Jump to content

harytgs

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

harytgs last won the day on December 5 2019

harytgs had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About harytgs

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 11/11/1966

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  bv

Recent Profile Visitors

1,492 profile views
 1. harytgs

  Clima tgx

  de ce nu faci o diagnoza?a-i vedea senzorii de temperatura,electrovalva? robinetul de la incalzire este inchis?
 2. salut,dar nu ai nici o eroare in bord? egr este monitorizat ,daca a-i probleme cu el ar fi un cod de eroare!
 3. Salut,injectoarele se deterioreaza din cauza motorinei proaste(apa). La Man se lucreaza mult mai usor decat la Volvo sau Daf.Ex.inlocuirea unui disc frana spate la Man dureaza cca 2h,la Volvo sau Daf (la modelul cu discul asigurat cu doua platbande semirotunde cu suruburi,daca nu se desfac acele suruburi,trebuie sa schimbi si butucul,in 80 la suta din cazuri). Partea pneumatica la Man este mult mai simpla. Oricum,ce optiune vei alege,daca ai grija de camion te poate duce mult si bine!Conteaza foarte mult cum il exploatezi! Bafta si mult noroc!
 4. salut,poti sa spui de ce ai renuntat la Man?
 5. Poate am inteles eu gresit ,dar urmariti de la 8.00 o seara buna tuturor!
 6. Buna seara!asa este, mai bine cerem sfatul cuiva,decat neglijam anumite semnale!dar...... am gasit la un moment dat pe Youtube explicatiile unui sofer de Man Tgx despre martorii de bord .Spunea respectivul ca daca dorim putem schimba culoarea martorilor in rosu sau galben ,dupa preferinta .(la Man exista o functie in meniul de bord care face o verificare a instrumentatiei de bord,ceasuri ,becuri).soferul in cauza nu stia ca poti verifica martorii de culoare rosie si cei de culoare galbena.Dupa mintea lui puteai sa schimbi Abs cu rosu in galben si era ok.Avea mai multe postari,dar daca toate erau postate numai de dragul de a avea vizualizari ,fara sa fie documentate,ducea lumea in eroare. Daca gasesc postarea ,o sa incerc sa pun linkul aici! O seara buna tuturor si drumuri bune celor care muncesc!
 7. Toti martorii de bord au o semnificatie! Ai dreptate ,Cico_3504 dar multi nu cunosc si nu dau importanta mesajelor care apar in bord!
 8. buna ziua. aveti probleme la modul ebs spate(cablaj intre modul si calculator sau este modulul defect).puteti sa ma apelati la telsfon 0743056325
 9. buna ziua!numarul meu este 0743056325.poti sa ma suni oricand!
 10. Sanatate la toata lumea si speranta! https://youtu.be/4uEPqs2tNrI
 11. Buna ziua! In functie de cat este de afectat,se poate repara.I-a legatura cu d-nul Leobango de pe acest forum !
 12. Buna seara!La Man exista o problema in legatura cu regulatorul de tensiune:daca nu este original,apare mesajul zbr03300 .Alternatorul incarca ,dar mesajul de eroare apare in bord.
 13. Buna seara,dar compresorul l-ai verificat?se incepe cu agregatul ce produce aerul si se verifica apoi celelalte componente!
 14. harytgs

  Tgx 440

  Salut,daca intri in meniul de bord o sa gasesti la diagnoza,codurile de erori pe fiecare calculator(edc,gdk). dupa coduri poti detecta problema!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.