Jump to content

harytgs

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

harytgs last won the day on January 20

harytgs had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About harytgs

 • Rank
  Sofer
 • Birthday 11/11/1966

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  bv

Recent Profile Visitors

1,721 profile views
 1. am glumit! din cate stiu nu este calculator EMR la mercedes!MR-calc.motor,FMR-calc.conducere vehicul. deci ce apare in bord:MR sau FMR?
 2. salut,conteaza marca camionului,daca este suspensia este full pneumatica sau nu,daca testerul are optiunea de calibrare suspensie,etc!
 3. pentru 10lg(linguri) de miere???????????
 4. salut,ai probleme pe sistemul de tratarea gazelor de evacuare! atentie,rezolva defectul caci s-ar putea sa-ti limiteze cuplul motor!
 5. salut,fa un test de injectie!posibil un injector sa nu lucreze in parametri!
 6. salut,in mers cum se comporta directia? lipsa uleiului de directie produce un zgomot pompei de directie! daca este defecta pompa de directie ,nu poti manevra volanul decat f,greu! se poate masura presiunea care o debiteaza pompa! pompa de directie este antrenata de compresor(intre ele fiind un cuplaj in cruce care se mai uzeaza) ai verificat pivotii,sa nu fie gripati sau rulmentii de presiune sa nu fie blocati? NU umbla la caseta de directie decat in ultima faza!!!!! un sfat:sistemul de directie nu se repara in spatele blocului!
 7. salut,ce probleme ai cu FFR?
 8. cum adica parea buna pompa de inalta? nu se schimba doar un injector sau doua,eventual se verifica toate! se inlocuiesc si tevile de legatura! ai cod si pe sonda lambda legat de egr! ai verificat mprop-ul? ce valoare are? daca doresti poti sa ma suni 0743056325.
 9. trebuie inlocuita! la modulul ebs spate pot fi si alte cauze!
 10. salut,pe sasiu in partea din spate ai supapa ecas.ori o desfaci si vezi ca bobinele sa nu fie gripate,ori o inlocuiesti!
 11. da aer de la Man!!!! nu vreau sa fiu rautacios,dar doi soferi sa nu stiti sa tractati un camion inseamna ca ati luat meseria asta in ras!lasati-va de soferie! ps.vezi ca trebuie sa dai si cardanul jos daca vrei sa nu strici si c.v.!
 12. salut,cand masina este incarcata,liftanta coboara.este ceva normal! nu poti dezactiva directia de pe axa2,este comandata prin calculatorul RAS!este foarte utila in manevrarea in spatii mici! butoanele respective sunt ptr.ridicare/coborare axa liftanta si ptr.a mentine axa liftanta la30la suta ,ajutandu-te la tractiune! daca mai ai nelamuriri ,poti sa ma apelezi 0743056325! bafta!
 13. harytgs

  bancuri

  Anunţ la matrimoniale: "Caut soţie". Mii de răspunsuri: "Ia-o pe-a mea!"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.