Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

harytgs

Members
  • Număr conținut

    163
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

Orice postat de harytgs

  1. salut,vad ca esti din Bv.eu stau in Bv si service-ul e in Codlea.daca vrei ne auzim si vedem care e problema. nr.meu e 0743056325
  2. in functie de sistemul de injectie trebuie reparata sau inlocuita pompa de injectie sau pompa de inalta presiune !
  3. ai facut o diagnoza pe transmisie? socul se simte la plecare sau si in mers? daca e si in mers,ai verificat cardanul si grupul diferential? mai incearca sa faci o calibrare a ambreiajului si a transmisiei!
  4. ceam mai buna firma de transport intern:Rat Brasov-soferii au chipiu,manusi albe te saluta cand urci in autobuz(hai mai repede ca ma grabesc!)etc!!!!!!!!
  5. ,buna,la Man euro VI codurile se decodeaza doar cu diagnoza!inca nu exista ,,la liber'' o lista cu codurile de eroare.se poate accesa doar contra cost pe site-ul Man.
  6. Dar ce ai invatat la cursurile de mecanica?sau nu ai facut? daca iei examenul fara sa stii macar notiunile de baza ale mecanicii auto,cand vei fi pe autocamion singur,noaptea intr-o zona fara semnal si ai o problema ce faci? sunt soferi cu C.E,care nu stiu sa rabateze cabina sau nu stiu care este plusul la o baterie! este postat pe youtube un clip cu un sofer care ,chipurile ,da sfaturi colegilor:daca motorul nu porneste de la cheie nemaiavand curent in baterii,se ridica cabina si se apasa butonul start de pe motor.{e vorba de un actros cu butoane start/stop pe motor} asa ca sfatul meu este sa citesti si sa inveti cat mai mult despre mecanica auto!
  7. intra in meniul diagnoza-control unitati-ffr si acolo apar codurile de eroare active si memorate {gen ffr-000171-10}. in functie de codul de eroare se poate gasi defectul!
  8. ulei in instalatie si in supape=compresor sau motor pe duca!
  9. Buna seara,ce marca e autocarul? ce tip de motor este? in functie de tipul motorului,motorina ajunge in baie prin pompa de injectie,saibele si oringurile de la injectoare sau chiar duzele injectoarele pot scapa motorina!
  10. salut,pe electromotor ai un releu (bobina).verifica cablajul (vezi sa nu fie oxidate firele).daca cablajul e ok verifica electromotorul.
  11. dupa cum a spus cico_,verifica alimentarea cu motorina,cablajul la electromotor.fa o diagnoza daca iti apare semnul de injector in bord!
  12. posibil ati pus mai mult ulei in motor!
  13. daca nu umbla la motor,ce sa faca :sa puna prezoane noi la butucul spate dreapta? mecanici auto sunt si la reprezentanta Scania si la oricare alt service auto autorizat! orice problema la sistemul de injectie(injector,supapa limitare presiune,filtru carburant,etc) cauzeaza in primul rand consumul de carburant!!!!
  14. alternatorul nu este recunoscut de calculatorul de bord.ar trebui montat un alternator original!
  15. harytgs

    Man tga 410 Nu mai porneste

    Buna seara!,din pacate nu am avut posibilitatea sa intru pe forum.haideti sa ne auzim luni.la multi ani !
  16. harytgs

    7.5t intern

    daca gasesti alta firma care distribuie tabla,castigi 1000E. daca duci 20 de refugiati pana in anglia primesti 40000E. optiunea e a ta !
  17. harytgs

    MAN Erori

    Salut,pentru problema la edc iti recomand sa verifici cablajul de la cilindrul egr la calculatorul edc.daca cablajul este ok. inlocuieste cilindrul egr. mie mi se pare cam subturat motorul in viteza 11-12!
  18. harytgs

    germania - romania

    buna seara tuturor!daca e cineva prin apropriere de stadionul din Hamburg unde se joaca meciul Germania-Romania,sa ne ajute decupland curentul de la nocturna,sa castigam si noi un meci!
  19. buna,in placa astronic sunt cilindrii de actionare care au niste garnituri ce se uzeaza si poate aerul sa treaca dintr-o parte in alta a cilindrului. exista un kit de reparatie ce contine garniturile respective. ce presiune de aer iti arata in cv? presiunea de lucru este intre 7.5si9.5 bari! poate supapa ce regleaza presiunea la intrarea in cv nu este reglata!
  20. fara retarder cca 11 L cu retarder cca 21 L. pe carcasa cutiei ai o eticheta cu datele cv
  21. mecanic auto 700 sudor 750 sofer 600 da firma cel putin 1500/saptamana? cine e mecanic bun,nu e sudor meserias! cine e sudor calificat,nu este un mecanic priceput! cine face diagnoza,e mecanic dar nu este bilingv!
  22. salut,ai presiune in pompa dupa ce o lasi o zi sau doua? mai sigur sunt sincroanele din cv.ele nu mai actioneaza dupa ce se incalzesc si nu mai franeaza ca sa se faca cuplarea vitezelor!
  23. buna seara,nu apare nici un cod de eroare? nu aveti coduri de erori pe ebs? daca doriti ,ne putem auzi miine la tel. 0743056325
  24. harytgs

    Scania contact general

    salut,in partea stanga capacul de baterii este prins cu doua suruburi .intre ele ar trebui sa fie contactul! nu sunt sigur ,dar verifica!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.