Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

STEFI11

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    CLUJ NAPOCA

STEFI11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. da firma jcarrion a ajuns o firma de doi bani si asta din cauza celor de la birou din cluj personal tesa 60 de persoane care trebuie sa scoata salariul neplatindui pe soferi ajutori. mai nou cica au negociat salariul cu reprezentatul soferilor care de fapt nu a negociat nimic. sper sa inteleaga ca 1500 euro nu sunt bani pentru doua luni si jumatate de lucru pe comunitate asta daca nu vor sa aiba camioane parcate la montornes fara soferi 100 bucati.acesta este pretul platit de jcarrion pentru generoasa oferta facuta de 150 euro plus 940 ron facuta azi toamna la soferi ajutori.
  2. carrion expediti scazut nota la 5. pentruca la echipaje soferul titular are asigurati 1500 euro indiferent de km plus poate lua si mai mult iar soferul ajutor se asigura 200 euro pe tara plus 6 sau 7 euro la km. deci daca se fac pe luna10000km in doi soferul titular are 1500euro asigurat ajutorul are 200 plus 600[sau 700]. la 20000km in doi soferul titular are 200 euro pe tara plus 1600. soferul ajutor are 200euro pe tara salar plus1400[sau 1200 daca este cu 6 la suta] deci este bine pentru titulari.si asta pentru ca uni soferi accepta sa fie platiti pe tir cu sase euro la suta plus salariul pe tara.ce sa faci foamea mare la romani.
  3. clegule trebuia sa dai niste explicati gen ca nu ti-ai luat bani ce a ce nu se intampla la jkarrion.ca cea ce fac ei nu ne priveste din moment ce iti da bani. sunt colegi care au iesit cu 1700 euro pe luna. asa este foarte usor sa spui despre o firma .ca este mafiota. si statul roman nu este un stat mafiot??
  4. da colegul are foarte multa dreptate/ asa este o mica corectie este firma huben din cluj transport persoan.e apropo de patron se numeste bakos istvan este genul de taran care a ajuns patron datorita soferilor si care nu era in stare sa conduca din cluj pana la budapesta ca adormea pe varianta la szolnok de fapt nici acum nu este in stare. noapte buna.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.