Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

andrei_mh

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andrei_mh

  • Dată Naștere 01/19/1981

Profile Information

  • Locatia:
    Bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    andrei25mihai

andrei_mh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Da este o firma serioasa ,dar depinde ce pretentii banesti ai acum un an si ceva am lucrat la ei si aveai curse conventii de luni pana vineri.Sambata si duminica curse ocazionale ,salariul fix 1000 de lei si in week-end 50 de lei pe zi. atat iti pot spune.Nu stiu daca sa mai schimbat ceva intre timp.
  2. MERITA CITIT:-))))))))))))))))))))))) Scrisoarea unui terorist arab catre seful sau: despre România Zalutam cu rezbekt, Jefu. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine..Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel,noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania ,cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum...! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geam sparte ca Beirut , tigle kazut la cap cind vind bate. Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine! Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam.. Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman.Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei... Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania , mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica! Jefu, ma indorg acasa! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba!
  3. Salut colegii ! Va mai aduc ceva la cunostinta : La soferii din Bucuresti la cursele de linie la transport persoane in mare parte se plateste la procent adica intre 7 si 10 % din incasari.Ai calatori mananci nu ai calatori nu mananci Desi cursele se fac. In cazul in care circuli gol muncesti ca sclavul .Dar ce pot face eu singur? asta e intrebarea pe care sunt sigur ca multi si-o pun.Am avut colegi care au venit cu avocatul la firma sa isi ia banii pentru ca nu voiau sa il plateasca .in final i-au dat banii dar nu l-au mai primit la munca.Ce pot sa spun? .....ASTA E ROMANIA !!!
  4. Sunt total de acord cu aceasta campanie.DAR,Exista in Romania un sindicat al soferilor? daca exista de ce nu isi face treaba ? si altceva ,cati dintre colegi cotizeaza acolo ca acel sindicat sa il reprezinte?In Italia sunt reprezentati de sindicate dar fiecare cotizeaza cu o suma cuprinsa intra 60-120 Euro (in functie de sindicatul unde este inscris) daca vrea sa aiba spatele asigurat .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.