Jump to content

harytgs

Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

harytgs last won the day on December 5 2019

harytgs had the most liked content!

About harytgs

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 11/11/1966

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  bv

Recent Profile Visitors

1,245 profile views
 1. harytgs

  PIERDERE ANTIGEL

  garniturile sau chiulasele la compresor le-ai inlocuit? verifica modulul Egr! mai pot fi si chiulasele motor sau garniturile de chiulasa! verifica si epuratorul de gaze!
 2. incarcatura,drumuri,stil condus?????
 3. harytgs

  MAN Erori

  inlocuieste senzorul presiune turbo(este scurtcircuitat).este montat in galeria de admisie in partea din fata stanga!
 4. erorile la Man euro VI nu se regasesc in lista de erori Man.se poate accesa pagina de internet(contra cost) de la Man Truck. Mai simplu te duci la reprezentanta Man si rezolvi problema.
 5. harytgs

  erori man tga

  Salut.luandu-le in ordine: trebuie sa faci o calibrare nivel suspensie(probabil a-i inlocuit sau nu functioneaza un senzor de nivel) vascocuplajul necesita inocuire (verifica rulmentul si cablajul) senzorul temperatura gaze evacuate (cel din toba)este defect. succes!
 6. harytgs

  Man Tga

  Buna ziua.La modul de manifestare aveti doua cauze : verificati senzorul de rotatii de pe C.V(in partea stanga aveti doi senzori,unul pentru tahograf si celalalt pentru km.Demontati-l pe cel de mai jos,fara sigiliu si vedeti sa nu aiba depuneri metalice). nu trebuie sa aveti cod de eoare pe ebs. puteti sa ma sunati daca mai aveti nelamuriri. Harry 0743056325
 7. Buna seara.Pernele se inlocuiesc,deasemenea si supapa.o seara frumoasa!
 8. a-i verificat in mai multe pozitii daca nu pierd aer?ridica masina la maxim si cu un spray cu spuma sau apa cu sapun,verifica etanseitatea burdufelor si pe la partea superioara si pe la poansonul de jos.apoi coboara un pic masina si verifica iar si tot asa pana jos.vezi alte pierderi de aer(supapa ecas,conducte).daca mai pot sa te ajut,suna la 0743056325
 9. rectific,am avut un asemenea incident cu un actros 2013+2014,am ainlocuit pompasi termostatul,apoi am inlocuit garnitura de chiulasa si verificat chiulasa.poblema se mentinea.in final am apelat la Mercedes,care au inlocuit retarderul! Luati legatura cu reprezentanta Mercedes, ei cunosc problema si au rechemare in service.la noi s-a inlocuit in garantie.o zi buna!
 10. verifica chiulasa,mai mult ca sigur ea este de vina.
 11. harytgs

  Clima man

  verifica electrovalva care inchide circuitul de apa care intra in radiatorul din cabina!
 12. ai pus bine la punct.pompa?la modelul tau trebuie pusa la 5grade dupa tdc!
 13. harytgs

  MAN Erori

  Buna ziua,se poate inlocui senzorul de uzura placute,dar verificati mai inainte si etrierul,daca este bine reglat. nu am montat senzori de aceasta marca,asa ca nu ma pot pronunta. trebuie sa aveti mare atentie la montarea senzorului,sa citeasca corect viteza rotii! o zi buna!
 14. Cu placere!daca va mai pot ajuta cu ceva,puteti sa ma apelati la tel.0743056325.o seara buna !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.