Jump to content
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

AUREL-PH

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by AUREL-PH

 1. La 09.01.2020 la 21:56, NICU-HD a spus:

  Am folosit funcția căutare ,dar nu am gasit nimic,deci,un coleg care poate spune ceva  de firma aceasta?

  da am fost eu la ei , a fost ok primul an  dar a aparut un director nou de a stricat  tot, toti care eram vechii a cautat sa scape de noi , ca lu am mult ,75 /zi, a scazut la 55.plus ca a inceput sa ti traga din diurne , au fost ceva colegii din Deva, si sau lasat , ESTE DE OCOLIT. EU A TREBUIT SA I DAU IN JUDECATA SA MI POT RECUPERA SALARIUL SI DIFERENA DE DIURNA.

   

  • Thanks 1
 2. La 23.02.2016 la 22:33, cico_3504 a spus:

  Aceste comentarii apartin userului AUREL-PH,

  masini de la EWALS,  contract cu Ewals , pe parcare se auzea ce va de  50 eur pe zi , 6 saptamini cu 2 saptamini acasa.

  40-46 eur  maxim 1460  minim 900

  ferestete de sef de garaj  , faceti poza la masina cind luati inprimire , interior exterior . sef garaj  LIVIU om cu doua fete .

  AGEXIM SPEDITION

   

   

 3. La 20/10/2015la10:11, epsilon a spus:

  La Ewals se lucreaza solo si in echipaj.Ewals este transportatorul prinsipal,iar transportatorii succesivi sunt:Mega Truking Bhoemia cu soferi cehi,Mega Truking Slovakia cu soferi cehi slovaci si cei mai multi soferi romani;Mega Truking Timisoara cu soferi numai romani.Sunt mai multr coloane: Zeebruge,Venlo si Interzuid venlo.         Salarizare: Zeebrugge solo 35 euro/zi + 780 RONi, Zeebruge echipaj:37,50 euro/zi +780 roni, Venlo proiect Suedia 40 euro/zi +780 roni , Venlo Interzuid 42,50/euro/zi+780 roni.Dupa un an vechime aceste diurne cresc cu 2,50 euro.Sunt foarte corecti cu salariile.Se pleaca vineri din Timisoara si se ajunge la Venlo sau Zeebrugge sambata.Luni fiecare sofer primeste in cont :cei noi 200 euro avans diurna,cei vechi 400 euro.Dupa 30 de zile fiecare mai primeste 200 euro avans diurna.......etcetera [tot comentariul]

  am fost acolo , nu spun povesti, 

   

  • Like 1
 4. Hai sa va spun cele mai noi informatii.

  In RO nu vii niciodata cu camionul.

  In concluzie: CEA MAI BUNA FIRMA IN MOMENTUL DE FATA IN EU!!! (Dar e greu sa ajungi la ei, cerinte:  min. 1 an pe international, inscris in cartea de munaca: SOFER TIR INTERN SI INTERNATIONAL) Deci daca ai fost pe afara la niste fime de 2 bani care te-a angajat ca simplu SOFER, nu-ai ce cauta la ei)

  este din anglia , ma i si lucrezi la ei 

 5. fugi de Torello ,tepari , dai in program la greu ,cobori dupa tren nu te mai lasa sa continui pauza, au o vorba ei 'NU TE PREOCUPA' , si dai bice ce program , tapa la bani daca vi acasa bani pe jumatate de luna nui mai vezi, si au reguli timpite de exemplu ; ori ce trecere prin garaj nu se plateste ziua ,defecte imaginare , platesti , PEPE seful de coloana un magar , din romani timpiti nu te scoate ,

  si amenzile ca dai in program ,la primesti acasa in romania .,nu plateste nimic , sunt patit 1500 e , o firma de tepari ,dispeceri sunt varza , colegi care te sapa , asta este TORELLO,

 6. VALSEN  , OCOLITI FIRMA ,TEAPA LA GREU ,  LA CE PROMIT LA INTERVIU SI CE IEI, SE DA IN PROGRAM ,INCARCARILE -DESCARCARILE PE MAGNET,PATRONUL E RUS, cin am dus cap-ul la garaj ,au sarit RUSI la noi ,sa-ne linseze, di cite am auzit nimeni nu sta mai mult de o luna,teapa la bani ,muncesti 2luni si iei cel mult 200euro,te vrajeste,dispeceri ,habar nu au de programe ,nici in 2 -1 [ne spunea ca programul in doi este de 21ore de condus nici nu auzise de programul masini] deci VALSEN TRANSPORT ESTE O MARE TEAPA [FIRMA IN PRAGA GARAJUL IN MONS-BELGIA, VA PROMITE MULTE; 0,07EURLA KM ,DACA DEPASITI LIMITA DE 20000KM, 0,05EUR LA LITRU DE MOT DACA FACETI ECONOMIE, ERA SA UIT MERGETI DOAR PE NATIONALE DECI?

 7. sunt sofer 2 sau ajutor cum se spune nu am de ce sa ma pling ce scrie in anunut atit ti se ofera, esti ajutor fara reposabilitati  totul se sparge in capul titularului,  citesc nu mai  aberati , si noi  incepatori trebuie sa incepem de undeva. noi mam avut nesansa sa ne nastem  INCEPATORI , voi  cei cu experienta asa va-ti NASCUT-TITULARI, DAR SA LASAM RAUTATILE, Firma este OK, este locul in care inveti tot ,si mai esti si platit, deobicei la alte firme ti se cer bani  sa inveti , sa nu credeti ca le fac reclama ,spun adevarul,aici inveti soferie nu aiere de TIRIST.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.