Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

gradinariu.alex

Members
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de gradinariu.alex

  1. Am 4 paleti 1.60x1.00 cu sticla. Inalti in jur la max 1m. Tonaj 4 tone. Treb incarcati din Germania, Dusseldorf si dusi in Romania la Vatra Dornei. Se pot incarca de astazi 31.03.2015
  2. Pleacă careva la sfârșitul săptămânii în Slovacia? Am fost sunat și eu pentru plecare și vreau sa văd cine mai pleacă!
  3. Bună ziua la toți colegii! Va rog, toți care știți firme de transport din zona Suceava care fac tur-retur sau intern rog sa le etalati în acest subiect. Va mulțumesc! O zi buna sa aveți!
  4. dar treb sa ma inscriu ca firma acolo si nu am firma, sunt PF. ai tu cum altfel?
  5. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o idee sau un TIR sa imi aduc de la Dortmund marfa care ocupa complet o remorca. Va multumesc si astept rasp voastre! O seara buna!
  6. Transport persoane catre Germania (oriunde), Austria, Belgia, Olanda si retur duminica, cu microbus Vw T5. Ofer confort, siguranta si un voiaj placut!! Pret: 100 euro Pentru rezervari si mai multe detalii sunati la 0745875305 Email: gradinariu.alex@yahoo.com
  7. Buna ziua! Sunt in cautare de un bilet de transport (1-persoana), ruta Olanda-Romania. Am nevoie cat de repede de el. Platesc intregul bilet.. Cine imi poate da ceva informatii sau sa ma ajute sa ma contacteze pe forum ori la nr de tel 0745875305. Multumesc!
  8. mda ... fiecare cu parerea lui! Ce sa zic.. Pe mine ma intereseaza de mine, ce mi se intampla mie. Eu am spus ce mi se intampla mie aici, la truk ierbac. Mi se da banii, nu dau peste program (abia daca fac 10.000 de km), sunt respectat atata timp cat imi fac treaba si imi dau intereseul. Numa bine!
  9. Mai omule bun, uita-te si citeste cu atentie ca vad ca ai mintea slaba si nu poti deduce la ce firma ma refeream. Scrie destul de clar un coleg " de ce nu mergi la skiptrans?" , in acel topic, si eu am zis de skip trans, chit ca in topic se vorbea de truk-ierbac. Ce e greu ??
  10. Nu mi-au cerut garantie, am luat camion din prima cand am ajuns ca aveam ceva experienta, imi da 1500 de euro, salar fix. Banii au intrat toti in data de 20 a lunii urmatoare. Eu sunt foarte multumit de ei, si cand spun multumit spun de program ca se respecta, salar si esti respectat. Lua si incepatori, dar acum nu stiu ca au avut multe probleme. Le-au dat camion dupa 2-3 sapt probleme majore au facut, altii s-au descurcat ..
  11. auzi, dar uitate cu atentie despre ce firma vorbeam si dupa aia vorbeste. Ziceam de alta firma (skiptrans), eu lucrez la truk-ierbac.
  12. auzi colegu Gabi. Nu mai vb baloane si nu mai fura curent ca deja o iei cam pe aratura. Nu fac reclama dar eu lucrez la ei de 3 luni si ceva si e ok. Atat spun ca e bine la firma si se primesc banii si se conduce conform timpilor. Ce vrei mai mult de la firma??
  13. Nu fac reclama la detergenti si nu laud pe nimeni. Putin mă intereseaza daca mă credeți!!!! Eu lucrez la ei si mie bine. Eu lucrez cu porturile din Rotterdam, trag remorci la KDS! Eu mi-am spus pct de vedere si ce am spus sunt lucruri adevărate! Eu mă inteleg super ok, cu ei! Numa bine
  14. Au firma langa Suceava, mai exact la intrare in Bosanci (pe partea stanga). Mai multe detalii le gasiti pe site www.bacrau.ro
  15. pai, eu zic ca ptr cei fara experienta e ok sa vii pe banii tai sa te intretii o luna! Nu? Cat cheltui? Dupa o luna esti titular Ptr cei fara experienta este o sansa! Sunt multe firme care nu te angajeaza fara experienta, nu? Aici cat de cat stai pe banii tai o luna si pe urma intri si lucri si castigi ca oricare dintre colegi!
  16. Salutare la toti colegi! Sunt intr-o parcare, undeva in Germania impreuna cu un coleg, Valerica Moisii. Stam si ne uitam si citim topicurile voastre si parerile despre firma Truk Ierbac. Noi lucram la aceasta firma. Colegul meu are 10luni vechime la aceasta firma si credeti-ma, pe cuvantul meu de onoare ca nu are de comentat nimic despre aceasta firma. Merge la program si nu l-a pus niciodata sa dea peste program. Eu sunt la ei de la inceputul lunii februarie si pot sa spun ca am un patron serios (Constantin Bacrau), si un dispecer pe masura. Pot sa recomand aceasta firma oricarui coleg!!! REAMINTESC - programul e program (se respecta), daca vreti dovada va arat diagramele pe ultimele 10 luni ale cogului!!! Ziua de salariu (1500euro)!! Asta sunt 2 caracteristici ale unei firme pe care ii intereseaza pe oricare coleg isi cauta de munca! Si ptr cei fara experienta, subliniez (e o sansa ptr incepatori) - stai 1 luna max, pe banii tai si pe urma iti da masina si iti castigi painea. Referitor la amenzi: iei amenda daca nu stii sa iti faci programul cum trebuie, ca la orice firma! Un exemplu de sofer: Dupa 4 luni de soferie in comunitate (a lucrat la alta firma), a plecat de acolo (o sa vedeti de ce), s-a angajat la Truk-Ierbac. A primit camion din prima zi. Nu a putut sa faca 300 de km dintr-un program de 9 ore de condus. A decuplat remorca si a uitat sa decupleze furtunele. De ce zic asta, vin fel de fel de "soferi", fac prostii si dupa aia dau vina pe firma (patron, dispecer, etc..), si uite asa se ajunge sa denigreze firma. Intradevar sunt colegi care intrec masura la alcool!!! Eu am vazut ce este in parcare la Brussel. Ptr cei ce vor informatii mai detaliate si dovezi clare puteti lua legatura cu noi! Eu plec acasa peste 3 sapt si daca vreti sa ma contactati la nr de tel 0754251216.
  17. Nu mi`s incepator. In curte erau vreo 10 camioane. Dar am inteles ca au ceva garaj in Belgia (Liege). Cu placere!
  18. E bine la Hartl ca sa iti faci experienta. Eu la ei am inceput si mi-a prins bine. Am fost 2 luni ajutor pe 600 E si pe urma m-a facut titular. Am fost titular pana in decembrie si m-am lasat de ei ca mie prea departe traseu de acasa pana la sediu in TM. Nu am avut probleme cu ei cu banii si nici cu timpul de condus sau altele. Eu va recomand aceasta firma pentru cei fara experienta!!
  19. Am fost si eu astazi la ei si m-am intalnit cu unu din patroni. A fost un interviu scurt si concis. Mi-a zis ca iti asigura 1500 E. Mie mi-a zis daca as fi disponibil maine ca sa plec in cursa. Din cate am inteles numai cu ADR cauta. In rest nu stiu prea multe de ei. In curte aveau masini DAF euro 3, Man euro 4, si un Iveco o rasarit pe acolo spre capatul curtii. Acum stau si eu in dubii la ce spuneti...
  20. Stiu de la 2 persoane cum se lucreaza acolo si ce se intampla. Acolo chiar se lucreaza. Stai cu frica ca sa nu te prinda politia. Cineva a luat amenda in Franta de program sarit 945euro si i-a tras din salar ca au zis ca nu a fost acoperit de firma dar a primit mesaj pe ODB sa ii dea dar cine mai recunoaste? Mult peste program si peste tonaj!
  21. :O.. Parca ti-o dat cu ceva in cap! Cum sa ceara atat? Dar nu stii alte detalii? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.