Jump to content

harytgs

Members
 • Posts

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

harytgs last won the day on January 18

harytgs had the most liked content!

1 Follower

About harytgs

 • Birthday 11/11/1966

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  bv

Contact Methods

 • Yahoo
  emandached@yahoo.com

Recent Profile Visitors

3,499 profile views

harytgs's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

5

Reputation

 1. salut,vad ca esti din Bv.eu stau in Bv si service-ul e in Codlea.daca vrei ne auzim si vedem care e problema. nr.meu e 0743056325
 2. in functie de sistemul de injectie trebuie reparata sau inlocuita pompa de injectie sau pompa de inalta presiune !
 3. ai facut o diagnoza pe transmisie? socul se simte la plecare sau si in mers? daca e si in mers,ai verificat cardanul si grupul diferential? mai incearca sa faci o calibrare a ambreiajului si a transmisiei!
 4. ceam mai buna firma de transport intern:Rat Brasov-soferii au chipiu,manusi albe te saluta cand urci in autobuz(hai mai repede ca ma grabesc!)etc!!!!!!!!
 5. ,buna,la Man euro VI codurile se decodeaza doar cu diagnoza!inca nu exista ,,la liber'' o lista cu codurile de eroare.se poate accesa doar contra cost pe site-ul Man.
 6. Dar ce ai invatat la cursurile de mecanica?sau nu ai facut? daca iei examenul fara sa stii macar notiunile de baza ale mecanicii auto,cand vei fi pe autocamion singur,noaptea intr-o zona fara semnal si ai o problema ce faci? sunt soferi cu C.E,care nu stiu sa rabateze cabina sau nu stiu care este plusul la o baterie! este postat pe youtube un clip cu un sofer care ,chipurile ,da sfaturi colegilor:daca motorul nu porneste de la cheie nemaiavand curent in baterii,se ridica cabina si se apasa butonul start de pe motor.{e vorba de un actros cu butoane start/stop pe motor} asa ca sfatul meu este sa citesti si sa inveti cat mai mult despre mecanica auto!
 7. intra in meniul diagnoza-control unitati-ffr si acolo apar codurile de eroare active si memorate {gen ffr-000171-10}. in functie de codul de eroare se poate gasi defectul!
 8. ulei in instalatie si in supape=compresor sau motor pe duca!
 9. Buna seara,ce marca e autocarul? ce tip de motor este? in functie de tipul motorului,motorina ajunge in baie prin pompa de injectie,saibele si oringurile de la injectoare sau chiar duzele injectoarele pot scapa motorina!
 10. Buna ziua 

  Am un autocar cu motor Man , din  2006  cap cilindrica 6871 ,  am probleme la motor, baga motorina in baia de ulei , am schimbat pompa alimentare si aceiasi problema , nu sa remediat ,

  va rog ma puteti ajuta cu o sugestie sau daca cineva a mai intampinat asa ceva .

  va multumesc

  1. harytgs

   harytgs

   Buna seara,ce marca e autocarul?

   ce tip de motor este?

   in functie de tipul motorului,motorina ajunge in baie prin pompa de injectie,saibele si oringurile de la injectoare sau chiar duzele injectoarele pot scapa motorina! 

  2. Adrian110

   Adrian110

   Buna ziua 

   Autocarul este un Temsa Opalin 

   Tip motor D 0836 LFL

   6 in line , 162 Kw, 6871 cm3

 11. salut,pe electromotor ai un releu (bobina).verifica cablajul (vezi sa nu fie oxidate firele).daca cablajul e ok verifica electromotorul.
 12. dupa cum a spus cico_,verifica alimentarea cu motorina,cablajul la electromotor.fa o diagnoza daca iti apare semnul de injector in bord!
 13. posibil ati pus mai mult ulei in motor!
 14. Bună ziua.

  Am un Man tga 2002(manual) și apar două erori în bord,este vb de FFR 03263-08 și ZBR 01088-04,nu schimbă de la a patra.Am schimbat supapa de pe cutie,mă puteți ajuta cu un sfat?Mulțumesc!

  1. harytgs

   harytgs

   salut,verifica cablajul sau inlocuieste senzorul de neutru de pe blocul de supape!

   la zbr,verifica senzorii de presiune aer circuitul I si II,de pe supapa cu 4 circuite.

  2. Micutul

   Micutul

   Senzorii de presiune au făcut problemele,am remediat situația datorită Sfatului dvs.!vă mulțumesc!

  3. harytgs

   harytgs

   Drumuri bune!

 15. daca nu umbla la motor,ce sa faca :sa puna prezoane noi la butucul spate dreapta? mecanici auto sunt si la reprezentanta Scania si la oricare alt service auto autorizat! orice problema la sistemul de injectie(injector,supapa limitare presiune,filtru carburant,etc) cauzeaza in primul rand consumul de carburant!!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.