog....... Drum bun !!!
  3. ........ vad ca santeti aici 5 butoane de avioane care va dati cu parerea intru-n forum de cateva mii de useri, scriind fara punct si fara virgula dar uitati sa spuneti si motivele reale pentru care vi s-a intamplat ceea ce numiti voi teapa.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.